6 ay olcak hala daha bi sesleri çıkmadı bugün 157. gün haladaha ses yok bizi unuttular dosyamız sözde incelemede ne incelemeymiş bu yaa utanmasalar ömür boyu dosya incelicekler bu kadar terbiyesizlik olurmu bunun üstüne de bide red verirler yapcakları başka şey yok bunların... benm durumumda olan hiç arkadaş yok mu? bi ben mi böyleyim?
ind den umudu kestim
dostum durumun gercekten bence normal değil bura bir anormallik oldugu kesin su an durumunu ne zaman ve hangi sartlarla verdiğini takip eden kişi vizenin olup olmadıgını hollandadan eksik evrak verip vermediğini arayan olup olmadıgını veb cok sorular var ama yinede durumun için Allah yardımcın olsun .... İnan senden daha beter durumlarda olanlar oldugunu unutma ve sorunu cözebilecegini bunun için istek ve savasmak yeterli . Daha yeterli bilgiler yazsaydın daha cok yardım etmeye calısırdım... Elimden gelen şimdilik Allah kolaylık versin ve sabırda
arkadasim fazla sitres yapma kendine.
icini rahat tut ve Allah' a bol bol dua et.
ve devamli vizeni olumlu geleckmis gibi
kendine iyi dusunceler ver.
esin de devamli baski yapsin her gun telefon edip
SIKISTIRSIN. ind yi
icabin da bir avukata devredin bu vize isinizi.
avukat sadece ind ye
sizin vize isinizin sorumlulugunu ustune aldigina dair ve
bundan sonraki kontakt kurulacak kisinin ben oldugunu
ve neden beim muvekkilimin
vizesinden 6 aydir haber yoktur seklinde
bir yazi gonderir.
bunun cok faydasi olabilir.
biz avukat kullanmistik ve faydasini gorduk
avukat devreye girdikten 15 gun sonra benim vizem cikti.
benim vizem tam 148 gunde cikmisti.
hadi Allah isinizi rast getirsin :geek:
icini rahat tut ve Allah' a bol bol dua et.
ve devamli vizeni olumlu geleckmis gibi
kendine iyi dusunceler ver.
esin de devamli baski yapsin her gun telefon edip
SIKISTIRSIN. ind yi
icabin da bir avukata devredin bu vize isinizi.
avukat sadece ind ye
sizin vize isinizin sorumlulugunu ustune aldigina dair ve
bundan sonraki kontakt kurulacak kisinin ben oldugunu
ve neden beim muvekkilimin
vizesinden 6 aydir haber yoktur seklinde
bir yazi gonderir.
bunun cok faydasi olabilir.
biz avukat kullanmistik ve faydasini gorduk
avukat devreye girdikten 15 gun sonra benim vizem cikti.
benim vizem tam 148 gunde cikmisti.
hadi Allah isinizi rast getirsin :geek:
Sabret demesi kolay yaşaması zor ama elden geleni yapıp sabretmekten başka çare yok ki,Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasipetsin :geek:
yaa hollandadan başvuru yaptık şubat 25 de 1,5 ay sonra bizden eksik evrak istediler onlarıda gönderdik ama işte dediğim gibi 6 ay olcak hala daha ses yok. bunlar 6 ayı geçirmeye hakları yok diye biliyorum ya 6 ayı geçerse ne yapmam lazım? bu arada avukat war zaten ama nasıl avukat bilmiyorum baksana ne haldeyiz. inşallah çıkar da bu kadar uzun sürmesine değer
Sabret demesi kolay yaşaması zor ama elden geleni yapıp sabretmekten başka çare yok ki,Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasipetsin :geek:
arkadasim bende bu tecrubeyi yasadim.
eger ben bir tavsiyede bulunmus isem o benim yasadigim
tecrubenin verdigi bilgiler dogrultusundan
elde edilmis tavsiyelerdir .
bende vizeyi 20 Kasim 2007' de baslamistim
ve vizem 28 Nisan 2008' de onaylandi
ve 14 Mayis' ta Belcika' nin baskenti Buruksel Havaalanindan giris yapip Hollanda' ya geldim
tami tamina 5 ay 8 gunde vizem onaylandi.
hadi kolay gele
Arkadaşım (EfelerDiyarı) söylediklerinin arkasındayım.ben sabret dicem ama söylemesi kolay yaşaması zor demek istedim sözlerim size karşılık değildi.hepimiz aynı yolun yolcusuyuz sadece arkadaşımıza kendimce destek vermeye çalıştım.Tavsiyeler için teşekkürler hepimiz için bunlar çok önemli bilgiler.
inşallah vize onaylanırda hiç deilse o kadar beklediğimiz boşuna gitmez red gelmez inşallah bu saatten sonra tek korkum red gelmesi başka bişeyden korkmuyorum
yaa düşünüyorum da bu kadar beklettiler bu beklentiden sonra red verirler mi? :S insaf vermemeleri lazım en azından ikinci başvuruyu bile yapmış olurduk şimdiye kadar:S dua edin arkadaşlar :S
yaa düşünüyorum da bu kadar beklettiler bu beklentiden sonra red verirler mi? :S insaf vermemeleri lazım en azından ikinci başvuruyu bile yapmış olurduk şimdiye kadar:S dua edin arkadaşlar :S
sevgili arkadasım oncelıkle ıcınde bulundugun durumu cok ıyı anlıyorum bende senın gıbı vıze bekleyenlerdenım ve nasıpse haftaya salı sonucu acıklayacaklar esım aramıs ınd yı haftaya mektubunuz sıze ulasır demısler bılıyorum etrafımızdakı herkes destek vermeye calısıyor ama cogu zaman ınsanın ıcını telas ve endıse kemırıp duruyor olumsuz olur dıye.bence sıkma kendını fazla herse olacagına varır cıkmayan canda umut kesılmez ınsallah bızım gıbı vıze bekleyen herkesın vızesı en kısa zamanda cıkarda bu dertlar deryasından kurtuluruz ınsallah..sevgılerle mutlu haberı cabucak alman dılegıyle
red geldi :(
red geldi :(
ciddimisin arkdsm bende senin yazilariniokurken bu kadar saatten sonra red vermezler diye dusunuyodum inan cok ama cok uzuldum yazini gorunce itiraz hakkiniz varmi peki bu kadar bekletipde red vermelerine karsin,,, :( :( :(
hemen yeniden basvurun arkdsm yilmak yok inanin onlar cok iyi biliyolardir bu kadar bekletipde red verince vazgecerler sinirden diyolardir ama yilmayin hemen butun evraklariniz ve bi AVUKATLA basvurunuzu yapin tekrar cunku avukat olunca en azindan 3 ayi geciremiyolar hukuki sure 3 ay oldugu icin,,,
valla bende bu saatten sonra açıkcası red gelmez diye düşünüyodum ama red geldi işte :S inşallah ikincisinde çıkar
valla bende bu saatten sonra açıkcası red gelmez diye düşünüyodum ama red geldi işte :S inşallah ikincisinde çıkar
ins ins ins arkdsm,,,ikincisinde en kisa zamanda cikar ins ins ins
SLM arkadasim okadar uzuldumki anlatamam ya olmaz boyle birsey.bende alti aydan fazla bekledim ama sonunda olumlu cevap geldi umudunu sakin kaybetme arkadasim sakin cunku ayni seyleri bende yasadim sonunda nl deyim dualarim sizinle ne zor ve aci oldugunu bilirim moralini yuksek tutmaya calis olacak arkadasim olacak sabret ve dua et sonuc guzel olacak eminim uzulme oldumu arkadasim bu kez umuyorum cok cabuk cevap gelecek.gulum
saol moral için walla bilmiyorum bakcaz ama inşallah dediğin gibi çabuk cevap gelir bol bol dua edin arkadaşlar:S
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol