2run34 yazdı:
Sanslı MBO+ 2 veya üstü varsa vatandaslıgada gecersen nt2 en az... nt4 alırsan polis olursun polis web sitesinde aranan özelliklerde bunlar var...Ama nt4 yapmaya bak cunki nt2 yi pek takmıyolar..
arkdsm benim amacim zaten nt4 yapmak ben nt2 yi sadece okula yazilabilme araci olarak goruyorum gercekten nt2 cokda iyi bi seviye degil eksiklikler tabiki var ve bu seviyede biliyorumki polis olunamaz sadece herangi bi bolume (bazilari haric)yazilabilmeniz icin nt2 diplomasini sart kosuyolar minimaal...ben gittim mbo ya ve adamlarla konustum ozaman kinderopvang icin sormustum adam bana uzun uzun anlatti okulumu sordu soyledim hatta hocami tanidigini soyledi,,,tamam ddi nt2 diplomani al gel hemen yazilabilirsin ama o diplomayi getirmen gerek yazilabilmen icin demisti,,,bende oyuzden okula yazilabilme araci olarak goruyorum dedigin gibi nt2 yi pek takmiyolar seviye olarak...diplomami aldigim zaman(hala mektup bekliyorum)gidip konusucam tekrar boyle boyle durumum ama ben polis olmak istiyorum ne yapabilirim yada bana nasil bi onerirsiniz dicem,,,ins ins ins yardimci olurlar diye umuyorum,,,(hem uyum saglayin diyolar hem engel cikartiyolar anlamiyorum)neyse hele su diplomayi bi aliyimda biseyler dusunucem artik,,,bide adam bana (GIT) diye biseyden bahsetmisti senin icin dil ve meslek derslerini combineerd yapicaz demisti yani nt2 yle baslicam sectigim meslegin bollumune mesela 3 gun meslek dersi 2 gun nt3 e yukseltme dersleri,,,daha sonra nt4 e yukseltme dersleri yani ikisini ayni donem icinde yapicam,,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol