Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

kazandımmm (uyum sinavi )

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 22.767 görüntülenme
çok kolaydı arkadaşlar hiç heyecanlanacak bişe yoqmuşş..herkese başarılarrrrr,kendinize güvenın yeter..zıt anlamlı gezond,winter,hatırladıklarım bu ıkısı .bırıncı bölümden 100

ikinci bölümden,30 aldım.bu arada sınavada ANKARA da girdimm.çoookkk mutluyummmmm..herkese tekrardan başarılar!!!!
CANıSı yazdı:
çok kolaydı arkadaşlar hiç heyecanlanacak bişe yoqmuşş..herkese başarılarrrrr,kendinize güvenın yeter..zıt anlamlı gezond,winter,hatırladıklarım bu ıkısı .bırıncı bölümden 100

ikinci bölümden,30 aldım.bu arada sınavada ANKARA da girdimm.çoookkk mutluyummmmm..herkese tekrardan başarılar!!!!

hayırlı olsun

vizende başarılar ;)
canısı tebrikler sende bizim kervana katıldın haadi bakalım vize işleerinde kolaylıklar diliyorum...
ne guzelll

tebriklerr

Allah devaminda kolaylik versin
tebrikler arkadaşım. allah devamında kolaylık ve sabır versin devamı daha zor çünkü
hayırlı olsun cok sevindim kazanmışın darısı gireceklerin başına :lol:
allah hrkese senin gibi kazanmayı nasip etsin darısı vizeye
gozun aydin Canisi

tebrikler

umarim vize islemlerindede bu heyecani ve kolayligi yasarsin ;)

kolay gele
Cok sevındım arkadasım,hayırlı olsun.Insallah vızende bır an once cıkar.

Darısı benım ve sınava gırecek olan arkadasların basına ınsallah.
cvp yazan bütün arkadaslarıma tşkkr edrm..çokk saolun.darısı sizlerinde ba$ınaaaaa.. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Hayırlı olsun arkadasım darısı bızlerın basına ınsallah.Tez zamanda vızende cıkar ınsallah.

Sınav tecrubenıde paylasırmısın?

Allah hepımızın yardımcısı olsun..
tebrikler
COK SEVINDIM ARKADASIM DARISI SINAVA GIRECEK ARKADSLARIN BASINA
tebrik ederim arkadasim,,,

darisi sinava girmeyi bekleyenlere ins tez zamanda vizende cikar allah yardimicin ve yardimcimiz olsun

bu arada sagi yukari ayni notu almisiz bende ank da girdim sinava ilk bolum 100 ikinci bolum 33 ,,,

tekrar tebrikler arkdsm

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol