Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

İnd' den Telde Saçma Bi Cevap

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 1.960 görüntülenme
Biz istek yapalı nerdeyse 2 ay oldu.eşim ind e tel açtı dosyamız ne durumda diye sordu.teldeki bayan da sizin dosyaya daha hiç bakılmadı dedi eşim 1 ay kaldı bize verilen sürenin dolmasına falan diye söyledi o zaman 1 ay içerisinde gelir falan dedi.Sonra tekrar aradık yaklaşık 2 saat sonra dosyanız incelemede dediler dosyanıza bakılıyo dediler böyle bi saçmalık olur mu yaa.
ExquaN yazdı:
Biz istek yapalı nerdeyse 2 ay oldu.eşim ind e tel açtı dosyamız ne durumda diye sordu.teldeki bayan da sizin dosyaya daha hiç bakılmadı dedi eşim 1 ay kaldı bize verilen sürenin dolmasına falan diye söyledi o zaman 1 ay içerisinde gelir falan dedi.Sonra tekrar aradık yaklaşık 2 saat sonra dosyanız incelemede dediler dosyanıza bakılıyo dediler böyle bi saçmalık olur mu yaa.

Sabirli Olunuz O Bilgi yeri(genel bilgilendirme) o yuzden oradan bolge Sorumlusu ind masasi

karar mekanizmasi(inceleme onay servisi)islemlere bakiyor sabir li olunuz!!!

Belgi Dil sorunu yuzunden yanlis anlasilma olabilir!!!

Kaygilanmayiniz!!

www.iks.com arayiniz!!

www.ind.nl

servis danisma hattini da !!!
duygularını paylaşıyorum arkadaşım bizimde verdikleri sürenin dolmasına az bir süremiz kaldı 20 gün kadar.. ama şimdiye kadar en az 5 defa aramışızdır hala birşey göremiyoruz diyorlar.. hatta nişanlima sadece mektup size yollanmışmı yada eksiğiniz varsa onu görebiliriz demişler.

yapılması gereken tekşey sakin kalmaya çalışmak sanırım.. öylesine zor olsada.. umarım güzel haberler yazarız.. umudunuzu kaybetmeyin.. allah yardımcımız olsun..
eşim hollanda doğma büyüme konusması zaten ana dili gibi yanlış anlama falan olmaz da şimdi iks yi ararsak ordan bize nasıl bilgi vercekler.?Sabretmeyi öğrettiler zaten daha önce 3 kere red verdiler
he bide ind aslında kendi sitesinde dosya numarasınla sorgu kısmını koyması lazım hangi devirde yaşıyoruz şimdii hemen hemen bütün işleri herkez internetten yapıyo. neyse haber gelmesine az kaldı inşallah güzel sonç gelir.
arkadaşlar eşim bugün ind yi aradı bu sefer dosyanız yeni açıldı inceleniyo dediler yuuh yani bu kadar zaman sonra mı dosya açılıyo?ben şaşırdım ve 2 hafta sonra cevap gelir dediler şahsen ben şaşırdım inşallah red vermezler eksik evrak falan istemezler direk vizemi verirler:D duanızı bekliyorum
dularımız senininle arkadaşım inşallah olumlu olur... bende nişanlıma söyleyeyim birkez daha arası belki bizede bişiler söylerer bu kez.. inşallah bunca emek boşa çıkmaz.. dualarımız kabul olur..
inş. arkadaşım. bence en kısa zamanda belli olur tahminim ise mayıs 1-5 arası.ama inşallah iyi haber gelir vizemizin çıktığını öğreniriz. 3 yıldan beri hep umut var içimde ha bugün ha yarın umudum hayallerim olsun istiyorum eşimi istiyorum başka hiç bişey istemiyorum. sevenleri ayırmak bu kadar kolay işte ama bunun günahı var bize red verenler karılarından kocalarından nekadar ayrı kalabilirler çok merak ediyorum ama gerçek seven insan deil 3 yıl ölene kadar bekler ;)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol