Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

KAZANDIIIMMMM,,,,,

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 3.663 görüntülenme
arkadaşlar sınavı geçtim ilk bölüm 100, ikinci bölüm 44 aldım..Allah hapinizin yardimcısı olsun ve hepinizden razı olsun.inşallah Rabbim sınava girecek herkesin işini kolaylaştırır..
tebrikler kardeşim inşaallah vizenide çabucak alırsın hayırlısıyla
tebrikler cok sevindim gozunuzaydin darisi vizenizin basina ins ins ins,,,bu arada buraya geldiginizde TGN denilen inburgeringsexamen bolumlerinden olan toets gesproken nederlands sinavindanda muaf olucaksiniz 37 puanin ustunde bi puan aldiginiz icin,,,
Hadi gözünaydın kardeş,iyi bir derece aldığına sevindim.

Allah vizeninde çok çabuk çıkmasını nasip etsin inşallah.

darısı benim başıma.. :)
hayirli olsun arkadasim.insallah vizenide cabucak alirsin
tebrık ederım bacım gozun aydın olsun darısı vızene olsun ınsallah vızende tez zamanda hayırlısıyla cıkarda sevdıgıne kavusursun ınsallah darısı bızlere olsun rabbım herkesın yardımcısı olsun yenıden hayırlı olsun bacım
GÜLSÜM yazdı:
arkadaşlar sınavı geçtim ilk bölüm 100, ikinci bölüm 44 aldım..Allah hapinizin yardimcısı olsun ve hepinizden razı olsun.inşallah Rabbim sınava girecek herkesin işini kolaylaştırır..

Rengini degistiridm. Ama tsekkur etmedim.. Detayli sinav tecrubeni bekliyoruz...

Allah vize islmlerinde kolaylik versin
yeni gördüm ufoss kardeşim çook teşekkür ederim :) valla hatırladıklarımı yazdım dediğim gibi çok hızlı konuşuyorlar hiç bişey anlamadım ama hiç susmadım saçma sapanda olsa bişeyler söyledim.....burda söylenenleri yaptım nazeggen ları tekrarlamaya çalıştım,zıt anlamlıların hepsine on getirerek tekrar söyledim çünkü hiç biri bildiğim kelimeler değildi, soru cevap kısmında anlamaya çalişarak bişeyler söyledim, hikaye kısmında çok heyecanlandım tüm bildiklerimi saydım ayları günleri bile söyledim :)..öyle işte arkadaşlar heyecan yapmamaya çalışın sakin olun bu çok önemli birde şanslı kardeşim (tebrikler cok sevindim gozunuzaydin darisi vizenizin basina ins ins ins,,,bu arada buraya geldiginizde TGN denilen inburgeringsexamen bolumlerinden olan toets gesproken nederlands sinavindanda muaf olucaksiniz 37 puanin ustunde bi puan aldiginiz icin,,,) demiş tam olarak ne sınavı bu bilgim yokta biraz açıklayabilir misiniz?
GÜLSÜM yazdı:
yeni gördüm ufoss kardeşim çook teşekkür ederim :) valla hatırladıklarımı yazdım dediğim gibi çok hızlı konuşuyorlar hiç bişey anlamadım ama hiç susmadım saçma sapanda olsa bişeyler söyledim.....burda söylenenleri yaptım nazeggen ları tekrarlamaya çalıştım,zıt anlamlıların hepsine on getirerek tekrar söyledim çünkü hiç biri bildiğim kelimeler değildi, soru cevap kısmında anlamaya çalişarak bişeyler söyledim, hikaye kısmında çok heyecanlandım tüm bildiklerimi saydım ayları günleri bile söyledim :)..öyle işte arkadaşlar heyecan yapmamaya çalışın sakin olun bu çok önemli birde şanslı kardeşim (tebrikler cok sevindim gozunuzaydin darisi vizenizin basina ins ins ins,,,bu arada buraya geldiginizde TGN denilen inburgeringsexamen bolumlerinden olan toets gesproken nederlands sinavindanda muaf olucaksiniz 37 puanin ustunde bi puan aldiginiz icin,,,) demiş tam olarak ne sınavı bu bilgim yokta biraz açıklayabilir misiniz?

mrb cnm simdi aslinda hata benim ozur dilerim direk oyle yazdim aciklamasini yapmadan,,,

bu TGN yani toets gesproken nederlands sinavi ,inburgeringsexamenin (hollandada okula gittikden sonra diplomanizi alabilmeniz icin yapacaginiz sinav uyum sinavi yani) bi bolumu oluyo 4 bolumden olusuyo bu inburgeringsexamen yani:

elektronisch praktijkexamen (EPE)

kennis van nederlandse samenleving (KNS)

toets gesproken nederlands (TGN) sen bundan muaf olucaksin 37 puan ustu aldigin icin...

birde portfolio examen var bi dosya hazirlayip onunla ilgili sinav yapiosun ama simdi kafani karistirmayayim okula baslayinca buraya geldiginde hepsini yavas yavas goruceksin zaten,,,

nasil bi sinav bu dersen ayni turkiyede yaptigin sinavin aynisi yani 2.bolumun aynisi oyuzden korkmana gerek yok gerci muafsin neden korkasin demi :) ...baska sorularinda olursa yine cvplamaya calisirim arkdsm,,,umarim aciklayici olmusumdur....

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol