Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar bugün itibariyle ders çalışmaya başladım. İnternetten çeşitli kaynaklar araştırıken burayı buldum. Arkadaşların deneyimleri çok güzel. Başlarken korkuyordum ama burayı keşfettikten ve sizin gibi arkadaşların deneyimlerini okuduktan sonra inanın bana çok rahatladım.
Sizden yardım istediğim konu ise arkadaşlar;
Sitede çokça kaynak ve kitap vb materyal var. Sizin kullandığınız ve mutlaka bunu indirip çalış dediğiniz bir kaynak varmı? yoksa bütün kaynakları indirip karıştıra karıştıra bişeyler yapmaya çalışacağım.
Şimdiden Allah (cc) cümlenizden razı olsun...
Kaynak yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
kolay gelsin ... arastir duzene koy kendi planlarin daha guzel olacakdir ... HATTA siteyi komple bi gez nerde ne var .. hem katkidada bulunursun arkadaslara hemde burda kalici olursun... yoksa kaynagi verim ucup git :) sonra Kaynaklardan sIKIL dersleride birak , en guzeli kendi arastirmalarin zaten cok acik hersey ... yanlis anlama kendimce yol gostermis bulundum
kolay gelsin ... arastir duzene koy kendi planlarin daha guzel olacakdir ... HATTA siteyi komple bi gez nerde ne var .. hem katkidada bulunursun arkadaslara hemde burda kalici olursun... yoksa kaynagi verim ucup git :) sonra Kaynaklardan sIKIL dersleride birak , en guzeli kendi arastirmalarin zaten cok acik hersey ... yanlis anlama kendimce yol gostermis bulundum
sağol değerli dostum araştırıyorum ama araştırdıkça insanın kafası karışıyor. acaba çok fazla kafa karıştırmadan bulabilirmiyim diye umuyorum hepsi bu. pek tabi yardım ararken yardımcı olmakta önemli...
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar bugün itibariyle ders çalışmaya başladım. İnternetten çeşitli kaynaklar araştırıken burayı buldum. Arkadaşların deneyimleri çok güzel. Başlarken korkuyordum ama burayı keşfettikten ve sizin gibi arkadaşların deneyimlerini okuduktan sonra inanın bana çok rahatladım.
Sizden yardım istediğim konu ise arkadaşlar;
Sitede çokça kaynak ve kitap vb materyal var. Sizin kullandığınız ve mutlaka bunu indirip çalış dediğiniz bir kaynak varmı? yoksa bütün kaynakları indirip karıştıra karıştıra bişeyler yapmaya çalışacağım.
Şimdiden Allah (cc) cümlenizden razı olsun...
hosgeldin arkdsm oncelikle sitemize burada bicok bilgiyi bulabilirsin eger yeni basliyorsan sozlugun varsa kelime ogrenmeye basla simdiden,,,ve baslangic olarak sitedeki uyum sinavi bolumunden zit anlamli kelimeler ,100 soru ve turkcesi,cumle tekrarlari bolumlerine calismani tavsiye ederim,,,bunlari asip sinavi gectikden sonra dersenki nl ye gelmeden daha cok ogrenmek istiyorum ozaman diger derslere goz atabilirsin,,,kolay gelsin,,,
Hoşgeldın kardesım ben sana benım ne yaptıgımı ve nerelerden calıstıgımı anlatayım sen ıster calıs ıstersen de calısma sana kalmıs bırsey o ben ılk olarak www.taalklas.nl den calıstım ama orda turkcelerını vermıyorlar resımlerle calısıyorsun ben onları deftere yazarak öğrendim şimdide www.livemocha.com bu sitede türkcelerınıde verıyo çok hosuma gıttı ordan calısıyorum ama sınav için www.buitenlandsepartner.nl/oefenmateriaal/ bu siteden calısıyorum bende naar nederland kıtabı var onda bırsey yok yaw sadece sınavın bırıncı bolum foto soruları var ıkncı bolum içinde sadece bılgı verıyo ama sen op weg kitabın varsa ondan calıs oda cok güzel anlatımı var sınavın ikinci bölümü için tane tane anlatıyor zaten sınav için olan hersey op weg kitabında ve bu sitede www.buitenlandsepartner.nl/oefenmateriaal/ var arkadasım bu sıtedede cok guzel seyler var ben hep arastırarak buldum ama en cok bunlardan calıstım sana basarılar dılerım allah yardımcın ve yardımcım olsun
arkadasım eger anlamadıgın yada op weg kıtabın yoksa istersen yardımcı olurum elimden geldıgı kadar yardım ederım
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar
sayenizde bir çok değerli kaynak buldum ve çalışıyorum
sayenizde bir çok değerli kaynak buldum ve çalışıyorum
geen dank (birşey degil) kardeşim ve rabbım zıhın acıklıgı versın ıyı calısmalar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol