Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Inburgeringexamen sonucum

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 5.375 görüntülenme
evet arkdslar 1o gun once girdigim inburgeringexamen sonucum bugun nihayet elime gecti ama,,,

malesef iki bolumu kazanmisim bi bolumu kaybetmisim

Elektronisch praktijkexamen niveau A2 profiel werk Geslaagd

Kennis Nederlandse Samenleving Geslaagd

Toets Gesproken Nederlands Niet Geslaagd(turkiyedeki sinavdaki gibi sallamak burda tutmuyomus onu anlamis olduk :lol: :lol: :lol: )

ama benim icin onemli olan ilk ikisiydi A2 seviyesindeki iki sinavi kazanabilmek guzel bi duyguydu benim icin,

toets gesproken okadarda onemli degil benim icin hem ben ruyamda gormustum zaten bi bolumu kaybettigimi biliyodum toets gesprokeni kaybettigimi cokda sasirmadim acikcasi,dedigim gibi cokda onemli degil ikinicisinde alirim onuda...tr den geldikden sonra hemen basvurumu yapicam onun icinde... sinava giren girecek olan tum arkdslara basarilar diliyorum...
olsun en azindan 3 de 2si tamamdir..

Digerinide verirsin....

Evet Bu sinavda sallamak ise yaramiyor :lol:
slm

arkadasim

senin adina sevindim

guzel bi duygu kazanmak gercekten

kaybettiginide izinden gelince yaparsin insaallah ve onuda alirsin

Allah yar ve yardimcin olsun

:geek: :ugeek: :geek:

bende yeni formul doldurdum izine gitmeden yapacagim

insaallah yetisir
oncu lidersin (President )artik basarilar!
ufoss yazdı:
olsun en azindan 3 de 2si tamamdir..

Digerinide verirsin....

Evet Bu sinavda sallamak ise yaramiyor :lol:

evet ufoss abicim en azindan 2 sini hallettim,onuda ikincisinde alirim diye dusunuyorum,,,aslinda tr de salladigim yerlerde olmustu orda tutmustu ama demekki burda isi daha sIkI tutuyolar ki hem anlaidigim yerler oldu hem salladigim yerler oldugu halde tutturamamisim,neyse saglik olsun darisi ikinciye insallah,..
sengul79 yazdı:
slm

arkadasim

senin adina sevindim

guzel bi duygu kazanmak gercekten

kaybettiginide izinden gelince yaparsin insaallah ve onuda alirsin

Allah yar ve yardimcin olsun

:geek: :ugeek: :geek:

bende yeni formul doldurdum izine gitmeden yapacagim

insaallah yetisir

saol arkdsm allah razi olsun,,,insallah onuda artik tr den geldikden sonra hallederim,,,rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun :geek: :geek: :geek:

sanada basarilar yetisir insallah izinden once senin sinav afspraak' inda...
arar_55 yazdı:
oncu lidersin (President )artik basarilar!

saol arar abicim tesekkur ederim guzel msjin icin allah razi olsun...
merhaba,tebrik ederim seni,cok sevindim gercekten.obur sinavida alirsin hic merak etme.darisi benim basima.doei
melos yazdı:
merhaba,tebrik ederim seni,cok sevindim gercekten.obur sinavida alirsin hic merak etme.darisi benim basima.doei

mrb saol arkdsm cok tesekkur ederim,

bakalim aliriz ikinciye onuda allahin izniyle insallah...

darisi senin ve tum sinava girmeyi bekleyen arkdslarmizin basina ins ins ins... :geek: :geek: :geek:

doei doei...
oncelikle gecmis olsun diger ikisi icinde hayirli olsun.canini sIkma insallah digerinide alirsin

bende bu sali gunu girmistim.bende ayni senin gibi toetsgesprek nederlands bolumunden biraz korkuyorum.yani biraz can sIkIci .eninden sonunda alacagiz allah kismet ederse sadece sabira ihtiyacimiz var.
tebrik ederim sanslı, en azından zor olan bölümleri atlattın. toets gespreken nederlands bölümü daha kolaydır gibi geliyordu bana ama değilmiş demek ki. iyi bir tatilden sonra bi hız gelip o sınavı da alırsın inşaallah. peki portfolio yu ne yaptın. onun sınavına girdin mi?
merhaba sansli kardesim kutlarim seni bence uzulmene gerek yok cunku daha oncede soylemistim ama benim esim Hollandaca kursu veren bir firmada calisiyor yani yeni gelenlere ve eskiden burda olup daha Hollandacayi tam ogrenemeyenlere dil kursu veriyorlar daha dun aksam inburgeringexam da bir problem oldugu ile ilgili bir itiraz yapacaklarina dair birsey anlatti buna gore cogu aday hep ayni bolumlerde takiliyormus ve bunun icin calisan dil kursu ogretmenlerini inburgeringexam a girmeye yonlendirmisler ordaki problemi canli gorup anlasinlar diye bence cok uzulme hepsi senin hatan olmayabilir

Ben sinava girdikten sonraki ilk ise gittigim gunde ordaki luisterendeki bircok konuyu isyerindekilere anlattigimda hepsi ayni tepkiyi verdiler bu konulari bizde anlamayiz neden size bu kadar agir konular soruyorlar dediler.bende sasirdim halbuki surekli uyum saglama konusunda bastiran bu ulkenin yoneticileri aslinda normal kendi halkina sorsa biraz abartigini gorecektir ama ben demiyorum ki sadece basit seyleri ogrenip birakalim ama Hollandaca anadili olmayan birinide bazi dayatmalarda bulunmak yanlistir ve hatalidir ilerki yillarda Hollandaca konusubildikce umarim daha cok derdimizi her ortamda anlatalim
reisbey2008 yazdı:
oncelikle gecmis olsun diger ikisi icinde hayirli olsun.canini sIkma insallah digerinide alirsin

bende bu sali gunu girmistim.bende ayni senin gibi toetsgesprek nederlands bolumunden biraz korkuyorum.yani biraz can sIkIci .eninden sonunda alacagiz allah kismet ederse sadece sabira ihtiyacimiz var.

cok saol arkdsm gecti evet sonunda insallah su toets gesproken da gecerse tam gecmis olacak.evet can sIkIcI tr de 16 alan geciyodu derken burda 37 yi yani a2 seviyesini sart kosmuslar kac puanla kaybettigimi bilmek isterdim acikcasi ama boyle bi sansimiz yokmus malesef.evet rabbim sabrida verir arkdsm merak etme dedigin gibi eninde sonunda aliriz butun sinavlari bizim hayatimiz sinav zaten,,,
helin yazdı:
tebrik ederim sanslı, en azından zor olan bölümleri atlattın. toets gespreken nederlands bölümü daha kolaydır gibi geliyordu bana ama değilmiş demek ki. iyi bir tatilden sonra bi hız gelip o sınavı da alırsın inşaallah. peki portfolio yu ne yaptın. onun sınavına girdin mi?

cok saol helin ablacim,evet benim icin onemli olan kisimlari atlattim,ama 37 puan alamamisim demekki saglik olsun tr den geldikden sonra hallederim onuda portfolioyla beraber,,,kolaydi ama tr deki kadar degildi tabiki.alirim insallah allahin izniyle...portfolio sinavina basvuruyu cesaret edipde bi turlu yapamadigim icin gec kaldim tr den once yapamiycam,basvuru yaptim ama tatilden dondukden sonra afspraak verin dedim tamam dediler tr den geldikden sonra afspraak yapcaklar,,,carsamba gunu bi arkdsm girmisti assesmente bugun haber gelmis yani 2 gun sonra,kazandin demisler...darisi bizim(sinava girecek olan tum arkdslarimizin) basimiza insallah insallah insallah...
el lobo yazdı:
merhaba sansli kardesim kutlarim seni bence uzulmene gerek yok cunku daha oncede soylemistim ama benim esim Hollandaca kursu veren bir firmada calisiyor yani yeni gelenlere ve eskiden burda olup daha Hollandacayi tam ogrenemeyenlere dil kursu veriyorlar daha dun aksam inburgeringexam da bir problem oldugu ile ilgili bir itiraz yapacaklarina dair birsey anlatti buna gore cogu aday hep ayni bolumlerde takiliyormus ve bunun icin calisan dil kursu ogretmenlerini inburgeringexam a girmeye yonlendirmisler ordaki problemi canli gorup anlasinlar diye bence cok uzulme hepsi senin hatan olmayabilir

Ben sinava girdikten sonraki ilk ise gittigim gunde ordaki luisterendeki bircok konuyu isyerindekilere anlattigimda hepsi ayni tepkiyi verdiler bu konulari bizde anlamayiz neden size bu kadar agir konular soruyorlar dediler.bende sasirdim halbuki surekli uyum saglama konusunda bastiran bu ulkenin yoneticileri aslinda normal kendi halkina sorsa biraz abartigini gorecektir ama ben demiyorum ki sadece basit seyleri ogrenip birakalim ama Hollandaca anadili olmayan birinide bazi dayatmalarda bulunmak yanlistir ve hatalidir ilerki yillarda Hollandaca konusubildikce umarim daha cok derdimizi her ortamda anlatalim

cok saol bu moral dolu yazin icin arkdsm dediklerine harfiyen katiliyorum,uzulmuyorum zaten onuda gelince hallederim napim vardir bundada bi hayir...tesekkurler tekrar arkdsm,,,
Sansli kardes tebrikler,hayirli olsun. Darisi diger iki sinaviniza olsun insaallah.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol