selamlar arkadaslar, bundan tam 1 hafta once nisanlim evraklari ind'ye gonderdi, is kontrati, sinav sonucum herseyi tam olarak gonderdik ancak aradan 1 hafta gecmesine ragmen basvurumuzun isleme alindigina dair bi bildiri gelmedi, bununla ilgili bi posta gonderiyolarmis heralde, genelde kac gunde geliyor??
IND'den cevap gelmedi hala!!
1hafta 10 gün arası gelir sanırım bu hafta içi gelmezse eğer indi arayın o zaman da söylüyolar ve tarihte veriyolar en geç şu tarihte cevap alırsınız diye.
10 e kadar gelebilir arkdsm korkmayin,,,benimkide 9 gunde gelmisti...
selamlar arkadaslar, bundan tam 1 hafta once nisanlim evraklari ind'ye gonderdi, is kontrati, sinav sonucum herseyi tam olarak gonderdik ancak aradan 1 hafta gecmesine ragmen basvurumuzun isleme alindigina dair bi bildiri gelmedi, bununla ilgili bi posta gonderiyolarmis heralde, genelde kac gunde geliyor??
kardeşim öncelıkle hayırlı olsun, gec olsunda guz olmasın bılıyorum en zor olanı beklemektır napıcaz elden gelen bırsey yok sabır ya rab sabır dıyecez dua edecez hayırlısı olsun kardeşim herseyın hayırlısı neyse o olsun rabbım yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı beklemeler kardeşim
saolun arkadaslar, beklemekten pek bi kaygim yok da, mektup gelmeyince icime kurt dustu iste, kimi arkadaslara 2-3 gun icinde cvp gelmis, bize gelmeyince merak ettim,. nisanlim aradi ind'yi, 2-3 haftayi bulur demisler? sirf isleme almalari 2-3 hafta suruyosa karar vermeleri ne kadar surer acaba??
Tuaydın biliyorum beklemek gercekten stressli bir iş ve bir o kadar sıkıcıda ama sabrın sonu selamet,
inşallah en kısa zamanda olumlu bir şekilde sonuçlanır başvurunuz.
inşallah en kısa zamanda olumlu bir şekilde sonuçlanır başvurunuz.
bagzen gondermiyorlarmis bile arkadasim , arayip sorun bi. Bizim isleme alindi mektubu gelmemisti. Direk onay mektubu gelmisti.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol