Arkadaşlar benim internetle ilgili bir sorum olacak,
şimdi eğer yabancı ülkeden birileri benim ip adresimi kullanarak internette ne yaptığımı ve
nerelerde kimlerle konuştuğumu görebilirmi.mesela IND bu gibi araştırmalar ve takip yapıyormu.
Hayır bir yanlışım yok tabiiki ama eşimin bugün söyledikleri aklıma takıldı.
IND senin internette ne yaptığını ve geçmişten bugüne kadar internette kimlerle ve ne konuştuğunu bulabiliyormuş :!:
bu doğrumu acaba,benim şahsi bilgilerimi nasıl takip edebilir bir başka ülkeden :roll: .
beni takip etmesinde sakınca yok, zaten etselerde çok sıkılırlar :lol:
ama böyle imkanları varmı merak ettim,bu yüzden eşimle bayaa bi tartıştık,
ben yapamazlar dedim,eşim yaparlar dedi :?:
bu soruda XMULTECİX kardeşimiz bilgi sahibidir herhalde,
fikirlerinizi bekliyoruz..
IP ADRESLERİ
bu dünya da olmayacak şey yok ama bana biraz saçma geldi doğrusu
Merhaba Conhoney,
Çeşitli hack programlarıyla IP adresinin takibini yapmak mümkün, ancak şöyle bir durum var;
eğer IP adresin Statik IP ise yani sabit bir IP adresine sahipsen bu mümkün, ama IP adresin
dinamik ise yani değişken ise her modem açılıp kapanılışında adresin sürekli olarak değişir.
Şahsen fikrimi söylemek istiyorum ben bugune kadar söylediğin gibi bir şey ne duydum nede gördüm,
ve IND inde böyle bir şey yapabileceğine ihtimal vermiyorum.
Kolay gelsin.
Çeşitli hack programlarıyla IP adresinin takibini yapmak mümkün, ancak şöyle bir durum var;
eğer IP adresin Statik IP ise yani sabit bir IP adresine sahipsen bu mümkün, ama IP adresin
dinamik ise yani değişken ise her modem açılıp kapanılışında adresin sürekli olarak değişir.
Şahsen fikrimi söylemek istiyorum ben bugune kadar söylediğin gibi bir şey ne duydum nede gördüm,
Kolay gelsin.
Arkadaşlar benim internetle ilgili bir sorum olacak,
şimdi eğer yabancı ülkeden birileri benim ip adresimi kullanarak internette ne yaptığımı ve
nerelerde kimlerle konuştuğumu görebilirmi.mesela IND bu gibi araştırmalar ve takip yapıyormu.
Hayır bir yanlışım yok tabiiki ama eşimin bugün söyledikleri aklıma takıldı.
IND senin internette ne yaptığını ve geçmişten bugüne kadar internette kimlerle ve ne konuştuğunu bulabiliyormuş :!:
bu doğrumu acaba,benim şahsi bilgilerimi nasıl takip edebilir bir başka ülkeden :roll: .
beni takip etmesinde sakınca yok, zaten etselerde çok sıkılırlar :lol:
ama böyle imkanları varmı merak ettim,bu yüzden eşimle bayaa bi tartıştık,
ben yapamazlar dedim,eşim yaparlar dedi :?:
bu soruda XMULTECİX kardeşimiz bilgi sahibidir herhalde,
fikirlerinizi bekliyoruz..
Boyle bisey yapmasi imkansiz. IND turk telekoma basvuracak sonra turk telekom senin IP ni takip edebilir ama buna turk devleti imkan vermez cunki yasal degil baska bi yol ise IND hackerlari sana bir sekilde keylogger yukleyecek sonra istedigini yapabilir buda imkansiz cunki ind ye her ay en az 10,000 kisi basvuruyor sadece turkiye dusunmeyin hangi biriyle ugrassin.Unutma seni sadece Turk telekom isteginde takip edebilir oda senin suclu veya suclu konumunda olman lazim sonra mahkemeden izin alacak sonra senin ip ni takip edebilir yani bi dunya is ama IND Bunu asla yapamaz.
Merhaba Conhoney,
Kolay gelsin.
Bende sana tamamen katılıyorum ama benim hanım bundan pek hoşlanmayacak :lol: ve IP adresim dynamic mi değilmi bilmiyorum doğrusu,çünkü bunu hiç merak etmemiştim ve bu benim 6 ncı değişik internetim,bilgisayar aynı ama
çok şehir gezdiğimden aboneliklerde değişti,o yüzden hiç bakmadım nasıl bir IP adresim var.
eh herhalde hanıma sen haklısın demekten başka çare yok,
Atalarımız nedemiş(sen bilirsin dedinmi kavga döğüş olmazmış).
:)
İnternet servis sağlayacınızdan talep etmediğin takdirde IP adresiniz genel olarak Dinamik IP olur.
Kolay gelsin.
İnternet servis sağlayacınızdan talep etmediğin takdirde IP adresiniz genel olarak Dinamik IP olur.
Kolay gelsin.
istese tabi yapar da ind nin başka işi mi yok allah aşkına, zaten elindeki dosyalarla uğraşıyorlar bir de milleti sanal alemde mi takip edecekler. ha takiplik bir konu olursa o da istihbaratın işidir olsa olsa..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol