Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

KAZANDIMMMMM

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 5.248 görüntülenme
arkadaşlar daha yeni kargo bana ulastı ve sonuc

toets kennis van de nederlandse samenlevin;100 punten=voldoende

toets gesproken nederlands;48 punten=voldoende

allahıma binlerce sukurler olsun,sinavdan sonra 2 gundur uzuntuden basıma agrılar giriyordu ama basarı sonucunu gormek bana dünyalari verd.ortakoy kardesimin hakkını vererek soyluyorum

sınav sonucu aldıgınızda stress yapmanızın bosuna oldugunu gercekten anlıyorsunuz

herekeze emeginden dolayı tesekkurler ,ozellikle ORTAKOY kardesim allah ne dilegin varsa kabul etsin...cok iyi birisin hep boyle kal.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: iyi puan almissin arkadasim.nl de faydasi olur.vizende tez zamanda cikar insallah .

bol sanslar
tebrikler kardeşim darısı vizene inşaallah.
Hayırlı olsun arkadasim.darisi vizenin basina.
tebrikler arkdsm cok sevindim gozunaydin,,,darisi vizene ins ins ins,,,
Devam et iyi calismissin , buraya gelene kadar cumle ezberle kalip ezberle kelime ezberle oku bisiler yap hayirli olsun :d
tebrik ederim arkadasım. İnsallah vizende tez zamanda cıkar
burdan butun arkadaslara guzel yorumlarından dolayı tesekkur ederim..abartısız 4 ay boyunca soylenen iki kitaba geceli gunduzlu calıstım ve artık sadece ezber degil anlıyarak cevaplamaya basladım.sınavda sadece resimli olan naar nederland kitabında cıkan 30 soru harici,diger calıstıgım op weg kitabından hic bir soru cıkmadi ama kulak dolgunlugu ve iyi dinleme yapmıs olmalıyım ki susmadan ne duyduysam soyledim,sorularda da anladıgım kadarıylan cevap verdim.bi tavsiyem olacak arkadaslara bilmem ne kadar etkisi vardır sınava ama bilmediginiz soru ve tekrar cumlelerde bile ik weet het niet demek bile belki puan kazandırıyor cunku en az 5 kez dememe ragmen 48 puan aldım,bence puanlamaya etkisi olmustur.

simdiden herkese bol sans ve allh zihin acıklıgı versin.
kardeşim gozun aydın daha yenı gordum yazını masallah cok guzel puan almıssın darısı bızlere olsun inşallah kardeşim inşallah vızende hayırlısıyla cıkarda sende sevdıgıne kavusursun ınsallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırlı gunler kardeşim
tebrikler darisi vizeye insallah
Tebrik ederim arkadaşım,umarım vizende Allah ın izni ile tez zamanda çıkar,başarılar.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol