Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ind eksik evrak

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.568 görüntülenme
merhaba biz şubat 20 de ind ye evrakları gönderdik şubat 25 de işleme alındı diye kağıt geldi 11 nisanda 7 tane ek evrak istediler biz bunu da gönderdik 18 nisanda ellerine ulaştı sonuç tahminen ne olur ve ne kadar bekletirler bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca bu forum sitesini yeni buldum gayette iyiymiş şimdiden teşekkürler
ExquaN yazdı:
merhaba biz şubat 20 de ind ye evrakları gönderdik şubat 25 de işleme alındı diye kağıt geldi 11 nisanda 7 tane ek evrak istediler biz bunu da gönderdik 18 nisanda ellerine ulaştı sonuç tahminen ne olur ve ne kadar bekletirler bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca bu forum sitesini yeni buldum gayette iyiymiş şimdiden teşekkürler

aramıza hoşgeldin kardeşim.

size cevap süresi hakkında bir bilgi veremeyiz

artık o sizin şansınıza kalmış !

ind yi arayıp beklemekten başka çareniz yok !

Allah kolaylık versin :)
saol başka bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
sabir kardesim

insallah hersey yoluna girer

sana bir sorum var eksik evraklari biliyonmu yazaran menmun olurum
ikinci bi kontratla ilgili çalıştıı yerin tel. numarası belediyeden bi kağıt vergi den bi kağıt birde ikinci kontrattan 750 euro alması gerekirken muhasebeci 650 yapmış onu düzelttirip gönderdik bide bi forum varmış onu doldurup gönderdik benm bildiklerim bunlar

hayırdır sizinde mi böyle probleminiz var
saol

yok ben daha istek yapamiyom 300 eksim var eyer gun gelirde yaparsam

bizde eksik evrak gondermeyelim diye allah yardimcin ve yardimcimiz olsun
teşekkür ederim arkadaşlar vizem çıkarsa sizinle paylaşıcam inşallah çıkar uzun zamandır görmediğim eşime kavuşurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tahminim önümüzdeki hafta cumaya kadar sonuç gelicek:( korkuyorum red gelmesinden

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol