Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

is kontratı hakkında gorusler..yardım

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 1.941 görüntülenme
mrb arkadaslar bir sorum olacak kısaca bzim durumumz esim konti alamadı uzun zamandr,

arastrma içerisinde suan..9. ayda tanidik birisi is yeri acacakmis ve esime benm yanımda calisir ve kontratı sana verrm demis islerin hallaolur ins bu sekilde demis..saolsun allah razı olsun fakat; benm takıldıgım yer yeni acılan bi is yeri saglıklı olmiyacagı yönünde kontratı verse de is yerinin vergileri vs yeni baslayacagndan sorun olur diye düsündüm..

bu konuda fikri olan yada bu isleri bilen arkadaslar vardır diye umud ediyorum sizlereden de fikir almak istedm.. eger soruma cevap verebilirseniz cok sevinirm ayrıcada simdiden tesekkr ederm.

saygılarımla...
oncelıkle hayırlı olsun kardesim, benım ıcın sorun olmaz dıye dusunuyorum kontrat kontrattır yanıde ama onların ne yapacagını tam olarak bılmıyoruz sorun cıkarmak ısterlerse yok yerden cıkarıyorlar inşalah senın bu işinde sorun cıkarmazlar ınsallah ıslerın rast gıder ınsallah rabbım yardımcın olsun kardeşim ,rabbım işlerimizi kolaylastırsında zorlastırmasın ınsallah rabbıme emanet ol hayırlı gunler
arkadaslar bir bilgisi olan yok mu bu konuda ..:S
kardeşim dedım ya inşallah sansın yaver gıderde bı sorun olmaz eger onlar sorun cıkarmak ısterse hersekılde cıkarır arkadasımın bır senelık contratı vardı ona bıle mahne buldular sans ıste ınsallah senınkıne bulmazlar ve kabul ederler hayırlı gunler kardeşim rabbım yardımcın olsun amın benımde
kardes kontrat hakkinda bilgi istemisin hic bir sorun olmaz
tesekkrler arkadasım ins sorun olmaz ya arastryoz hala ama

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol