şimdi postam geldi arkadaşlar bende kazandım sınavı artık yeşil benimde hakkım dimi :P
TECRUBEM
resimli kitapçığın bütün soru ve cewaplarını ezberlemiştim arkadaşlar karışık çıktı sınavda onlara iyi çalışın ikinci bölümde de tekrarlara cd den luister yapın tekrar edin sizde zıtlarda da çıkan groot_klein vader_moeder hoog_laag dik_dun zwart_wiet voor_achter links_reght licht_donker iki hikayedende bişey anlamadım çok hızlıydı sadece birinde bayan birinde erkek konuşuyordu aklıma ne geldiyse söyledim hiç susmadım aslında benim ilk sınavım daha güzel geçmişti ama kazanamamıştım bu 2.inciydi ve sonunda aldım herkesin allah yardımcı olsun benim sınav tecrübemde böyleydi başarılar :P
tebrık ederım senı.ınsallah vızen de sorunsız ve kısa surede cıkar.sınav anındakı tercubelerını gozlemlerını boıze en detaylı sekılde anlatırsan sevınırız.bızede yardımcı olursun..ve hatırladıgın soru fılan varsa onları da yazarsan sevınırz...
iyi hoca gel bi cay iceriz :D:D
Çok şükür kardeşim çok sewindim hayırlı uğurlu olsun inşaallah.
ne güzel bi haber :)
maviş yazdı:
şimdi postam geldi arkadaşlar bende kazandım sınavı artık yeşil benimde hakkım dimi :P
ooo masallah sinavi kazanan arkdslarimiz cogaliyo git gide,,cok ama cok sevindim arkdsm tebrikler ins ins ins en kisa zamanda vizende cikar,,, :geek: :geek: :geek:
tebrikler kardeşim allah utandırmasın allahhhhhhh :D sana ve hepimize gerisi için yardım etsinn tekrar tebriklerrrrrrr
Tebrik ederim kardeş Allah vize işlemlerinde kolaylık nasip etsin inşAllah :geek:
Darısı bizlerin basına :)
maviş yazdı:
Tebrikler... :ugeek: Allah diger islemlerde utandirmasin... :geek:
Yesillendiririm ama tecrubelerini yazmak sartiyla :)
resimli kitapçığın bütün soru ve cewaplarını ezberlemiştim arkadaşlar karışık çıktı sınavda onlara iyi çalışın ikinci bölümde de tekrarlara cd den luister yapın tekrar edin sizde zıtlarda da çıkan groot_klein vader_moeder hoog_laag dik_dun zwart_wiet voor_achter links_reght licht_donker iki hikayedende bişey anlamadım çok hızlıydı sadece birinde bayan birinde erkek konuşuyordu aklıma ne geldiyse söyledim hiç susmadım aslında benim ilk sınavım daha güzel geçmişti ama kazanamamıştım bu 2.inciydi ve sonunda aldım herkesin allah yardımcı olsun benim sınav tecrübemde böyleydi başarılar :P
cd den luister yapın demısın hangı cd? sorulara cevap verme bolumunu naptın?hatırlıyormuusn?ordakı gorevlıyle konustun mu hıc yada sana bırsey soyledımı sonuc ıcın
tebrikler arkadasım ben 15_01_2010 saat 08:30 da sınava girecem biraz detaylı anlatmam mümkün mü rica ediyorum ve tecrübenden banada yardımcı olmanı istiyorum resimler gösteriliyomu sorularda? simdiden tsk
Tebrikler, hayırlı olsun.. 8-)
murat_usta yazdı:
tebrikler arkadasım ben 15_01_2010 saat 08:30 da sınava girecem biraz detaylı anlatmam mümkün mü rica ediyorum ve tecrübenden banada yardımcı olmanı istiyorum resimler gösteriliyomu sorularda? simdiden tsk
Tabiki arkadasım 1. bölümde fotoboek dan 30 soru ve fotograflar hep var, zaten sen fotoboek tüm ezberlediysen fotografı gördügün an cevap geliyo aklına, fazla heyecan yapma dicemde yaparsın biliyom :) Ama susma kesinlikle cevabı bilmesende konus susma ;) Allah yardımcın olsun inşallah :geek: kazanırsın bol şanslar
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol