Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

kısaltılmış olarak 100 soru!

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 6.685 görüntülenme
arkadaşlar burda sınav sorularındaki boslukları kısaltıp birazda olsa zamandan kazandık!(cevaplar ve sorular arasında)

burda sorular mp3 seklinde olup dileyen arkadaşlar ipod,mp3 player vb aletlere koyup yanlarında tasıyabilirler!sorular ayrı ayrıdır yani 34 winamp dosyası var.her dosya içindede 3 soru ve cevap var(foto numaraları ile birlikte).boylece takıldıgınız soruların nosunu seçip sadece o bolumü dinleyebilirsiniz!herseferinde başa yada sona sarmanıza gerek yok!hem sorularınız her daim yanınızda olmuş olur gittiginiz yerlerde sıkıldıkça dinlersiniz hemde çalışmış olursunuz! ;) daha once boyle bi konu verilmiş olabilir siteye yeni uye oldugum için pek bilgim yok!umarım işinize yarar!

Bu arada nisan24 de sınava giriyorum!sınava yeni giren arkadaşlar varsa lutfen bilgi versinler.yani puanlama ve sorular hakkında!herkese ALLAH zihin acıklıgı versin :geek: ve kolay gelsin

http://rapidshare.com/files/98814177/inburgering_examen.rar.html

şifre=samtam
SLM KARDEŞ BENDE VATANDAŞLIK SINAVI İÇİN HAZIRLANIYORUM..ELIMDE SINAV İÇİNDE SORULACAK RESIMLI KITAPCIK VAR VE BUNUNLA ILGILI DVD SIDISIDE VAR SU ANDA 100 TANE RESMI CEVAPLARINI EZBERLEDIM.. :) SEN YANILMIYORSAM SINAVA GÖRDUN GECIRDIN BAŞINA NELER GELDIYSE BANADA ANLATIRSAN SEVINIRIM ... :) K.İ.B BYEE...

UYARI: mesajlarimizi kucuk harflerle yazmaya ozen gosterelim..!
yok kardeşim bende sınava girmedim!benim sınav 24 nisanda!ama hollandaya kışları gidip geliyorum!ben boyle kısaltma yaptım zamandan kayıp olmasın diye!cunku sorulara alıstıktan sonra aradaki bosluk bir hayli fazla geliyor!birde foto numaralarını koydum!orijinal cd de sadece track numaraları var hangi soruda hangi foto oldugu yazmıyo!bole bir kolaylıkta yaptım!tracklarda ayrı ayrı yani takıldıgın soruda direk o fotolu sorunun ustene tıklayıp dinleyebilirsin.boylece hangi foto hangi tracktaydı diye arayıp durmazsın ;) (ben kendimden biliyorum) ayrıca mp3 playerin varsa içine at gittigin heryerde dinlersin sorular herdaim yanında olur!ben oyle yaptım faydasınıda cok gordüm!şimdi zıt anlamlılara(tegenstellingen) ve kısa sorulara (kort vragen) çalısıyorum! sınavla ilgili açıklamalar forumlar içinde var!biraz arayıp ugraşman lazım!sınavında sanada başarılar.ALLAH zihin açıklığı versin
arkadasım bu kıtapları ve cd lerı nereden alınıyor yardımcı olabılırmısın
arkadaşım waterval ben Hollanda'dan gelirken yanımda getirmiştim!nerden aldın diye sorarsan marktplaats.nl diye bir satış sitesi var!ordan belli bir ücret karşılığı almıştım!

ama forumlara bakarsan(alım satım ikinci el formu) bazı arkadaşlar orda yardımcı olacaklırdır!bence önce bi oraya bak derim!

viewforum.php?f=38
waterval, bu seti hollandadan aliyorsun, en kolay yolu hollandadaki nisanlinin yada eşinin alıp sana yollamasıdır,

ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
akyol kardeş, öncelikle belirtmek isterimki bu vatandaşlık sınavı değil, hollandada oturum izni için yapılan sınavdır,

sınava gelince, elinde bulunan cid`lerin sonunda sinavin örneği görsel olarak verilmiştir,

zannettiğiniz kadar zor ve sitres yapılacak bir sınav değil,

ben yinede sana kısaca anlatayım, randevuyu aldıktan sonra istenilen belgeler ile birlikte, randevu saatinde konsolosluk yada elçilikte bulunuyorsun, sınav saati geldiğinde seni içeri alıyorlar, içeride yan yana duran 4 adet soyunma kabini büyüklüğünde oda var, sana söylenen odaya giriyorsun, içerde duvarın bir tarafı cam, bu camın arkasında sana yardimci olacak görevli var, önce sana bir kaç formalite icabı sorular soruyor, görevli türkçe konuşuyor, hollandacamı konuşucam diye korkuya kapılma, sonra sana sınavın nasıl yapılacağını anlatıyor, sınav başlamadan önce elinde 8-10 adet ciltlenmiş içinde 30 tane resimli soru olan kitaplar gösteriyor, sen bu kitapçıklardan birini seçiyorsun, kulaklığı kulağına takıyorsun, bu kulaklık telefona bağlı, senin yerine görevli telefonu çeviriyor, deneme sinavi yaptıysan aynısı, burada sadece görevli senin yerine numarayı çeviriyor,

zaten sınav başlamadan öncce neler yapacağını nasıl takip edeceğini anlatan yazılı bir kağıt veriyolar sana, burada neler yapacağın türkçe olarak anlatılmakta, bu kağıtta sınav sırasında bilgisayarın sinav soruları haricinde konuştukları yazıyor, sen ordan konuşmaları takip edebilirsin,

1. bölümde resimli sorular var, bu kısım bittiğinde 10 dakika ara veriliyor,

sonra diğer bölümlere geçiliyor,

sormak istediğin yada anlamadığın bir yer varsa sorabilirsin,

ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
slm trnalı sen sınava nerde girdin?ankara istanbul?benim bir arkadaşım ankarada 2 hafta önce girdi.ama sınav sürecinde içerde kimsenin olmadıgını duvara karşı konuştuğunu söyledi yani görevli numarayı çevirip arka tarafa dogru gitmiş!böyle bir durum söz konusu olabilirmi bir bilgin varmı?birde herzaman fotolu sorularını seçme hakkın yokmuş arkadaşın dedigine göre kitabı ona görevli vermiş.kendi seçmemiş.

yalnız sınavda sadece o varmış!o saatlerde başka onla beraber sınava giren biri olmamış!belkide görevli bu yüzden dışarı çıkmıştır.yada o anda işi çıkmıştır.orasını pek fazla bilmiyorum arkadaşın bana sınav hakkında anlattıgı bu!
kardeş, ben ankarada girdim sinava, odaya girdiğin zaman tam karşıda camdan duvar var

bu camın arkasında görevli var

sol tarafında masaya benzer raf gibi bir yer var, yani masa olarak kullnıyorsun, sen sol tarafa dönüp sınavı yapıcaksın, dolayısıyla karşında duvar olmuş oluyor, sınav başladığı zaman görevli zaten gidiyor yada kalıyor, sınav sırasında sana ne görevli mudahale edebiliyor nede başkası, yani görevlinin orda olup olması birşeyi değiştirmez, zaten kulaklığı takınca ve sınava başlayınca görevlinin orda olup olmadığının bile farkına varmıyorsun, ben sınavdaykende görevli gitmişti, görevli sadece sınav başlamadan önce sana sınavın nasıl olacağını anlatıyor, sınavdan önce parmak izini alıyor, webcam ile resmini çekiyor,
tamamdır çok saolasın trnali konu şimdi anlaşılmıştır ;) ilgin için ayrıca teşekkürler!

kolay gelsin.
mrb arkadaşlar bende yeniyim bu sitede kısa sorular ve kalıbı hakkında bilgisi olan arkadaşlar siteye yada bana yaza bilirlermi

yardımcı olursanız çok sevinirim
Valla guzel kardeşim gerekli olan bütün bilgiler sitede var biraz araştırırsan herşeyi bulabilirsin!

Kolay gelsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol