Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ithalat-ihracat mezunuyum

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.811 görüntülenme
merheba ben ithalat ihracat mezunuyum hollandada rotterdamda iş bulma imkanım varmı???
merhaba kardes sanirim buraya gelmek icin is ariyorsun burada calismak icin Ingilizcen iyi derecede ve belgeli olmasi lazim ( Toefl veya ielts vb..) veya daha onceden uluslararasi bir firmada calismani isterler genelde oyle pozisyonlarda deneyim on plana cikiyor ama yinede sansini denemek istiyorsan www.monsterboard.com dan bir bak sartlari gozunle gorunce daha iyi anlarsin
el lobo yazdı:
merhaba kardes sanirim buraya gelmek icin is ariyorsun burada calismak icin Ingilizcen iyi derecede ve belgeli olmasi lazim ( Toefl veya ielts vb..) veya daha onceden uluslararasi bir firmada calismani isterler genelde oyle pozisyonlarda deneyim on plana cikiyor ama yinede sansini denemek istiyorsan www.monsterboard.com dan bir bak sartlari gozunle gorunce daha iyi anlarsin

sağol el bobo ,ilgilendigin için eksik yazmısım benim hatam...ben evliyim eşim hollanda rotterdam'da suan aile birleşimi için kursa gidiyorum kısmetse sınava girip gelicegim geldigim zaman diplomamla iş bulup bulamayacagimi merak ediyorum o yuzden baslıgı actim ben kafkas üniversitesi ithalat-ihracat bolumunden mezun oldum diplomam erasmus kapsamınada giriyo oraya geldigimde bana bir faydası olurmu??

senden ve ilgilenen arkadaslardan ALLAH(c.c.)razı olsun...
el lobo kardesimin soylediklerine ekleme yapayim.

Turkiyedeki son isimde, ise alim yapan ve CV degerlendiren biri olarak belirtmeliyim ki;

diploma ve bolumden de onemli olan is tecrubesidir.

ise alimlarda; is tecrubeleri, yabanci dilbilgisi ve referanslara dikkat edilir. uluslarasi gecerliligi olan sertifikalar(ISO, MCSE, ITIL vs gibi) da her zaman avantajdir.

selamlar.
sağol el bobo ,ilgilendigin için eksik yazmısım benim hatam...ben evliyim eşim hollanda rotterdam'da suan aile birleşimi için kursa gidiyorum kısmetse sınava girip gelicegim geldigim zaman diplomamla iş bulup bulamayacagimi merak ediyorum o yuzden baslıgı actim ben kafkas üniversitesi ithalat-ihracat bolumunden mezun oldum diplomam erasmus kapsamınada giriyo oraya geldigimde bana bir faydası olurmu??

senden ve ilgilenen arkadaslardan ALLAH(c.c.)razı olsun...

Merhaba anliyorum sanirim simdiden merak ediyorsunuz ne yapabilirim diye Bende Gazi mezunuyum ama farketmiyor Turkiyedeki birkac universite haric digerlerini pek dikkate almiyorlar bunun birazi siyasi nedenler birazida iki ulke arasindaki egitim farkliliklari ama soyle ya da boyle boyle bir is yapmak istiyorsan uluslararasi bir dili cok iyi bilmen 2. ve 3. diller sana is bulmanda yardimci olacaktir Rotterdam tam bir ticaret sehri ama sunu unutma bir kisiye ise alacaklar diyelim bu is icin sadece ingilizce yeterli 2 aday var diyelim birisi yabanci asilli ve Hollandaca bilmiyor digeri ise Hollandali her kosulda Hollandaliyi seciyorlar bircok alanda ne yazikki boyle zaten empati yaptigimda hakli goruyorum ve Hollandaca pgrenmek icin dahada cabaliyorum geldikten sonra Diplomani cevirttir sonrada sansini dene belki sansin acik olursa birseyler bulursun

kolay gelsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol