dugun resimlerinden bi kac tanesini sitede paylasacagimizi soylemistik..!
dugun bitti, resimler elimize ulasti ve sizlerle paylasmak bu zamana kismet oldu
masallah demeyi unutmayinn dermisim :P
kolay gele
ablacim masallah super cikmissiniz,gozlerin cok guzel ablacim MASALLAH MASALLAH MASALLAH,,,allah mutlulugunuzu daim etsin bende bugun dusunuyodum geluk abla resimlerini koycakti unuttumu yoksa elinemi gecmedi acaba diye,,,tekrar tekrar mutluluklar dilerim,,yuvanizdan sevgi huzur mutluluk saglik nese hicbiri eksik olmasin ins ins ins :geek: :geek: :geek: tekrar tekrar mutluluklar dilerim,,,
birbirinize cok yakismissiniz mutluluklar diliyorum bu arada gelinlik cook yakismis :)
"masallahhh''
ALLAH bir omur boyu saglikli mutlu nese dolu yasam surdurmeyi nasip etsin..Birbirinize cook yakismissiniz masaallah,darisi butun kavusamayanlarin basina insallah
Her seyden once, MaasAllah diyelim de senin de yazdigin gibi arkadasim ;) adet yerini bulsun. Ne diye biliriz biz Turkler en col neder evlenenler icin Allah bir yastikta kocatsin der ve bende onu diyorum. Allah mutluuluginuzun devamini erdirsin ve Turk gelenek ve gorenekleriyle yetismis Hayirli evlatlar versin. :geek:
Allah bu yuzunuzdeki tebessumu bir omur boyu daim kilar insallah... MUTLULUKLAR ...
biraz gec oldu ama bende yeniden tebrik ediyorum sizleri.Gozlerinizdeki o heyecan ve mutlulugu bir omur boyu birlikte yasaminiz dilegi ile . heee bu arada sizinde bir yigeniniz olacak haberiniz ola. 16 haftalik oldu onun telasi ve yorgunluguyla giremiyorum siteye . Darisi sizin basiniza.
brrnyksl yazdı:
biraz gec oldu ama bende yeniden tebrik ediyorum sizleri.Gozlerinizdeki o heyecan ve mutlulugu bir omur boyu birlikte yasaminiz dilegi ile . heee bu arada sizinde bir yigeniniz olacak haberiniz ola. 16 haftalik oldu onun telasi ve yorgunluguyla giremiyorum siteye . Darisi sizin basiniza.
sizinde gozunuzaydin arkdsm allah tamamina erdirsin sag salim dunyaya gelmeyi nasip etsin rabbim ins ins ins,,,alllah anali babali buyutsun simdiden,,,
allah daim mutlu eylesin tek yastikta kocatmayi nasip eylesin.
bu arada berrin abla sizlerede hayirli olsun yigenimiz. allah hayirlisi ile dunyaya gelmeyi ve anali babali buyumeyi vede hayirli bir evlat olmasini temenn ederiz. allah yardimciniz olsun
fatih&corriene
allah bir yastikta kocatsin masallah ;)
yakismisiniz. mutluluklar.
allah sizlere uzun hayırlı bir ömür versin.
maşallah, bir yastıkta kocayın (hep genç kalın ;) )
aminnn
arkadaslar dualariniz icin cok tesekkur ederim, Allahim cumlemizi bi yastikta saygi ve sevgiyle kocatsin insallahhh
saolun
brrnyksl yazdı:
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin Berrin arkadasim,
ailemiz genisliyo desenize :)
cinsiyetini ogrenince bizede haber verirsiniz demi ;)
adini falan dusundunuzmu? veya arastiriyormusunuz?
aslinda bi baslik acip hep barebar anlamlariyla birlikte bebek isimleri paylassak ilerleyen zamanlarda isimize yarar belki :)
tekrar tebrikler
Allah yardimcin olsun bebek cok buyuk sorumluluk ister..!
kolay gele
cook tatli olmussunuz her ikinizde bibirinize cok yakisiyosunuz Allah ayrmasin uzun uzun seneler boyunca mutluluk versin fotolainiz cok guselll olmus ...
Tebrik ederim :ugeek: allah bi yastıkta kocatsin allah bizede naip etsin allah ıkınızede uzun ömür versın ve dıger haberde çok güzel yigenımız oluyor demek inş inş inş... :geek: allah analı babalı buyutsun şimdiden
42 kere maaşallah :lol: Allah mutlulugunuzu herdaim etsın.guzele ne yakışmaz dıcem.e tabıkı deyın okey.e artık darısı bebışlerınızın resmını de görmeye :geek: (çok mu erken oldu?) :oops:
Bir Ömür Boyu mutluluklar dilerim...
ikinizde cok harika cikmissiniz ama burcu sen fistiksin ugur sanada helal olsun fistigi kapmissin valla :) Allah sizi ciktiginiz bu omurluk yolda utandirmasin ve selami daima uzerinizde olsun arkadaslarim.1000 KERE MASALLAH :)
Tebrikler... (: darısı ßenim ßaşıma inş :D
Maşallah :mrgreen:
Allah bir yastikta kocamayi nasip etsin mutluluklar.
Tekrar tebrik ederim,Bir omur boyu mutlu olursunuz insallah.Birbirinize cok yakismissiniz.Gelinlik bir harika,Masaallah..
Desenize yigenler cogaliyor,Bende bir erkek bebek bekliyorum,Allah tum isteyenlere nasip etsin,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol