Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

İksden Msj Geldi Pasaport Kargoya TesLim ediLdi Diye...!

Yorum için giriş yap 18 mesaj · 5.149 görüntülenme
İksden Msj Geldi Pasaport Kargoya TesLim ediLdi Diye...!

Ama Dofinin sitesinde Bişey yazmiyor ? NasiL oLcak Şimdi Ben biŞey anLamadim :(

Bilgisi oLan ArkadasLar YazarLarsa Cok Sevinirim ;)
gozun aydın jeekap,cıkmıs artık yazmasa nolurkı,onemlı olan cıkması,darısı bızlere ınsallah
:) gözün aydın cenderme, bencede eline geçtikten sonra orada bişey yazmasının önemi yok...
xmultecix yazdı:
:) gözün aydın cenderme, bencede eline geçtikten sonra orada bişey yazmasının önemi yok...

Saol kardeşim Kafami kariştirdi Dofi ya orada bisey yazmayinda tereddütte kaLdim :(
Relax :)
xmultecix yazdı:
Relax :)

ReLax Derken :) Rahatmı Olayım hersey yoLundamı Kardesim :)
Vize vurulmuş bir şekilde eline ulaşsın arkadaşım hayırlısıyla. Sakin olmak ve beklemekten başka

yapabilecek bişey yok sanırım :) o yüzden relax diyorum.
Aynen Kardeşim hayırLısı oLur İnşaLLah :)
arkadasim dofi sayfasinda gozukup gozukmemesi hic onemli deil.benim pasaportum elime gectikten1.5 ay sonra cikmisti dofide.dofide cikmasi su acidan iyi olurdu vizemi yoksa red mi verildigini anlardin.buyuk bi ihtimal vizedir.simdiden hayirli olsun.
zeyna yazdı:
arkadasim dofi sayfasinda gozukup gozukmemesi hic onemli deil.benim pasaportum elime gectikten1.5 ay sonra cikmisti dofide.dofide cikmasi su acidan iyi olurdu vizemi yoksa red mi verildigini anlardin.buyuk bi ihtimal vizedir.simdiden hayirli olsun.

İnş öyLedir Zeyna Hanim ALLAH TÜM VİZE BEKLEYEN KARDESLERİMİN YARDIMCII OLSUN.
kardeşim inşallah çıkmıştır vizen. yarın elinde olur pasaportun hayırlısıyla....
atabilgin yazdı:
kardeşim inşallah çıkmıştır vizen. yarın elinde olur pasaportun hayırlısıyla....

İnş Çıkmıştır Kardeşim SaoL HayırLısı Artık pasaport Gelınce beLLı oLcAak Hersey ...
Yuzde 99 cikti vizen kardesim kafani fazla yorma, bak yarin veya birgun buraya yazarsin arkadaslar vizeli pasaportum elime gecti diye :)
jandarma dofinde nezamandır aynı yazı var.ben dofımdekı yazıyı yazmıstımda hanı sen demıstınya aynı tek fark 3 jun dıye.benımkıne suan eskı yazı tekrar geldı.
Halen dofıdekı yazı aynı sude vıze cıktı pasaportumu bıle aldım ama dofını sayfası degısmemıs walla bende anlamadım :)
gozun aydın kardesım.oncedende demıstım.allahuteala omur boyu mutlu mesut etsın.
jandarma_tc yazdı:
Halen dofıdekı yazı aynı sude vıze cıktı pasaportumu bıle aldım ama dofını sayfası degısmemıs walla bende anlamadım :)

dofi yi arada haber ver arkdsm yazik bosuna haber beklemesinler...vizemi aldim elimde haberiniz olsun de :lol: :lol: :lol:
jandarma_tc yazdı:

benim pasaportum elime gectikten 1.5 ay sonra dofide onaylandigi cikmisti.bosver ne yapcaksin dofiyi senin vizen eline geldikten sonra dofi ister onayi gostersin ister gostermesin :) dofi o kadar onemli deil kimininkini once gosteriyo kimininkini sonra.siz iks yi takip edin.pasaport ups teslim edilmistir yazisi onemli.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol