slm sınav bugündü ve sınavı kazandım yeni girdim eve allah hepinizden binkere razı olsun özellikle ufoss söyleyecek birşey bulamıyorum site için çok teşekkürler beni yanlız bırakmayan diger arkadaşlar hepinize selam olsun gireceklerinde allah yardımcısı olsun benide yeşillendirirsiniz umarım geceniz iyi olsun doeiiiiii.
kazandımmmmm ALLAH'a şükür.
ilk mesajın benden hayırlı ugurlu olsun kardeşim. inşallah vizende de zorluk cıkmaz allah sevdiğine kavuşturur inşallah
gozunaydin arkdsm cok sevindim,,,tebrik ederim,,,rabbim vize islemlerinizdede kolayliklar versin ve biran once esinize yuvaniza kavusmanizi nasip etsin ins ins ins,,,
allah vizende yardım etsin kardeşim
tebrikler kardeşim darısı vizene inşaallah
a.s gozun aydin arkadasim darisi vizene artik.
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, inşallah vizende kolayca çıkar...
biz her ne kadar sınava girmesekte forum dilöğren sayesinde sınavı kazanmanın çok kolay olduğunu defalarca tecrübe ettik bu forumda...siteyi kuran ve yöneten tüm arkadaşlardan allah razı olsun çok hayırlı bir iş yapıyorlar... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
biz her ne kadar sınava girmesekte forum dilöğren sayesinde sınavı kazanmanın çok kolay olduğunu defalarca tecrübe ettik bu forumda...siteyi kuran ve yöneten tüm arkadaşlardan allah razı olsun çok hayırlı bir iş yapıyorlar... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Tebrik ederim arkadasım.Rabbim vize işlemlerinde de kolaylık nasip eylesin inşAllah.Darısı sınava girecek olan arkadasların basına.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
slm sınav bugündü ve sınavı kazandım yeni girdim eve allah hepinizden binkere razı olsun özellikle ufoss söyleyecek birşey bulamıyorum site için çok teşekkürler beni yanlız bırakmayan diger arkadaşlar hepinize selam olsun gireceklerinde allah yardımcısı olsun benide yeşillendirirsiniz umarım geceniz iyi olsun doeiiiiii.
Tebrikler arkadasim allah vizende kolaylik versin.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: tebrıkler arkadasım ınsallah vızenıde tez zamanda alırsın.bol sanslar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol