Rabbiime binlerce şükürler olsun kazandım arkadaslar.Sonucum bugün elime ulaştı.
1.Bölüm:97
2.Bölüm:27 almısım.
Burda bana destek olan bütün arkadaslara cok tşk ediyorum.Rabbim hepinizden razı olsun.
Darısı girecek olan arkadasların basına inşAllah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
KAZANDIMMMM
bu haberi ilk bana söyledin dimi esra :) çok sevindim canım ama zaten biliyodum bennnn
İlk sen ögrendin canım emin ol.
Cok sagol destegin için Rabbim razı olsun.
Selam ve Dua ile.
Cok sagol destegin için Rabbim razı olsun.
Selam ve Dua ile.
Tebriklerr :ugeek:
Tebrikler arkadaşım..
hıhhhh işte beklenen haberr:D:D:DD:D:D tebrikler
tebrik ederim esra,, cok sevindim senin adina,,umarim hersey istedigin gibi olur ve vizeni de en kisa zamanda alip sevdiklerine kavusursun,,
tekrar tebrik ederim . :)
tekrar tebrik ederim . :)
Tebrikler arkadasım allah vizen de kolaylık versin.Darısı tüm bekleyen arkadaslara...
tebrikler...
bundan sonrasi icin de bol bol sans sana:)
selamlar
Leonardo
bundan sonrasi icin de bol bol sans sana:)
selamlar
Leonardo
:ugeek: :ugeek: :ugeek: vizende basarilar dilerim arkadasim.
tebrik ederim arkdsm cok sevindim kazanacagini biz biliyoduk zaten sende belgeyle ogrenmis oldun darisi vizene ins ins ins arkdsm,,,
Rabbim hepinizden tek tek Razı olsun inşAllah arkadaslar.
ufoss sana ayrıca tşk ederim böyle bir site actıgın icin.Kursa gitmeden sizin bilgi ve desteklerinizle kazandım bu sınavı.Hepinize cok cok cok Tşk ediyorum.
Selam ve Dua ile.
Darısı beleyenlerin basına.inşAllah vizemde en kısa zamanda cıkar eşime kavusurum.
ufoss sana ayrıca tşk ederim böyle bir site actıgın icin.Kursa gitmeden sizin bilgi ve desteklerinizle kazandım bu sınavı.Hepinize cok cok cok Tşk ediyorum.
Selam ve Dua ile.
Darısı beleyenlerin basına.inşAllah vizemde en kısa zamanda cıkar eşime kavusurum.
cok sevindim arkadasim, :D :D ben demistim sen kazanirsin diye tebrik ederim allah vizende yardimci olur ,,biliyordum kazanacagini,,,darisi bizim kagida bakalim bizimkinde ne gelcek ins bende gecerim
Gozun aydin esra ALLAH vizendede yardimci olsun...
vize için daha once yazilan tecrubeleri vs dikkatli okursan oda kolay olur ALLLAH'ın izniyle
vize için daha once yazilan tecrubeleri vs dikkatli okursan oda kolay olur ALLLAH'ın izniyle
esra adına sevindim fakaaaat arkadaşım tecrübenle ilgili en ufak bişey yok yani sen tecrübeni paylaşmamışsın aldığın puanı paylaşmışın hadi bakalım bilgilendir bizi nasıldı sınav nelere dikkat etmeli vs... ayrıca özel bir sorum var sana ilk bölümdeki 100 sorudan otuzu çıkıyorya 100 soruluk kitapmı veriyor mesela 52 diyor sende 52.sayfayı açıyosun yoksa otuz soruluk bir kitap verip şladı pagina uhm(söylenişiydi bu yazılışını bilmiyorum) yani sayfayı çevirinmi diyor...
esra adına sevindim fakaaaat arkadaşım tecrübenle ilgili en ufak bişey yok yani sen tecrübeni paylaşmamışsın aldığın puanı paylaşmışın hadi bakalım bilgilendir bizi nasıldı sınav nelere dikkat etmeli vs... ayrıca özel bir sorum var sana ilk bölümdeki 100 sorudan otuzu çıkıyorya 100 soruluk kitapmı veriyor mesela 52 diyor sende 52.sayfayı açıyosun yoksa otuz soruluk bir kitap verip şladı pagina uhm(söylenişiydi bu yazılışını bilmiyorum) yani sayfayı çevirinmi diyor...
hayir arkdsm sen elindeki kitapdan 100 soruya calisip hepsini ogreniyosun sinava gittiginde sana bi kitap veriyolar ama bu kitap 30 soruluk bi kitap yani ayirmislar sorulari 30 30...sen kitabi eline aliyosun sana hangi kitap denk geldiyse bilgisayardan o sorulara baglaniyolar ve diyelimki birinci sayfada 53.soru var onun sorusunu duyuosun kulaklikdan resminide kitapda goruyosun sonra dedigin gibi sayfayi cevirin diyo kulaklikdaki ses diyelimki ikinci sayfada 67.soru var bu seferde kulaklikdan 67.soruyu duyuyorsun umarim aciklayici olmusdur...sinavda nelere dikkat etmen gerekli iyi dinlemeye dikkat et soruyu kacirmamaya calis her iki bolum icinde gecerli bu.susmamaya ozen goster...stresli olursan bunu belli etmemeye ozen goster...en az 37 puan almak icin gayret et burda isine yaricak cunku,,,hadi kolay gelsin umarim kazanirsin kolayca gecer sinavin arkdsm,,,
tebrikler inşallah hakkımızda hayırlısı olur
merhaba eser5955 sınav tecrübemi paylaştım SıNaV TeCRüBeM başlıgı altında bana göre acıklayıcı bi tecrübe yazdım sanırım sen görmedin.İyice dikkatli bakarsan acıklayıcı bişey bulursun umarım.Önce sınav tecrübemi sonra sınav sonucumu yazdım.
Selam ve Dua ile.
Selam ve Dua ile.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol