Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

kazandım arkadaslar

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 5.205 görüntülenme
slm sımdı ankaradan yenı geldım bırıncı bolum 90 ıkıncı bolum 31 yaptım.

dedımya ayrıntıyı anlatacam dıye valla tek kelıme deyım sallayın gıtsın benım gııbı, ben onceden belırlı kelıme ezberledım hıkaye bolumu ıcınde kısa cumleler ezberledım ama tam telaffuzunu bılerek onları konustum egerkı bıldıysem ya 6 yada 7 soru bılmıısımdır..bana guvenın sızde kultur bolumunu 100 dıgerını 20 gıbı alsanız yeter

ben kultur bolumunden sayfalara bakarak cevap verdım pek masımedım dalıp gıtmısım, sayfanın ıkısı yapısmıs, ıkı uc soru yanlıs soyledım allahtan kulak verdımde farkına vardım appallık ıste kucumsedık herturlu bılıyorum dıye neyse allahtan gectık...

ankarada gırenlere yardımcı olayım kızılaydan taksıye bınersenız 15 ytl yakar yok dolmus dersenız kızılay gobegındekı dolmus duragından yıldız cankaya yazana bının tam kapının onunde ınersınız...

benımle beraber gıren 5 arkadasta kazandı hepsıde bu kadar kafaya taktıgımıza yazık dedııııııı

sızde benım gıbı takmayın sallayınnn
sorular 12 ser tane tekrardan bır tane yaptım gerısını aklıma ne gelıyorsa

o neysede sorularda of lu soruları bıle anlamadım yanı son ıkı kelımeden bırını anlayımda cevap vereyım dıye onuda anlamadım anlamıs gıbı baska kelıme dedim

zıtlarda bıldıgım gezond bır ıkı kelıme daha vardıya unuttum

hıkayede aha benım onceden ezberledııgım : jan wıl nıet naar school gaan hıj vınd het nıet leuk

maar hıj moet van zıjn vader want hıj vınd heel belangrıjk voortaan jan gewoon naar school.....

obur hıkaye ıcıde buna benzer cumle ezberlemıstım bunları konustum 31 puanaldım

bu kadar Allah sızlrıde kazandırsın saygılaar....
bu arada erkenden gıtmeyın konsolosluga ben yarım saat onceden gıttım 15 dk beklemek bıle sıkıyor sız en erken 15 dakıkadan once orda olun fazla beklemeyın, kayıt ısı ıkı dk suruyor sınav bolumude hemen yanı zaten ankaradakı konsolıstluk ıcın dıyorum sevgıler........
Tebrik ederimm :ugeek:

Allah vize yolundada mutlu kilsin insallah :geek:
tesekkurler ufoss abey sagolasın ınsallah oda olur enınde sonunda acele yok ıcraat var saygılar...
Tebrık ederım ,

Allah vıze ıslemlerınde kolaylıklar versın.
tebrikler arkdasim

allah kolaylik versin vize islemlerinde
Tebrik ederim inşallah vizende kısa zamanda çıkar...
tebrik ederim arkadaşım... :ugeek:
tebrıkler ALLAH sımdıden vıze bekleme surende sabırlar versın : :ugeek: :ugeek: :ugeek:
tesekkurler arkadaslar sagolun vızeyıde artık kışa dogru hallederız acelemız yok cennete gıtmıyoruzya sabır bızden hayırlısı Allahtan olsun hayırsızsa gıtmek degıl kalmak nasıp olsun neyın daha ıyı olacagını bılemıyoruz bılene bırakıp sabırın tadını cıkarmak en guzelı Allah hepımızın herseyde yardımcısı olsun saygılar........
evet evet sabır,,en guzelı sabırlı olmak yoksa ınsanın ruh saglıgı bozuluyo valla,,,artık fazla dusunmek ıstemıyorum su vızeyı,,ben işimi bıraktım su hollanda yüzüne ama tekrar iş bulup girip çalısacagım,cıkarsa cıkar dıyorum artık vıze ıcın baska bı caresı yok yanı..neyse allah hepımıze sabır versın ve ıslerımızde yolunda gıtsın..
igılbigıl yazdı:
tesekkurler arkadaslar sagolun vızeyıde artık kışa dogru hallederız acelemız yok cennete gıtmıyoruzya sabır bızden hayırlısı Allahtan olsun hayırsızsa gıtmek degıl kalmak nasıp olsun neyın daha ıyı olacagını bılemıyoruz bılene bırakıp sabırın tadını cıkarmak en guzelı Allah hepımızın herseyde yardımcısı olsun saygılar........
Tebrik ederim.
tebrikler arkdsm allah vize islemlerinde yar ve yardimcin olsun tez zamanda ciksin ins ins ins vizen,,,
tebrıkkler.yalnız bişey söylicem.sallamka ıyı guzelde ya sonrası.bence yenı başlayanlara iyi örnek olmaz.çünkü bu dil ordada lazım olacak bize.yanlış anlama amacım senı yalanlamak kötüülemek falan değil.elbette bunu sınava giren her arkadaş söylüyo "çok kolay" diye.kolatlık bir yana diyorum.sınav için değil geleceğe yönelık çalışın.vaktınız varsa tabi.bu benım düşüncem.katılmayana saygım sonsuz

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol