arkadaşlar herkese merhaba ben bu adli sicil kaydının 5 yıllık olanını adliyeden istediğimde bana normal sabıka kaydını verdiler acaba bu kağıdı alan arkadaş varmı veya bilen yardımcı olursanız sevinirim
iyi hal kagıdı hakkında
O iyi hal kagidini ankaradan basvuru yapiyorsan Ankara Adli sicil kurumundan alman gerekiyor.Normal alinan adli sicil kagitlarini kabul etmiyorlar bilginiz olsun..
cvp için teşekkür ama bana iks şöyle dedi bulunduğunuz yerin başsavcılığından isteyeceksiniz dedi sonra adli komisyona gidip apostil yapacaksın denildi.adli sicildekiler 5 yıllık olarak bir kağıt yok dediler peki neden olmayan bişeyi istiyorlar o zaman ankara desinler.tekrar fikir verirseniz sevinirim.
yok kinali iks basvurusunu ankaradan yapiyorsan ankara adli sicil kurumundan alicaksin apostilk felan sana sorun olur ugrastirirlar seni
Bilgi almak icin istersen tam olarak ara bi iks yi tam bilgi alabilirsin.. Kolay gelsin.
Bilgi almak icin istersen tam olarak ara bi iks yi tam bilgi alabilirsin.. Kolay gelsin.
Bende Istanbuldan basvurdum ocak ayinda. Herkesten bu belge istenirken benden ve yine Istanbuldan basvuran Muzaffer abiden boyle bi belge istemediler.Suan ikimizde Belcikaya geldik.
Suan durum degismis olabilir iks nin dedigi gibi bulundugun ilden alman yetebilir.Biz Ankaraya bagli olmadigimiz icin bulundugunuz ilden demislerdir. bu nedenle Ankaraya gitmene gerek oldugunu dusunmuyorum.
Sicil kaydi zaten mantiken son seneyi kapsamazki gecmisinde sicilinde islenmis bisi varsa onu yazar yoksa zaten ne yazcak.
Iks yi ara detaylica tekrar sor. Baktin cevap seni tatmin etmedi ve ya anlamadin mi? kapa telefonu tekrar ara. Nasilsa ayni kisinin cikmasi biraz zor :) cekinme
Suan durum degismis olabilir iks nin dedigi gibi bulundugun ilden alman yetebilir.Biz Ankaraya bagli olmadigimiz icin bulundugunuz ilden demislerdir. bu nedenle Ankaraya gitmene gerek oldugunu dusunmuyorum.
Sicil kaydi zaten mantiken son seneyi kapsamazki gecmisinde sicilinde islenmis bisi varsa onu yazar yoksa zaten ne yazcak.
Iks yi ara detaylica tekrar sor. Baktin cevap seni tatmin etmedi ve ya anlamadin mi? kapa telefonu tekrar ara. Nasilsa ayni kisinin cikmasi biraz zor :) cekinme
Istanbul dan basvuru yapanlar icin istemiyorlar o adli sicil kagidini ankaradan alanlarda apostili yaptirsinlar mutlaka onu mutlaka soruyorlar..
Istanbul icin iks yi arayip bi daha sormakta fayda var bence bi sorun tam emin olduktan sonra gidin sonra orada perisan olmayin..
Sansiniz bol olsun..
Istanbul icin iks yi arayip bi daha sormakta fayda var bence bi sorun tam emin olduktan sonra gidin sonra orada perisan olmayin..
Sansiniz bol olsun..
iyihal kağıdında istanbul için son durum şöyle
cumhuriyet savcılığından normal sabıka kaydı alıyorsunuz başka bir evrak vermiyorlar zaten. bu kağıt üzerinde adli sicil sabıka kaydı yoktur ve adli sicil sabıka arşiv kaydı yoktur diyor. bu belgeyi flamanca fransızca veya ingilizceye tercümöe ettiriyorsunuz. yeminli tercümanın bağlı olduğu notere tasdik ettiriyorsunuz noter tadikli tercümeyi noterin olduğu ilçe kaymakamlığında apostil ettiriyorsunuz. orjinal sabıka kaydını ise adalet komisyon başkanlığı bulunan adliyelerde adalet komisyon başkanına apostilletiyorsunuz. başvuruyu ankaraya yapacak arkadaşlar adalet sicil genel müdürlüğünden almalı diye biliyorum... ben çok uğraştım başkaları bu kadar uğraşmasın...
cumhuriyet savcılığından normal sabıka kaydı alıyorsunuz başka bir evrak vermiyorlar zaten. bu kağıt üzerinde adli sicil sabıka kaydı yoktur ve adli sicil sabıka arşiv kaydı yoktur diyor. bu belgeyi flamanca fransızca veya ingilizceye tercümöe ettiriyorsunuz. yeminli tercümanın bağlı olduğu notere tasdik ettiriyorsunuz noter tadikli tercümeyi noterin olduğu ilçe kaymakamlığında apostil ettiriyorsunuz. orjinal sabıka kaydını ise adalet komisyon başkanlığı bulunan adliyelerde adalet komisyon başkanına apostilletiyorsunuz. başvuruyu ankaraya yapacak arkadaşlar adalet sicil genel müdürlüğünden almalı diye biliyorum... ben çok uğraştım başkaları bu kadar uğraşmasın...
bence bu kişilere göre degişiyor farklı farklı şeyler isteyebiliyorlar aslına bakarsanız iks okadar apotsil ve noter tastiki istedi hiç bakmadılar bile:)ama ben onlar iki tane istedikleri halde evraklarımı üç üç cikardım
evraklarınız fazla olsun eksik olmasın iyice sorun evraklarınızı bir eksik evrak aylarca geriye atabiliyor gelmenizi.
evraklarınız fazla olsun eksik olmasın iyice sorun evraklarınızı bir eksik evrak aylarca geriye atabiliyor gelmenizi.
dostum ben evraklarımı verdim eşimin çalışma kağıdınıda verdim maaş bordrosu aradan 3 ay gecti simdi dofi posta göndermiş maaş bordronuzda bi karışıklık olmus tekrar gönderin :( eziyet tamamen yaa
çok haklısın da sabırlı olmak lazım.onların maksadı bizleri içten içe yıpratmak arkadasım.basarıyolar mı dersin evet çok güzel başarıyolar ama yapacak bişey yok ne yazıkki
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol