selam arkadaşlar uzun zamandır bende siteden uzaktaydım özel sebeplerden dolayı tekrar sizlerleyim bundan sonra isteğim dün yapıldı bakalım nezaman vizem çıkacak hayırlısıyla bekliyorummmm bende artık ;)
isteğim yapıldı
inşallah en kısa zamanda çıkar vizen
Hadi hayırlısı arkadası en kısa zamanda vizen cıkması dilegiyle.Allah hepimize yardımcı olsun...
vizenin erken zamanda cikmasini temenni ederim arkadasim.ben ise bekliyorum.esim henuz bir ise girmedi.ise baslamasi bile aylar alabilir.zamanda gecmek bilmiyor.allah yardimcimiz olsun ne diyelim.sinavi kazandigima bile sevinemedim.yinede sabirl bekliyorum hayirli bir haber gelcek isten diye.bol sanslar
insallah cabucak cikar.allah kavustursun
ind cevap gelmiş dün eşime işleme alındı diye isteğiniz inş. bian önce çıkar şu vizede giderim bende hayırlısıyla artık
hayırlısı olsun arkadaşım inş. en kısa sürede çıkar diye ümit ediyorum.üç haftayı geçmez merak etme.hakkında hayırlısı olsun
inşAllah en kısa zamanda cıkar arkadasım vizen.
Rabbim yardımcın olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yardımcın olsun.
Selam ve Dua ile.
3 hafta oldu ama hala cvp ok bakalım ardaşlar beklemek daha zormuş böyle valla
inşallah en yakın sürede çıkar zaten noelleride geliyor gelmeden hallederler tahminim
eger kagitlarinda bi eksiklik yoksa,ve ind yilbasindan once elimizdeki dosyalari bitirmek istiyoruz buyuzden hizli calisiyoruz diyomusya ee boyle olunca dusunuyorumki yilbasindan once cikar vizen allahin izniyle ins ins ins,,,(tabi bi eksiklik yoksa)
Bencede yılbası yanasıyor ind bir an önce elindeki dosyaları bitirecektir insallah sende yeni yıla burda girersin...allah hepimizin yardımcısı olsun...
Hayirli olsun arkadasim insallah en kısa zamanda vizenin cıkması dilegiyle.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol