Arkadaşlar allah rızası için eşimizin alması gereken maaş nedir bilen varmı ??? devamlı değişecekmi??? ind sayfasında bunlar yazıyor
1481 en 1234.09 hangisi ???bilen şöyle 1 başlık açıp yayınlayabilirmi tabi güncel olanını
teşekkürler
İND GÜNCEL MAAŞ NEDİR????
yokmu bilen
slm arkadasım meclisten gecen maas düsürülmesi kanunu vardı..
ve tekrar düzenlenmeye alınmiş..
dün esim ind aradi ve uygulanmaya basladigini söylemişler fakat ind sitesinde daha o şekilde deyil..umarim orda da gözükür.. asgari ücretin yüzde 120 si deil de yüzde tüzünü kazanması gerekecek...
yani ind de böyle bir durum var suan yanlisim varsa düzeltin arkadaslar..
saygılarımla..
ve tekrar düzenlenmeye alınmiş..
dün esim ind aradi ve uygulanmaya basladigini söylemişler fakat ind sitesinde daha o şekilde deyil..umarim orda da gözükür.. asgari ücretin yüzde 120 si deil de yüzde tüzünü kazanması gerekecek...
yani ind de böyle bir durum var suan yanlisim varsa düzeltin arkadaslar..
saygılarımla..
tamam herkes düşürüldü diyor ama kimse net maaşı söylemiyor matematiğimiz okadar iyi değil birde bizim hesapla ind nin hesabı tutacakmı oda var
Ind yi aradiginizda soylemiyor mu kardes? Ordan niye ogrenmiyonuz net bilgiyi?
Valla Dofi'yi aradigimizda bize soylemiyorlarda,acaba Ind de mi boyle?
Valla Dofi'yi aradigimizda bize soylemiyorlarda,acaba Ind de mi boyle?
esim ind dün aradı ind dogrulamis maas düsürlmesini.. asgari ucret nekadarsa yuzde yuzu yani 2 katı demek oluyor.. benim tahminim 1200 ila 1300 arası maas yeterli olacak
artı bir yıllık kontrat gerekli en az..
artı bir yıllık kontrat gerekli en az..
Merhaba Arkadaslar suanki durum soyledir:
Duurzaamheid: 12 maanden contract (en az 12 aylik is sozlesmesi)
Voldoende: € 1.234,09 netto per maand exclusief 8% vakantietoeslag OF € 1.299,04 netto per maand inclusief.
(Yeterli: 1.234,09 EURO net aylik gelir, %8 izin parasi harici. Yada 1.299,04 EURO net gelir %8 izin parasi dahili.)
Voldoende: € 1.234,09 netto per maand exclusief 8% vakantietoeslag OF € 1.299,04 netto per maand inclusief.
(Yeterli: 1.234,09 EURO net aylik gelir, %8 izin parasi harici. Yada 1.299,04 EURO net gelir %8 izin parasi dahili.)
Halen Ind sitesinde yazmiyor, guvenemiyorum ben buna. Insallah dogrudur.
Eger bu dogruysa Hollanda ile iliskili arkadaslarin sevinmesi hatta cok sevinmesi lazim.!
En buyuk problem buydu.Sinav bir sekilde geciliyor fakat maas isi zordu.
Es 2. iste caliscak,haftasonu caliscak,Ind kabul eder etmez....
Ben sirf bu yuzden Belcikaya gectim,basimada gelmeyen kalmadi.
Esim zaten full time calisiyordu,2.iste calismasi gibi bir durum imkansizdi.
Simdi biraz daha guzel ,1 yillik kontrati olan basvuruyu yapabilir.
barış arkadaş bunu hangi siteden aldın, kontrol etmek istiyorum. ind de ben de göremedim, başka bir yerden ni alıntın yoksa bir gazete haberi falan mı?
bu normal aile birleşimi içinmi yoksa samen in wonen ler içinmi arkadaşlar ?
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol