merhaba arkadaslarım,sizlere bi sorum olucak,,bu konuda bılgısı olan arkadaslar paylasırsa sevınırım.
bugun ınd'yı aradık arkadaslar,,ve dedılerkı; sızın dosyanıza bakan arkadas izinli,yani yerinde yok ve salı carsamba persembe ve cuma izinliymiş,,boyle bısey varmı arkadaslarım ya?yanı bu ınd de sadece bir kişimi çalısmaktadır arkadaslar?vallahi arkadaslar eşim biraz once aradı,,sinirden telefonumu falan parcaladım,,ya boyle bısey varmı ya?arkadaslar haftadan berı son kişide dıyolar ve sallıyolar oyle bızım işi geri geri,,yanı benım sorum boyle bısey dogru olabılırmı arkadaslar?eger bu kısı ızınlıyse baska bı kısı yokmu bu belgelere bakıcak??
bılgısı olan arkadaslar paylasırsa cok sevınırım..
iyi günler.
IND ( calisan kisi izinli )
emrah arkadaşım bizim başımıza da aynen böyle birşey geldi. dosyamız son aşamadayken bazı belgelerin süresinin dolduğunu söylediler ind'den. avukat sürede bir sorun olmadığını söylemek için ind'yi aradığında bizim dosyamıza bakan kişinin o gün hasta olduğu söylenmiş. fakat arkadaşı ben bakayım demiş ve evet herşey tamam vizeniz gönderiyorum ankaraya demiş avukata. fakat o şahıs kendi insiyatifiyle dosyaya bakmış olabilir. yani herkes kendi dosyasıyla ilgileniyor olabilir. bence siz ısrarla ararsanız ind'yi bir başkası bakabilir dosyanıza.
SLM arkadaşım sinirlenme
evet iki hafta önce işim aradığında aynı şeyi söylediler,sizin dosyanıza bakan görevli izinde dediler olabiliyor arkadaşım,bizim için önemli olan şey onların umrunda bile deyil.bende efeler diyarı arkadaşmız gibi 6 aydır bekliyorum sabrımızı deniyorlar resmen,çok bunaldık arkadaşım çok ama çaremiz yok elimiz mahkum sabret ve sinirlenme ALLAH büyük bu yokuşun birde inişi olacak eminim dualarım sizinle üzülme.gülüm
evet iki hafta önce işim aradığında aynı şeyi söylediler,sizin dosyanıza bakan görevli izinde dediler olabiliyor arkadaşım,bizim için önemli olan şey onların umrunda bile deyil.bende efeler diyarı arkadaşmız gibi 6 aydır bekliyorum sabrımızı deniyorlar resmen,çok bunaldık arkadaşım çok ama çaremiz yok elimiz mahkum sabret ve sinirlenme ALLAH büyük bu yokuşun birde inişi olacak eminim dualarım sizinle üzülme.gülüm
arkadaşım emrah.
onların söyledikleri hep ayak inanma !
acilen gidin bir avukat tutun !
avukat yazı yazıyor ind ye
şu şekilde yazar. müvekkilim kendisi hamiledir ve yakın zamanda bebeği olacaktır !
ve kendisi sizi her aradığında, kesin ve net tatmin edici bir cevap vermediğinizden
kendisi şu an depresyona girmiştir ve bütün işlerle ilgili muhattabınız benim diye !
vallahi biz son 10 günde avukat kullandık ve etkisini çok iyi gördük :)
10 gün önce bizim vize işini sakat falan diyordu ind
ve ertesi gün avukatı devreye soktuk. ve avukat bir yazı gönderdi ind' ye
ve bugün vizemin kabul olduğuna dair avukata bilgilendirme yapmışlar !
Allah yolunu açık etsin kardeşim :geek:
onların söyledikleri hep ayak inanma !
acilen gidin bir avukat tutun !
avukat yazı yazıyor ind ye
şu şekilde yazar. müvekkilim kendisi hamiledir ve yakın zamanda bebeği olacaktır !
ve kendisi sizi her aradığında, kesin ve net tatmin edici bir cevap vermediğinizden
kendisi şu an depresyona girmiştir ve bütün işlerle ilgili muhattabınız benim diye !
vallahi biz son 10 günde avukat kullandık ve etkisini çok iyi gördük :)
10 gün önce bizim vize işini sakat falan diyordu ind
ve ertesi gün avukatı devreye soktuk. ve avukat bir yazı gönderdi ind' ye
ve bugün vizemin kabul olduğuna dair avukata bilgilendirme yapmışlar !
Allah yolunu açık etsin kardeşim :geek:
sevgılı arkadaslarım cok cok tesekkuredıyorum hepınızden tek tek,,bu arada alı arkadasım valla cok sevındım senın vızene be kardes..hayırlı olsun.
emrah
emrah
selam arkadasım sız daha yenı muracat ettınız bıraz gonlunuzu genıs tutun bız tam 155 gun bekledık sabrımızın mukafatını aldık ne o oyle ofkelenmeler hemen ya sabır dıyelım once aramızda daha uzun suredırde bekleyen var onlara bakıp da sukredelım ne dersınız. cıkar cıkmaz dıye bırsey yok Allah herkesı tez zaman da sevdıklerıne kavustursun bız 8 aydır ayrıyız yınede sukrumuzu eksık etmıyoruz hanı Allah beterınden korusun ve Allah bu yolda bekleyenlerın sabrını eksıltmesın sızınde beraber amın amın amın :geek: :geek: :geek:
sabır sabır sabır.ALLAH a umudunu katbetme.o herşeyın hayırlısın bılır bunu unutma.en yakın zamanda vızen cıkar inş.
inşallah sahra arkadasım insallah dediğin gibi olur,umarım bır an once cıkar cunku sadece bızın oyalamaktan baska bısey yapmıyorlar,,bak bu hafta ızındeymıs hanımefendi,,yani cumaya kadar izinli,,ve cuma gunu zaten ınd tatilmiş,,yani sistemleri değişiyormus arkadaslar,,sistem yenilendiği için cuma günü tatil,,ınsallah yenılerlerken bızım evraklardan kaybetmezlerde,neyse cuma tatıl,gelecek hafta pazartesı salı calısıyorlar ve tekrar carsamba gunu tatıl,nede?cunku prensesın gunu,,carsamba persembe oyle tatıl kafadan,,kaldı bızım yıne tek cuma gunü ve ınsallah o cumayıda kaynatmazlar..allah yardımcımız olsun ne dıyelım sahra..
emrah
emrah
sabır sabır sabır.ALLAH a umudunu katbetme.o herşeyın hayırlısın bılır bunu unutma.en yakın zamanda vızen cıkar inş.
^^ind^^ ne demek kardeslerim :?
Tebrikler Efeler diyarı vize haberine çok sevindik. :)
Arkadaslar IND gelecek hafta carsamba persembe cuma gunlerı kapalı :evil: ..yani bızım vizeler 1er hafta daha yattı :D vallahı bravo bu ınd'ye,,bende verıyom sıze 1 hafta extra weekje..yapın bol bol vakantie..sanırım bu carsamba persembe cuma dan once kalan pazartesı ve salı da tatıl,,cunku sıstemlerımı ne degısıyomus sanırım,,..benım iş zaten yattı,,ben ınd'yı aramıyom 2 hafta :roll: ..cunku benım belgelere bakan bayan,,hanımefendı zaten ızınlı 3-4 gun..baska kımse yok Goca ınd'de benım belgelere bakıcak :x neyse canım allah kerım dıcez..
allah hepımızın vızesını en kısa surede cıkarır ve hayırlısı neyse onu yapar..
bol şans..
emrah
allah hepımızın vızesını en kısa surede cıkarır ve hayırlısı neyse onu yapar..
bol şans..
emrah
arkadaslar ayni sorun bizim basimiza da geldi bizim evraklara bakan kisi 2 hafta izne gitmis bizde onu bekledik malesef boyle oyunlar yapiyorlar
diger bi oyunda; biz basvurudan sonra surekli aradik ve en gec 1 ay icinde cikar dediler hatta su gun belli olur dediler (ordaki en yetkili kisi soyledi) ve dedikleri cikmadi vizeden tam 90. gunde cevap geldi
diger bi oyunda; biz basvurudan sonra surekli aradik ve en gec 1 ay icinde cikar dediler hatta su gun belli olur dediler (ordaki en yetkili kisi soyledi) ve dedikleri cikmadi vizeden tam 90. gunde cevap geldi
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol