Kız arkadaşım nl'de Samewonen olarak müracaat edeceğiz fakat ilgili evrakların, kız arkadaşımın babasının eline geçmemesi lazım... Annesi, kardeşi ve bazı akrabalarının haberi var ilişkimizden ve uzunda süre oldu ama Babasının henüz haberi yok ve şimdilik haberinin olmasınıda istemiyoruz...
Bu kısa açıklamadan sonra sormak istediğim bir kaç soru olacak;
1- Kız arkadaşım ve ben samewonen için işlemlere başlasak, nl'de ailesi ile ikamet ettiği eve broşür, kağıt, evrak vb gibi dökümanlar gelir mi?
2- Başka bir adres gösterebilir miyiz?
3- Bize birbirimizle alakalı sorular konsolosluk tarafından soruluyor mu?
YADA;
Şuanda Ayrı bir ev bulmuş ve kontrat yapacakmış fakat ev tek kişilikmiş!!! bir sorun çıkar mı?
Lütfen tavsiye ve önerilerde bulunun arkadaşlarım... görüşlerinize çok ihtiyacımız var... saygılarımla "FATİH"
Kız arkadaşım nl'de Samewonen olarak müracaat edeceğiz fakat
Kız arkadaşım nl'de Samewonen olarak müracaat edeceğiz fakat ilgili evrakların, kız arkadaşımın babasının eline geçmemesi lazım... Annesi, kardeşi ve bazı akrabalarının haberi var ilişkimizden ve uzunda süre oldu ama Babasının henüz haberi yok ve şimdilik haberinin olmasınıda istemiyoruz...
Bu kısa açıklamadan sonra sormak istediğim bir kaç soru olacak;
1- Kız arkadaşım ve ben samewonen için işlemlere başlasak, nl'de ailesi ile ikamet ettiği eve broşür, kağıt, evrak vb gibi dökümanlar gelir mi?
2- Başka bir adres gösterebilir miyiz?
3- Bize birbirimizle alakalı sorular konsolosluk tarafından soruluyor mu?
YADA;
Şuanda Ayrı bir ev bulmuş ve kontrat yapacakmış fakat ev tek kişilikmiş!!! bir sorun çıkar mı?
Lütfen tavsiye ve önerilerde bulunun arkadaşlarım... görüşlerinize çok ihtiyacımız var... saygılarımla "FATİH"
kardeş, başvuruyu yaparken ikamet ettiği adresi vermek zorunda, dolayısıyla ind mektuplaşmayı bu adresten yapıcak, vizenin kabul edilmesi yada edlimemesi durumnda, eksik evraklarınız olduğunda neler gerektiğini bildiren yazışmalar verdiği adrese gelir, babasının haberi yok diyorsun, vize başburusunda bizden ilişkimizi belgeleyen resim yada internet görüşmeleri gibi kayıtlar istediler, daha sonra tekrar bunları yolladılar, sizdende isteyebilirler bunları ve dolayısıyla tekrar yollicaklar,
senin durum ile benim durum biraz benziyor birbirine, bende senin gibi başvurdum ama nişanlım başka bir ev tuttuğu için adresi orası gözüküyordu ve yazışmalar o adrese geliyordu,
evin 1 kişilik olması olmusuz yönde etkilermi etkilemezmi orasını bilmiyorum, etkileyeceğini pek zannetmiyorum çünkü bildiğim kadarıyla ev ile ilgili herhangi bir döküman istememişlerdi bizden, sen yinede evin durumunu bir araştır,
ALLAH (C.C.) yardımcın olsun...
aslında çok çok daha detaylı bilgilere ihtiyacım var... Rabbimden çıkış kapısı istiyorum... ve özel olarak bunları nasıl paylaşabiliriz? mail adresi vermemde bir sakınca olur mu? Okul-Turistik-İşçi-Dil okulu-Samewonen bunlar var ve kafam karmakarışık... bir yolda karar verip o yolda adımlar atmaya başlamamız lazım ve bilgilerine ihtiyacım var... çok teşekkür ederim... saygılarımla "FATİH"
arkadasım benım buldıgım kadarıyla bababın haberı olmadan olmaz cunku kızarkadasın veya sen basvurunca kız arkadasına ıkıtane kagıt gıdıyor bırtanesı 850 euro yatırması ıcın bırtanesıde annenın babanın ve bır akrabanın daha bu ılışkıyı bılıyormu dıye cecap vernesı veya onların telefon numaralarını ıstıyor onlara soracaklar sana sunuda soyluyyım kızın babası bıle olumsuz bırsey soylerse red gelır habrın olsun bence bu ısler buytuklerın araya gırmesıyle daha guzel olur bence kız babasına acılsın ve konussun ama cok da ıstıyorsan sınavı oncelıkle gecmen lezım bılfıgım kadarıyla sınav bıraz daha zorlastırmışlar hersınava gırmen sana nerden baksan 350 euro sınav ve ankara gıdıs gelış hepsı 500 euro ya patlar
1seferde alacak olsan bıle bırde orda avukat tutman sart nerden baksan 2 bın euro kız arkadasın bunları yapabılecek guctemı hollandaya onceden gıttınmı bılmıyorum ama orası burdan gordugun gıbı degıl cok farklı ınsallah gıderde kendı gozlerınle gorursun sana tavsıyem belcıka cok basıt kız arkadasın orda ıs bulacak bırde adres hepsı bukadar cok zor degıl eger ıstersen bende avukat numaralaı var
1seferde alacak olsan bıle bırde orda avukat tutman sart nerden baksan 2 bın euro kız arkadasın bunları yapabılecek guctemı hollandaya onceden gıttınmı bılmıyorum ama orası burdan gordugun gıbı degıl cok farklı ınsallah gıderde kendı gozlerınle gorursun sana tavsıyem belcıka cok basıt kız arkadasın orda ıs bulacak bırde adres hepsı bukadar cok zor degıl eger ıstersen bende avukat numaralaı var
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol