merhaba arkadaslar esımden ayrıldım kalacak yerım olmadıgı ıcın turkıyeye donus yaptım 4 yasında bır oglum var onu goremezsem gercekten yasayamam..ama dedıgım gıbı kalacak yerım yok işim de yok ama oturma ızınım var ben tekrar donmek ve orada calısıp oglumu gormek ıstıyorum bana iş ve kalacak yer konusunda yardımcı olursanız minnettar olurum.yardımcı olmak ısteyen arkadaslar bana emaıl atarsa sevınırım sımdıden herkese tskler
teomanl_nl@hotmail.com
iş ve kalıcak yer arıyorum
Allah Sabir versin....
info@nlwerklijn.nl ( harun ) ve info@ourperson.com ( fikret )
Is ve isci bulma kurumu var. Bah bahce isleri var. Maille temasa gecin.
Ayrica http://turkisyerleri.com daki is ve isci bulma kurumlarinada mail gonderin.
Umarim birseyler cikar
Umarim birseyler cikar
info@nlwerklijn.nl ( harun ) ve info@ourperson.com ( fikret )
Is ve isci bulma kurumu var. Bah bahce isleri var. Maille temasa gecin.
Ayrica http://turkisyerleri.com daki is ve isci bulma kurumlarinada mail gonderin.
Umarim birseyler cikar
Umarim birseyler cikar
selam hocam bu sekilde turkiye donmen sama olmus bence.bir odaya cikip islerini yoluna koya bilirdin bence.bence en kisa zamanda don ve yoluna sokmaya bak derim.hollanda hangi sehirde kaliyorsun bilmiyorum ama hersey cozulur bence o yavrunu burda bu sekilde gitme derim ben sana.Allah kolaylik versin.
sevgili ärkädäsim bence bir än once holländäyä geri giris yäpiniz. kucuk bi pänsiyon isletiyoruz. bir kiräcimizin yäsädiklärini hätirlädim sizi okuyuncä. holländä känunlärinä gore esinizden äyrilsänizdä oturumunuzun gecerli oläräk käläbilmesi icin 3 yil birebir äyni evde yäsämis olmäniz , evliliginizin käri kocä oläräk surmus olmäsi gerekiyormus, eger tätilller icin dähi olsä esinizden äyrilip birkäc äy turkiyeye gittinizse bu 3 yildän dusuyorlär. neyse sizin yäpäcäginiz sey hälä giris häkkiniz värken bir än evvel giris yäpin ve bir is bulmä kurumunä gidip hemen is äyärläyin . isiniz olmäzsä istedigi kädär oturmä izniniz olsun , vizenizi iptäl yolunä gidiyorlär. ämä soyle bir koläy yoludä vär , holländädä olursäniz , vizenizin iptäli icin size mektup yolluyorlär ve o gektuplä ävukätä gidip kärsi dävä äcäbiliyorsunuz, mektuplär git gel 6-7 äy käzänirsiniz. bu ärädä is bulmäniz ßqrt täbi
bence zämän käybetmeden hemen giris yäpiniz. her sehirde bizim gibi kuuck pänsiyonlär vär. illä ev tutmänizä gerek yok , bu pänsiyonlä®dän odä tutup belediyeden kägit äläbilirsiniz
koläy gelsin
bence zämän käybetmeden hemen giris yäpiniz. her sehirde bizim gibi kuuck pänsiyonlär vär. illä ev tutmänizä gerek yok , bu pänsiyonlä®dän odä tutup belediyeden kägit äläbilirsiniz
koläy gelsin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol