Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ind başvuru

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.134 görüntülenme
selam arkadaşlar biz 1 yıl önce 2 kere istek yaptık ve ikisinde de red aldık birinci red ikinci kotrat ve maaş la ilgiliydi ikinci red de maaş eksikliği eşim şimdi abisinin şirketinde çalışıyo ve hemşire şu an maaşı yetiyo yani evraklarda da problem yok yani ikiinci kotrat yüzünden red verirlermi eksik olmadığı sürece cevaplarsanız sevinirim
Ne,tur Bir Is yeri Esinizin(Abisinin Yaninda) en az 38 saat calisiyor olmalidir!! Calisdigi Yer!!

en az 5 yillik Once Calismisligi Bulunuyor mu(yas Siniri)?Ne!!!

veya bir yili Askin Maasli Bir Is yerinde en az 38 saat calismidir ki ind en az sabit araliksiz issiz kalmamis Tum 12 Aylik maas(salarisloon)loonstrookje ve Banka Girdi Maas Makbuzlari (bankafschrijft) Yeni Is kontrati(katrolu is)belgeleri bir yilini yeni is yerinde Doldurmasi Halinde

Yeni bir Aylik yuksetilmesi 5 ayllik almis olup bu5,aydaki Aylik net Gelir maas limitini 1560,00

IND MAAS YUKSELTILMESINE HER YIL IKI DEFA DUZENLIYOR(ZORLASTIRIYOR)01-07-09 Oncesi icin geverli 01-07-09 1650,00 euro ustunde olmasi gerekir ki,Yeni Isleme basliyacaginiza Gore Yetisemez olabilir mvv sureciniz bu yuzden maas net limiti en az 1650,00 olmasinda Fayda vardir!!

Eger Ayni is yerinde Ortak olmasi Durumunda Aile Firmalarinda en az 3 yillik gelir isdenilebilir ind kosul sartlari olasi durum!!RED ONLEMEL ICIN!!Is yerleri olan(ortak kisilerde)Belgeler bir cok Resmi isdeniliyor!

acemi iseniz bir uzman avukat(mvv)icin http://www.ind.nl .www.iks.com nezdinde bu ise baslayiniz kolay gelsin

Ayden alinan maaslar ve cumartesi pazar mesaailer bunun disindadir!!
şimdi arkadaşım şöyle eşimin asıl mesleği hemşire ve 23 yaşında 1.5 seneden beri hemşire kontratı da vast ikinci iş yeri abisinin şirketi var büyük inşaat üzerine orda kağıt işlerini telefona falan bakıyo eşimin ablasıda orda çalışıyor ama eşim orda ek iş olarak 3 aydan beri çalışmakta ve ordaki kontratı da vast kontrat yani bu durumda maaşımızda da eksik yok herhangi bi eksik evrağımızda yok sizin bildiğiniz başka bişe varmı hani red verme ihtimalleri varmı maaşlar bankaya yatıyo ne bilim cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
arar_55 dosttum cevap bekliyodum :S dostum bildiğiniz hollandada türk avukat varmı telefon numarasını vereblirmisiniz bilgilendirirseniz sevinirim

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol