Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

KAZANDIMM MMMMMM MMMMMM MMMMM MMM VE MUTLUYUM

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 5.323 görüntülenme
degerli arkadaslar 15_01_2010 tarihinde ankarada sınava katıldım ve 19_01_2010 tarihinde sonucum geldi ve kursa gitmeden de kazanabildim inanın ve çalısın sizde kazanacaksınız ilk giriste heycan olmadı ama sınav bittikten sonra asıl heycan yani beklemek basladı kazandım mı kaybettim mi die düsünmekten hiç biseyden zevk alamaz oldum ama öncelikle esim beni yanlız bırakmadı ve bütün destegini yardımını yaptı ve tabiki burada yapılan paylasımlarda çok faydalı oldu hepinize ayrı ayrı tsk ederim .

sınava girecek arkadaslara tavsiyem heycan yapmayın bildiklerinizi cvplayın ve olmadı sallayın ben böle yaptım ve çok sükür kazandım :D

ve sevdigime kvusmama engel kalmadı hayırlısı ile vizemde çıkar sınava girecek arkadaslara basarılar dilerim ve emegi gecen bütün herkese tsk

ama özellikle biricik esime sen olmasan kazanmam çok zordu bu sınavı seni çok seviyorum :ugeek: :ugeek:

bende yesil oldum artık :D
hadi hayırlı olsun inşallah vizende kısa zamanda çıkar :ugeek: :ugeek: :ugeek:
gozun aydin arkadasim bir viraji gecmis oldun sira vizede insallah onuda en yakin surede alir ve bu yolculugu tamamlamis olursun
hayırlı olsun arkadasım.darısı vizeye inşallah..
murat_usta yazdı:
degerli arkadaslar 15_01_2010 tarihinde ankarada sınava katıldım ve 19_01_2010 tarihinde sonucum geldi ve kursa gitmeden de kazanabildim inanın ve çalısın sizde kazanacaksınız ilk giriste heycan olmadı ama sınav bittikten sonra asıl heycan yani beklemek basladı kazandım mı kaybettim mi die düsünmekten hiç biseyden zevk alamaz oldum ama öncelikle esim beni yanlız bırakmadı ve bütün destegini yardımını yaptı ve tabiki burada yapılan paylasımlarda çok faydalı oldu hepinize ayrı ayrı tsk ederim .

sınava girecek arkadaslara tavsiyem heycan yapmayın bildiklerinizi cvplayın ve olmadı sallayın ben böle yaptım ve çok sükür kazandım :D

ve sevdigime kvusmama engel kalmadı hayırlısı ile vizemde çıkar sınava girecek arkadaslara basarılar dilerim ve emegi gecen bütün herkese tsk

ama özellikle biricik esime sen olmasan kazanmam çok zordu bu sınavı seni çok seviyorum :ugeek: :ugeek:

bende yesil oldum artık :D

Tebrikler allah vizende yardimci olsun arkadasim....
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

tebrikler tebrikler tebrikler,,,ayrica esine tesekkur etmen cok guzel bi incelik umarim vizende en kisa zamanda cikar arkdsm gozunaydin,,,
:ugeek: tebrikler arkadasimmmm

artik darisi vizeye umarim en yakin zmanda cikar ve mutlu sona ulasirsinnnn :geek:
SINAV zor degilde pskikolojisi adami :D olduruyor :) kursla alakasi yok hayirli olsun
afrin sana.ben gollandada yasiyorum 1 sene olcak hela daha bi sey orendim yok okula gitmek icin oturmamnin cikmasini bekledim ve daha 10 gundur okula gityorum .orenmesi cok zor bir dil goryorum boyle ken kuruska gitmeden sinav da kazandiysan cok tebrek eterim .gercekden tekrar tebrikler...
Tebrik ederim arkadasım.Darısı vizene inşAllah en kısa zamanda vize bekleme olayında biter.

Sınav kazanımı sonrası böyle mutlulugu yaşamak ayrı bi duygu lakin bu vize bekleme olayı bana göre en sıkıcı bölüm.Kendime diyorum şimdi sınav en kolay bölümmüş asıl iş vizeyi beklemek ve sonrasındaki işler imiş. :) Hollanda'ya geldikten sonra farkında oluyo insan :)

Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadasım.Umarım uzun süre beklemezsin.Rabbim bekleyenlere sabır versin inşAllah herkes sevdigine biran önce kavusur.

Selam ve Dua ile.
tabrikler kardeşim Allah vizende kolaylık versin inşaallah.
tebrikler. inşallah vizen de kısa zamanda çıkar

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol