Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

isleme alindi mektubu ve eksik evrak

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 4.523 görüntülenme
arkdslr simdi biz basvurduk,,nisanin 10 unda fln ind ye gonderdik kagitlari hala isleme alindi mektubu gelmedi,,,6 gunde 8 gunde ve 10 gunde gelen kagitlari k=okudum ve merak ettim acaba kac gunde isleme alindi mektubu gondermek zorundalar,,,ve ins ins ins olmaz ama egerki eksik evrak olursa bunu isleme alindi mektubuyla birliktemi bildiriyolar,,yoksa eksik evrak mektubu arkadan mi geliyo,,,cvplarsaniz cok memnun olurum,,,bir nisan da ben tr den basvurdum ve esimde kendi kagitlarini daha onlar istemeeden avukatin belirrttigi kagitlari nisanin 10unda gonderdi durum nasil sizce eksik evrak olabilirmi??/cvplarinizi bekliyorum,,,
selam şanslı daha öncede yazmıştım ama tekrarlıyorum 11 şubatta bavuru yapmıştık,3 martta istenilen eksik evrakları gönderdik.genelde 1 hafta içerisinde işleme alındı deniliyor çünkü bizimde öyleydi.daha farklı bilgisi olan arkadaşlarda yazar belki.benim bildiklerim bundan ibaret..inş inş inş en yakın zamanda vizen çıkar arkadaşım :geek: :geek:
elif ikra yazdı:
selam şanslı daha öncede yazmıştım ama tekrarlıyorum 11 şubatta bavuru yapmıştık,3 martta istenilen eksik evrakları gönderdik.genelde 1 hafta içerisinde işleme alındı deniliyor çünkü bizimde öyleydi.daha farklı bilgisi olan arkadaşlarda yazar belki.benim bildiklerim bundan ibaret..inş inş inş en yakın zamanda vizen çıkar arkadaşım :geek: :geek:

3 martta isleme alindi mektubumu geldi yoksa eksik evrak mektubumu geldi anlamadim arkdsm...bizimkide avukat tam bilemiyorum ya 10 nisan yada 11 nisanda gondermis arkdsm,,,ama haala isleme alindi mektubu gelmedi bize tedirgin oldum bende oyuzden sordum,,,saol iyi dileklerin icin arkdsm ins ins ins en kisa zamanda hepimizin vizesi cikarda artik duzenimizi kurariz,,,,amin amin amin,,,,
başvurumuzu yaptıktan bir hafta sonra işleme alındı. eksik evraklarıda hemen istemediler başvurudan 23 gün sonra istediler.
selam sanslı arkadasım,,eger sıze daha halen mektup gelmedıyse ınd den ısleme alındı dıye,,bı arayıp sorun neden gondermedınız dıye..bı gonderdıkten 5gun sonra eve mektup geldı valla ısleme alındı evraklarınız dıye,,ve suan en son vızeyı onaylıcak adamın masasındaymıs fakat o adamın masasından bı turlu kalkmadı bızım evraklar,yani halen beklemedeyız sevgılı arkadasım anlıcan..

allah kolaylık versın sızede.

emrah
bende 1 nısanda basvuru yaptım hala cevapyok kız arkadasım ararmıs bazen ısleme alındı yerıne dırek olumlu veya eksık evrak dıye mektup gelıyormus
mehmet_26 yazdı:
bende 1 nısanda basvuru yaptım hala cevapyok kız arkadasım ararmıs bazen ısleme alındı yerıne dırek olumlu veya eksık evrak dıye mektup gelıyormus

evet arkdsm ayni gunlerde yapmisiz sizin isleme alindi mektubunuzda gelmemis anlasilan,,,keske oyle bisey olsa arkdsm direk vizeniz kabul edildi mektubu gonderseeler,,,ins ins ins okadar sansliyizdir,,,esim yarin avukatimizi aricak ve ind yi aramasini soylicek bakalim cvp ne olcak,,,,
elif ikra yazdı:
başvurumuzu yaptıktan bir hafta sonra işleme alındı. eksik evraklarıda hemen istemediler başvurudan 23 gün sonra istediler.

arkdsm sizden eksik evrak olarak ne istediler sorabilirmiyim,,,biz tr den 1 nisanda basvurduk 10 yada 11 nisan da da avukatimiz hollandadan ind ye gonderdi esimin evraklarini yani onlar istemeden daha,,,bugun 9 10 gun oldu hala isleme alindi mektubu gelmedi 5 gunde 8 gunde gelenler olmus,ve 8 gun icinde isleme alindi mektubunu gondermek zorundalarmis galiba,,,hadi haftasonunu saymayin 7 8 gun oldu gelmedi bakalim esim avukati aricak yarin,,,avukatta ind yi arar heralde,,,bakicaz artik yarin sonuca,,,
arkadaşım eşinin zamanı yok muydu kendısı başvursa daha iyi olmaz mıydı?neden avukatlara bıraktınız kı işinizi?neyse arkadaşım gönlünü ferah tut.alah buyuk.herşeyın hayırlısı olur inş.en yakın zaman da vizem çıktı diye sıtede çığlıgını duyarız ;) :geek:
siirtli sahra yazdı:
arkadaşım eşinin zamanı yok muydu kendısı başvursa daha iyi olmaz mıydı?neden avukatlara bıraktınız kı işinizi?neyse arkadaşım gönlünü ferah tut.alah buyuk.herşeyın hayırlısı olur inş.en yakın zaman da vizem çıktı diye sıtede çığlıgını duyarız ;) :geek:

arkdsm esimin acikcasi pek vakti olmuyo esimin isten geldiigi saatte heryer kapali oluyo resmi yerler,,,ama avukatla ilk gorusmesinde avukat bu tur davalari biz 4 hafta icinde sonuclandiriyoruz demis,,,ve bizde 5 senedir bekledigimiz icin,,,artik yapalim da olsun bitsin dedik,,,ins ins ins arkdsm hepimizin vizesi en kisa zamnda cikar,,,bende bu avukatlarin kari kocalar,,,okudum yazilari var takip ettigim ve simdiye kadar kotu bi sonuc aldikalrini duymadim,,,heryerden iyi oldukalrini duydum,,,avukatta 4 hafta icinde sonuclandiririm deyince verdik dosyayi bizde,,,hemde ins ins ins olmazda allah korusun bi aksilik olursa suremiz uzzarsa avukatin ind ye ihtar gonderme ind yi mahkemeye verme sansi varmis,,,bu kiisiye 3 ay oldu cvpp vermediniz vermek zorundasiniz fln diye,,,verdik bakalim hayirlisi olsun bekliyoruz artik,,,sende ins ins ins en iyi derecelerle geciceksin sinavini artik sende bizim gibi bekleyenler kervanina katilcaksin,,,allah hepimizin yar ve yardimcimiz olsun amin amin amin,,,
sanslı senın basvurundan haber varmı neoldu senınle benım basvuru tarıhlerımız aynı ıslemealındı mektubu gelmışmı
mehmet_26 yazdı:
sanslı senın basvurundan haber varmı neoldu senınle benım basvuru tarıhlerımız aynı ıslemealındı mektubu gelmışmı

evet arkdsm esim ayin 21 inde avukati aradi ve isleme alindi mektubu gelmis ama esim heycandan olsa gerek ne zaman geldigini sormayi unutmus,ondan iki uc gun once gelmis olsa 18 inde fln gelmis olabilir diye tahmin ediyorum,,18 inde geldiyse eger bugun 7 gun oldu eksik evrak mektubu gelmedi,,,ins ins ins en kisa zamanda olumlu cvp gelir,,,ayni sekilde sizinde oyle hepimizin vizesi en kisa zmanda cikar ins ins ins,,,sizin isden haber varmi eksik evvrak isleeme alindi mektubu fln diye,,,
merhaba sanslı neoldu bırcevap varmı beım kız arkadasım ınd aramış son adam bakıyordemışler eksık evrak felan ıstemedıler daha senın vızenden haber varmı
mehmet_26 yazdı:
merhaba sanslı neoldu bırcevap varmı beım kız arkadasım ınd aramış son adam bakıyordemışler eksık evrak felan ıstemedıler daha senın vızenden haber varmı

aa ne guzel arkdsm cok sevindim gercekten ozaman kisa zamanda cikar allahin izniyle vizeniz,,,bak simdi bende umitlendim ama sizin samenwonen ve bu tur basvurulara daha cabuk sonuc verildidi soyleniyo hemen sevindirmeyeyim kendimi,,,esim avukatla surekli irtibatta bugun konusmus ve henuz bisey yok sizin dosyanizi inceliyolar demis avukat esime,,,eksik evrak yada olumlu olumsuz bi sonuc daha yok demis,,,ayyy ins ins ins bizim evraklarda son kisidedir,,,hayirlisi olsun bakalim 1 2 haftaya kadar vizeniz gelir belki,,,,bu arada bizim isleme alindi mektubu 10 nisanda ulasmis avukata bu kadar cabuk gelmesi bana biraz tuaf geldi ama avukat bakip soylemis dogrdur heralde,,,umarim vizemde bukadar cabuk cikar,,,tabi sizin kide hepimizinki ins ins ins en kisa zamanda cikar,,,1 ayi gecti 1 nisan da basvurmustuk haala ses yok yani anlican arkdsm,,,
ınsallah hepımızınkı cabuk cıkar arkadasım bana soylenen avukatın soyledıgı engec 2haftada bellı olur dedı ınsallah cabuk cıkar kendıne ıyıbak gelısmelerden haberdar ederımsenı
mehmet_26 yazdı:
ınsallah hepımızınkı cabuk cıkar arkadasım bana soylenen avukatın soyledıgı engec 2haftada bellı olur dedı ınsallah cabuk cıkar kendıne ıyıbak gelısmelerden haberdar ederımsenı

tamam arkdsm ins ins ins en kisa zamanda haber gelir vizeni cikti diye,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol