Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

İSTEK TAMAMDIR ARKADAŞLAR

Yorum için giriş yap 18 mesaj · 4.042 görüntülenme
arkadaşlar isteğim çıktı hemde rekormu desem bilmiyorum iki haftalık zamanda ki daha eşim işe başlayalı bir hafta biz ise işe başlamdan bir hafta önce isteği başlatmıştık nasıl oldu anlamadım ayrıca formul a ve b ye apostil yaptırmamıştım ama yinede çıktı.bu sitede emeği geçenlerin hepsinde ALLAH (cc) razı olsun inşallah herkesinde herşey gönlünce olur

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
pasakurt yazdı:
arkadaşlar isteğim çıktı hemde rekormu desem bilmiyorum iki haftalık zamanda ki daha eşim işe başlayalı bir hafta biz ise işe başlamdan bir hafta önce isteği başlatmıştık nasıl oldu anlamadım ayrıca formul a ve b ye apostil yaptırmamıştım ama yinede çıktı.bu sitede emeği geçenlerin hepsinde ALLAH (cc) razı olsun inşallah herkesinde herşey gönlünce olur

aa masallah vallaa,,,hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,gozunuzaydin rabbim sag salim hollandaya esinize yuvaniza kavusmayida nasip etsin ins ins ins,,,
ALLAH (cc) hepinizden razı olsun.cümlemize
tebriklerrr :ugeek:
Hayırlı olsun darısı hepimizin başına inşaallah.

Siz Türkiyeden mi başvurdunuz vizeye? Benim eşimde sabah başvurcak Hollandadan.
eşim hollandadan başvurdu iki haftada çıktı ama sanırım benim ora doğumlu olmam yada çalıştığı işyerinin ind ile anlaşması olduğundan erken çıktı ki elim daha bir aylık maaş kağıdını bile yollmada.inşallah benim gibi hekesinde en yakın zamanda çıkar
tebrikler arkadaşım.
pasakurt yazdı:
eşim hollandadan başvurdu iki haftada çıktı ama sanırım benim ora doğumlu olmam yada çalıştığı işyerinin ind ile anlaşması olduğundan erken çıktı ki elim daha bir aylık maaş kağıdını bile yollmada.inşallah benim gibi hekesinde en yakın zamanda çıkar

hayırlı olsun arkadasım senın adına cok sevindim..Allah yeni yasamında mutluluk ve saglık versın..
süper bi haber arkadasım çok sevindim senin ve eşinin adına.giderken ayagını iyice bi sürü de tüm bekleyeneler biranönce gitsin :)
Zeynanın da dediği gibi ayağını sürüyerek git :) hayırlı olsun kardeşim darısı bizler gibi tüm bekleyen arkadaşların başına özlem çekmek zor valla
vizen hayirli olsun arkadasim.darisi vize bekleyenlerin basina.
pasakurt tekrar merhaba sana sormak istedigim ; esin iste daha once calisiyormuydu.yada ise baslamadan nasil oldu da basvuru yapildi.bu konu hakkinda bir aciklama yapabilirmisin.tesekkurler.
hayirli olsunnnn .... galiba bu zaman diliminde basvurusunu yapacaklar cabuk yapmali kim haber yazsa rekor yaziyor bunda bi is var ki oluyor ... Basvuru yapacaklar cabuk yapmali bu donemde saygilar
bu konuda bende tereddüt içindeydim nasıl olucak diye farklı farklı yorumlar gördüm.istenilen 12 aylık kontrat fakat kimiside üç aylık maaş kontratı gerek diyor bu seferde 12 aylık işe başlayanlar haliyle 15 aylık olması gerektiğini düşünüyorlar ancak biz öyle yapmadık iş anlaşması yapıldı maaş kağıdının örneği alındı kontratta tabi diğer evraklar formül a b falan istek yapıldı sonra dediler maaş kağıtlaqrının aybaşından aybaşına gönderin fakat ki isteği bir hafta önce başlatmamıza rağmen işe başladıktan bir hafta sonra istek çıktı.yani bu notumu herkese duyuryorum bir yıllık kontrat alındımı işe başlamadan önce istek yapın ve bekleyin tabi diğerleride tam olsun.

Bu aralar bir seyler oluyor ind de ama hayırdır.Insallah sonu hayırlı biter ne kadar yogun olduklarına bakın baska forumlardan da ama bu yogunluga ragmen 1 hafta icinde cvp geliyor ve olumlu...Benimde 14 gün icinde olumlu cevabım gelmisti.
İnşaallah benimkide hayırlısıyla hemen çıkar bize daha evraklar alındı diye mektup bile gelmedi ikinci hafta bitiyo :(
sabırlı olun bir iki haftaya kalmaz sizinde sonuçlar çıkar diye ümit ediyorum çünkü bu aralar herkesinki hemen çıkıyor
Hayırlı uğurlu olsun pasakurt.Cok sevindim.Arkadaslar ind den bahsederken maşaAllah diyinde nazar etmeyin inşAllah hep böyle gitsin de biran önce herkes(Bende dahil) eşlerine kavussun inşAllah :geek:

Tekrar hayırlı olsun.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Selam ve Dua ile.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol