Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

inburgeringsexamen oefenenexamen (elekt. praktijkexamen)

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 9.865 görüntülenme
burdan ekleyin 40 soruluk deneme sinavini yapin isinize yaricaktir diye dusundum arkdslar,,,,sengul79 ablacim senide cok beklettim kusura bakma ozur dilerim umarim isine yarar...kolay gele...

Download Elektronisch Praktijkexamen oudkomers WERK v1.0.exe for free on uploading.com

bu sefer olmustur ins ins ins,,,
sansli yazdı:
burdan ekleyin 40 soruluk deneme sinavini yapin isinize yaricaktir diye dusundum arkdslar,,,,sengul79 ablacim senide cok beklettim kusura bakma ozur dilerim umarim isine yarar...kolay gele...

http://uploading.com/files/3c8a126a/icoon-startmen-V2.exe/

Sanslı sen direk kısayol atmıssın hata veriyor düzeltirsen sevinirim.
hangisini atmam gerekiyodu ben nasil yapilcagini bilmiyodum geluk ablamizin anlattigina gore yaptim 2 tane link vardi ben de birini ekledim siteye duzeltmeye calisicam ins ins ins basarabilirim,,,
eline saglik Sansli,

link calisiyor ben indirdim dosyayi

kolay gele
saol ablacim allah razi olsun haber verdigin icin,,,ozaman yarinda diger kns sinavininkini yukleyeyeim bilgisayarima ve bilgisayarimdanda sitemize,,,,ben tesekkur ederim yardim ettigin icin,,,sanada kolay gele,,,
mrb canimmm

estagfirullah ne kusuru daha zamanim var calisirim allah razi olsun

bu portfolio yu halledim sira onada gelecek

insaallah

allahim hayirlisiyla yarin olsaydi

insaAllah ben de kazanirim

duanizda da beni de unutmayin insaallah

tum sinava girecek arkadaslarimizin allah yardimcisi olsun

:geek: :geek: :geek:
sengul79 yazdı:
mrb canimmm

estagfirullah ne kusuru daha zamanim var calisirim allah razi olsun

bu portfolio yu halledim sira onada gelecek

insaallah

allahim hayirlisiyla yarin olsaydi

insaAllah ben de kazanirim

duanizda da beni de unutmayin insaallah

tum sinava girecek arkadaslarimizin allah yardimcisi olsun

:geek: :geek: :geek:

allah hepimizden razi olsun ablacim,,,allahin izniyle hallediceksin yarin onu hiic merak etme ,,,yarin konusuruz biraz stres atarsin bende aklimda kaldiginca anlatirim sana konusulanlari karsilikli olunca daha iyi anlatilir allahdan bi mani cikmassa gelirim yarin,,,duacinim hepinizin duacinizim merak etmeyin arkdslar,,,amin amin amin ablacim,,,
Saol sanslı bu seferki calıstı ben cözdüm.

( u heeft 85 % van de vragen goed beantwoord)

ik ben geslaagd :-)
gefeliciteerd !!! bizim hocamiz bu sorulardan nekadar iyi puan alirsak gercek sinavda kazanma sansimiz okadar cokmus oyle demisti,,,
sansli yazdı:
gefeliciteerd !!! bizim hocamiz bu sorulardan nekadar iyi puan alirsak gercek sinavda kazanma sansimiz okadar cokmus oyle demisti,,,

dank je wel het was een goed programma....ik kan de taal zo snel leren.
Graag gedaan vriend //vrienden...
coook tesekkurler.bende indirdim ve sinavi yaptim.

87,5 puan verdi.Dus, ik ben geslaagd.
dus gefeliciteerd vriend/vrienden...
http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/examen/oefenen_met_examens/voorbeeldexamen_elektronisch_praktijkexamen.asp
arkadaslar bu siteden indirin ve calisin ogo a2

http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/klantenservice/oefenen_met_examens/voorbeeldexamen_elektronisch_praktijkexamen.asp

u heeft 100 % van de vragen goed beantwoord :)))

ik ben geslaagd
% kacini doru yaparsak geciyoz ben gecen deneme testi yaptim % 70 doru cikti ama yetersiz mis sanirim
sagolasin sansli su anda indirmekteyim sorun cikacaginida sanmiyorum.banada hala mektup gelicekte okula baslicaz ama sunuda belirtmek istiyorum ilk gorusmeye gittigim kisi benimle ilgili bilgileri almisti fakat sonradan tekrardan bir sunum tarzinda gorusmeye cagirdilar onlar hic birsey bilmiyor tekrardan sordular sabahmi aksam mi ne zaman gelmek istiyorsun diye.seviye tesbit sinavina girdim ordaki adamda heseyi tek tek sordu.belki sifirdan baslayacaklar icin bir sorun yok ama dili biraz bilenler farkli siniflari programlari secebiliyor.herkesin hersey gonlunce olsun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol