arkadaşlar eşim bu geçtiğimiz pazartesi istekte bulundu hollandadan ancak hala mektup gelmedi bunun gelmesi ne kadar sürüyor veya gelmedimi redmi demek.
istekten sonra gelecek ola mektup
arkadaşlar eşim bu geçtiğimiz pazartesi istekte bulundu hollandadan ancak hala mektup gelmedi bunun gelmesi ne kadar sürüyor veya gelmedimi redmi demek.
dur bismillah arkdsm daha yolun basindasin 5. gunun bugun hemen strese baslama,,,isleme alindi mektubu gelcek daha ne hemen red med dusunuyosun dusunme oyle,,,benim isleme alindi kagidim 10 gun sonra gelmisti esime,,,panik yok sakin ol....
ne bilim çok yoğun başvuru olmuş bu ayda ondan dedim eğer isteğimize sonra bakarlarsa olmaz dedim çünkü eşim bu pazartesi yeni işe başlıcak isteğede sonra bakarlarsa bir yıllık olmamış olur diye düşündüm.yoksa nasipten ötesi yalan.bide istek .çıktıktan sonra bazı evraklar isteniyor onlardan anlamadığım evlenme kayıt örneği biz evliyiz yinede gerekiyormu gerekiyorsa nerden alınıyor.bide vize isterken sigortalımı olmaz gerekiyor ben değilim bunu naıls yapabilirim
ne bilim çok yoğun başvuru olmuş bu ayda ondan dedim eğer isteğimize sonra bakarlarsa olmaz dedim çünkü eşim bu pazartesi yeni işe başlıcak isteğede sonra bakarlarsa bir yıllık olmamış olur diye düşündüm.yoksa nasipten ötesi yalan.bide istek .çıktıktan sonra bazı evraklar isteniyor onlardan anlamadığım evlenme kayıt örneği biz evliyiz yinede gerekiyormu gerekiyorsa nerden alınıyor.bide vize isterken sigortalımı olmaz gerekiyor ben değilim bunu naıls yapabilirim
simdi arkdsm merak etme isleme alindi kagidi 1-2 haftada ulasir elinize haa 3-4 hafta oldu ulasmadi BELKI ozmaan telaslanilabilir,,,bakarlar tabiki sizin dosyanizada niye bakmasinlar bir suru insan calisiyo orda,,,tabiki nasipden otesi yalann ben 5 sene bekledim tr de esimi tam olmicak 6.seneye girdik gidemicem artik derken 1 ay gibi bi surede vizem cikti geldim,ehliyetimi aldim,5 yillik oturumumu aldim hocalairm ve diger hollandaca konustugum insanlar cok iyi konustugumu soyluyolar,,,okulum bitmek uzere sinavlarimin 3 bitti 1 i kaldi ve butun bunlar 1,5 sene icinde oldu tamda bitti gidemem artik dedigim zamanda,,,dua edin hersey allahin istemesiyle olur,,,evlenme kayit ornegi zaten evli oldugunuz icin yani bunu belgelemeniz icin isteniyo nufusdan alabilirsiniz,,,evlilik kayit ornegi derseniz onlar verir,,,sigortada sanirim size soylenen seyahat sigortasi oda vize kismina gelince yaptirilio vizeniz cikinca...baskaca bi sigortadan bahsediliyosa onuda bilemiyorum ama sanmam baska bi sigorta istensin,,,umarim yardimci olmusumdur...
seninki dahada betermiş be kardeş.peki bu seyahat belgesi enyin nesi tam olarak nasıl alınıyor bilgin varmı
seninki dahada betermiş be kardeş.peki bu seyahat belgesi enyin nesi tam olarak nasıl alınıyor bilgin varmı
evet arkdsm cok beter bi durumdu ama vizem ciktikdan sonra hersey cok hizli gelisti istedigim hemen hemen herseyi yaptim gelince,,,ehliyet okul vs,simdi bide nt2 diplomasi ve mbo(meslek okulu) gitmek var onuda halledip bi ise baslarsam artik rahatlarim ....
benden istenmedigii icin kesin bi bilgim yok aama ozaman konsoloslukda vize icin gelenler bu sigortayi biletcilere (ucak bileti) giderek orda yaptirdiklarini soylediklerini hatirliyorum vizeni almaya gitttiginde egerki senden istenirse bu sigorta konsoloslukda sorarsin nereye yaptirmam gerek diye onlar sana bi yol gosterirler arkdsm,,,
Benim esim 26 agustos yollamisti ıstegı 27 agustos cevap geldı ısleme alındı dıye yanı bır gunde :shock: en son tarıh olarakta 12-11-2009 verdıler hayırlısı artık
bizim mektupta bugun gelmiş sn tarih dokuz aralık hayırlısı neyse o olsun dediğin gibi
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol