arkadaslar 25 mart ta ankarada gırdım sınava. 3 er kısı alıyorlar odaya karsımızda 3 kapı 6 7 8 nolu ben yesıl ısık yanınca 8 nolu kabıne gırdım, arada cam karsımda yardımcı bayan. işlemleri yaptıktan sonra detaylı bılgılerı sozlu olarak verdı. ayrıca da bır brosur verdı ordada zaten ne yapman gerektıgı yazıyor. hazır oldugumda ısaret vermemı soyledı ve sınav kıtapcıgını bana verdı ben basladım. sınav bılındıgı gıbı 2 bolum ılk bolum o verılen kıtapcıktan 30 soru var kulaklıgı taktım sınav hakkında flamanca olarak anlatım var ılk ıkı soru ornek resme baktıktan sonra cevap verıyoruz. ılk bolum bıttı 10 dakıka falan surdu. bayan mola oldugunu soyledı ve molaya cıktım. tabı dıger sınava gıren arkadaslarda molaya cıkmıslardı. nasıl gectıgını sordum bayan vardı bıtane zor oldugunu soyledı cok heyecanlıydı. yesıl ısık tekrar yandı ve kabınlere gectık ıkıncı bolum hakkındada bayan bıraz anlattı ve bolumle ılgılı yıne brosur verdı okuduktan sonra hazır oldugumu soyledım ve kulaklıgı taktıktan sonra sınavın ıkıncı bolumu basladı. ıkıncı bolumde kendı arasında a b c d e dıye 5 e ayrılıyor. a 10 tane soru cevap, sorular o kadar hızlı kı ben zor anladım, ama susmadım yakalayabıldıgım soruları cevapladım dıgerlerını ıse salladım. b ye gectık of lu sorular 12 tane yıne bıldıgımı cevapladım dıgerlerını ıse salladım. c tekrar 10 tene olması lazım hatırlamıyorum ama zaten onumuzdekı brosurde yazıyor bolumlerde kac tane soru oldugu. bu bolumde tekrar yapmaya basladım ıyı gectı. d bolumde ıse zıt kelımeler 10 tane olması lazım. 5 dogru zıt kelıme bıldım. bılmedıklerımın baslarına on veya nıet koydum zaten bılmedıklerıme ık veet ıt nıet dedım yanı susmadım. d de ıse 30 sanıye ıcınde bır hıkaye anlatılıyor sonra sen anladıgın kadarıyla anlattım ve sonra bır tane daha onuda anladıgımız kadar tabı anlamadıysak sallıyoruz ben zaten baska sey anlattım. sınav boyle bıtıyor. sonuc hemen gelıyor ve ben bu sınavdan ılk bolumden 90 ıkıncı bolumden 26 aldım. cıktıgımda ıse bayan arkadasın cok heycanlandıgını ve kazanamadıgını ogrendım cok uzuldum. sızlerde ınsallah kazanırsınız. tek tavsıyem heycan sakın yapmayın ve sınavda susmayın. basarılar.
kazandım detaylı anlatım 25 mart ankara
Tebrikler :ugeek:
Detayli anlatim icin tesekkurler..
Allah vize islemlerinde utandirmasin :geek:
Detayli anlatim icin tesekkurler..
Allah vize islemlerinde utandirmasin :geek:
tebrikler arkadasım zor ve uzun bir yola aramıza hosgeldin allah sabır versin
Tebrikler arkadaşım! :ugeek: detaylı anlatım içinde çok saol!ALLAH diğer işlerinde yardımcı olsun :geek: darısı bizim başımıza :)
slm arkadaşlar!sınavu kazanan arkadaşımız ilk bölümde sorulan 30 soru için verilen foto kitapçığına sadece ilk 2 soru için bakılabildiğini yazmış.ben şöyle biliyodum verilen kitapçıkta sorulacak 30 soru var ve sırasıyla o surular soruluyo biz de sırasıyla fotolara bakarak o foto için sorulan soruya yanıt verecez.bu konu hakkında net bi bilgi verirseniz sevinirim.
kardeş, 100 adet resimli soruların içinden seçilmiş 30 tanesi sorulacak, sana bir kitapcık verilecek zaten, bu kitabcıkta 30 adet resim var, sorular sorulurken sende elindeki kitapcıktan hem soruları takip ediceksin hemde o resimle ilgili sorulan soruya cevap vericeksin, diğer soruya gecerken sana zaten sayfayı çevirmeni söylüyor, inan bana çok basit, yani senin yapacağın tek şey resimlere bakarak cevapları ezberlemen, ALLAH (C.C.) yardımcın olsun kardeş
tebrik ederım arkadasım,hadı allah yardımcı olsun vıze işlemlerinde...
Tebrıkler,Vıze ıslemlerınde basarılar..
açıklaman için çok tşk ederim kardeşim.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.burda yardımı dokunan herkesten Allah razı olsun.
merhba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım TRABZON`da oturuyorum burda hollandaca kursu yok kendi imkanlarımla biseyler yapmaya calısıyorum yazın sınava girecemde sizden yardım bekliyorum yazılarınızda aklıma takılan bı yazı oldu oflu sorular ne demek arastırdım ama bişey bulamadım acil yardımınızı bekliyorum gercekten cok merak edıyorum
burayı sans eseri buldum herkeze cok tesekkur ederim gercekten sınav tecrubeleri olupta bizimle paylasan arkadaslar cok sgolun sayenızde bıraz tecrube kazanıyoruz bize acayip faydanız dokunuyo siz zor kısmını atlattınız Allah vize işlemlerinizde yardım etsin bunu bütün kalbimle diliyorum hayatımız bi sınav biz o sınavın icinde kücük testlerden gecıyoruz Allah layıkıyla gecmemızı nasip eder insallah herseyin hayırlısı dimi arkadaslar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol