Selam arkadaslar,
Istanbuldakı konsoloslugun numarasını bılen varmı??Sınava sadece Istanbul ve Ankarada mı gırılıyor?
Bılen arkadaslar lutfen yazın.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
istanbul konsoloslugunun telefon numarasini ogrenebilirmiyim
sadece İstanbul ve Ankara
İstanbul tel = 0212 340 4431
= 0212 251 9289
İstanbul tel = 0212 340 4431
= 0212 251 9289
Merhaba efeler dıyarı,tesekkurler cevabın ıcın.
Istanbuldan randevu almak ıcın hangı zamanlar aramak gerekıyor?Yarın armaya baslayacagım once Ankarayı daha sonra Istanbulu..Insallah Ankarada gırerım sınava.Dualarınıza ıhtıyacım var..Allah hepımızın yardımcısı olsun..
Istanbuldan randevu almak ıcın hangı zamanlar aramak gerekıyor?Yarın armaya baslayacagım once Ankarayı daha sonra Istanbulu..Insallah Ankarada gırerım sınava.Dualarınıza ıhtıyacım var..Allah hepımızın yardımcısı olsun..
Merhaba efeler dıyarı,tesekkurler cevabın ıcın.
arkadaşım biraz dur bakalım
Nasıl yani Ankara yada İstanbul' u arayacaksın ?
Öyle canının istediği gibi İstanbul yada Ankara' da girerim diye bir seçeneğin yok !!!
Eşin Hollanda' dan sizin sınava girebilmeniz için internetten sınav başvurusu doldururken orada hangi konsoloslukta girmek istiyorsunuz diye bir seçenek var orada Ankara yada İstanbul seçeneklerinden hangisini belirtmiş ise o konsoloslukta sınavınıza girebilirsiniz
Öyle sonradan kafanıza göre randevu alacağınız zaman Ankara yada İstanbul diye bir seçeneğiniz yok !!!
Başta sınav başvuru formunda hangi konsolosluğu seçerseniz o konsolosluğa gidiyorsunuz !!
Bu arada beni kesinlikle yanlış anlamayın da !!!
Niçin bu Hollanda' daki eşleriniz sizleri yönlendirmiyor doğru olarak ?
Ben gerçekten bunu anlamakta zorluk çekiyorum ?
İlk başlangıçlarda Hollanda' daki eşleri bu işlerde daha bir aktif ve ön planda olması gerekiyor, fakat görüyorum ki
doğru dürüst bazı eşler ilgilenmiyor Türkiye' de olan eşleri ile
ve böylelikle aynı şimdiki sizin durumunuz gibi bir tablo ortaya çıkıyor ve yanlış yanlış yol izleniyor ve işlemler yapılıyor sonrada
üzüntüye giriyorsunuz !!!
Asıl bu tür işlerde asıl Hollanda' daki eşin diken üstünde olması lazım ve çok ilgi gösterip sıkı bir takip yapması lazım !!!!
Eğer ben sizi şimdi bilgilendirmemiş olsaydım siz ilk sınav başvurusu yaparken formda İstanbul olarak seçmişsinizdir örnek olarak,
ve şimdi siz söylüyorsunuz ben Ankara' da sınava girmek istiyorum. Böylelikle Ankara' yı arayacaksınız ve onlar oradan bilgilerinize bakacaklar ve sizin bir sınav başvurunuzun olmadığını görebilecekler o zaman tamamen bir karmaşığın içine gireceksiniz.
Şimdi sizin durumunuza şöyle bakıyorum eşiniz sizi net bir şekilde aydınlatmamış ve siz daha ne yapacağınızı bilmiyorsunuz doğru olarak !!!
Lütfen eşlerinize baskı yapınız ve sizinle titizlikle ilgilensin bütün işlemler hakkında öyle yalnız bırakmasınlar !!!
Hadi herkese başarılar ;)
Valla ne soylenır kı cok guzel ve dogru seyler yazmıssın.Bunlardan benım haberım yoktu.Benım sayemde dıger ınsanlarda bılgılendıler,Cok tesekkurler.Evet benım esım pek ılgılenemıyor cok yogun calıstıgı ıcın,Sanırım esım formu doldururken Ankara yazmıs,demekkı ben Ankarada sınava gırecegım.Insallah yarın afspraak alabılırım.
Allah senden razı olsun..
Allah senden razı olsun..
arkadaşım sitede arkadaşlar belirtiler 01 02 2008 degişecek yeni sistem uygulanacak telaşlanma sınav koly puanlama degişse bile biraz calişmiş isen kazanırsın başarılar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol