Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

KAZANDIM ( aytac )

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 4.939 görüntülenme
arkadaşlar bende 14 martta istanbulda sınava girdim.allahıma çok şükürler olsunki kazandım.birinci bölümde problem yaşamadım.ikinci bölümde ise korte vragen ve zıt anlamlılarda biraz zorlandım bilmediğimin önüne on ekledim.arkadaşlar size tavsiyem sınavda hiç susmayın.bu sitede emeği geçen arkadaşlara çok teşekür ederim.allah hepimizin gönlüne göre versin..
Oh oh, mezunlar artıyor.

Tebrik ederim. Yeni mücadelenizde başarılar.
Tebrıkler arkadasım,Vızende en kısa zamanda cıkar ınsallah.

Allah hepımıze nasıp etsın.Amın
tebrikler arkadaşım Allah vizede de kolaylıklar versin..
tebrıkler arkadas :ugeek: ,,ınsallah vizende en kısa surede cıkar,,ıkıncı bolumden kac puan aldın?
tebrikler Aytac :ugeek:

insallah en kisa zamanda sevdigine kavusursun

yesil sanada yakisti ;)

kolay gele
tebrik ederim arkdasim

vize islemlerinde basarilar
tüm kazanan arkadasları tebrik eserim vize bekleme yolunda herkese sabırlar dilerim. zor olan yolculuk sınavdan sonra baslatanlara allah yar ve yardımcımız olsun

kolay gelsin
tebrık ederım arkadasım herseyın hayırlısı olur ınsallah vızenı beklerken sabırsızlık etmezsın umarım oda cabuk cıkarallahın ıznı ıle saygılar....
TEBRİKLER.darısı dıger arkadaşlara ve bana.
arkadaşlar sınavı geçtiğimi söylemişlerdi fakat puanlarımı söylememişlerdi.bugün sınav sonuç belgemi aldım ilk bölüm puanı 100 ikinci bölüm puanı ise 76.şaşırmadım desem yalan olur çünkü ikinci bölümden 76 beklemiyordum.sınava hazırlanan arkadaşlara başarılar dilerim.sınavda lütfen hiç susmayın. :)
Gözün aydın inşallah vizenide tez zamanda alırsın.Tebrikler :ugeek:
tebrık ederım aytac..umarım vızende en kısa zamanda cıkar allahın ıznıyle ve sende sevdıklerıne kavusursun bır an once..

bol şans arkadasım..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol