Arkadaşlar bugün kendi kendimi test ettim ama sadece nazeggen'lerle,
kendim rastgele 24 tane nazeggen seçtim ve sırasıyla media playerde oynattım,
her nazeggenin sonunda playeri durdurdum ve 3 saniye içinde hangi kelimeyi söyleyebildiysem onları tekrar ettim ve
24 nazeggenin sonunda toplamda 30 kelime söylemişim.
tecrübeli arkadaşlar bu testi nasıl degerlendiriyorsunuz.
görüşlerinizi ve degerlendirmelerinizi yazarmısınız lütfen!!
sınava hazırlanan arkadaslara Allah zihin açıklıgı versin Aminnnnnnnnnnnn.
kendimi test etttim
iyisin kardeşim ama bunları söyleyiş tarzın daha önemlıdır nasıl söyledıgını bılmedıgım için tam olarak bırsey dıyemem ama 30 kelıme cok ıyı bak sen kendını bıde tın kodun varsa onunla dene yoksa bosver bu calısma seklınde cok guzel kardeşim sınavda senın her bolumden ıkı tane yapman sınavı gecmenı saglıyo ama sen elınden geldıgı kadar sınavdakı butun sorulara cevap ver bu uzun nazeggenlar 28 puanında olanılıyomus uzun kelımelerde en az bes tane yakala soyle yeter bıre bır soylemen gerekmıyo elınden geldıgı kadar soyle gıtsın bu arada sınav esnasında aynı kalb ocme cıhazları gıbı bı cıhaz takıp senın sesını olcuyollarmıs sen elınden gelenın en ıyısını yapmaya calıs kazanacagına emınım kardeşim rabbım yar ve yardımcın olsun hayırlı gunler ıyı calısmalar moralını bozma cok ıyı gıdıyosun.....
kardeşim yazdıklarımı sakın yanlıs anlama senın calısma seklın guzel 30 kelıme yakalayabılmende cok guzel ama kac kelıme ıcınde 30 kelımeyı yakaladın ,telefuz ederken bırebır mı ettın belkı harflerı tam olarak soylemedıysen o kelımeler sayılmaz yınede sana basarılar dılerım rabbım yardımcın olsun
Ortakoy kardesim neden yanlıs anlayayım söylediklerini!!
senin fikirlerin ve degerlendirmelerin beni sevindiriyor!
ben 30 kelimeyi 150 kelimenin içinden yakalayıp soyledim ve
olsa olsa 10 tanesi yanlıs telaffuzdur herhalde.ama
şimdilik yapabildigim bu çünkü adamlar konuşurken sanki arkalarından biri kovalıyormuş gibi!!:)
ve itiraf etmeliyim nazeggenlerde iyi degilim çünkü söyleneni anlamıyorum,
ingilizce bilmeme ragmen anlamıyorum!!sana bir örnek vereyim mesela
/toen ik naar huis ging regende het heel hard,bu cümlenin içinden sadece 4 tanesini yakalayabiliyorum ve hadi bir tanesi de yanlıs telaffuz olsun!!
herhalde anlatabiliyorum ne demek istedigimi.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
şimdilik yapabildigim bu çünkü adamlar konuşurken sanki arkalarından biri kovalıyormuş gibi!!:)
/toen ik naar huis ging regende het heel hard,bu cümlenin içinden sadece 4 tanesini yakalayabiliyorum ve hadi bir tanesi de yanlıs telaffuz olsun!!
Sadece heyecan yapma sınavı cebince bil :) Bizde ilk senin gibiydik :D hele bi mvv oturum başvurusuna gelde bu neymişki dersin stres bakımından :D ama sınavda korkma bilmediklerinde susma önüne sınav bilgisi kagıdı verirler bilemedigin yerde ordaki kagıttan oku :D ben öle yapmıstım :D 100'e 26' gelmişti sonucta, sıkma canını kazanırsın..
Valla heyecan yapmamak elde degil ama ben kararlıyım,
ne olursa olsun susmayacagım ve aklıma ne gelirse konusacagım.
sorularda pek problem olmaz diye düşünüyorum cünkü
nihayetinde sana soru soruldugunu biliyorsun ve dogru yanlıs bir cevap verirsin,
zıt anlamlılarda ben suana kadar 100 zıt anlamlı ezberledim ve yarısınıda
günlük yasamda sık kullanılan zıt anlamlılardan sectim,
bakalım cuma günü neyle karsılasırız görecegiz.
Allah yar ve yardımcımız olsun!!!
Mvv ikinci asama ve yine stress ama mücadele bizim damarlarımızda var ne yapalım ve
özellikle bizi durdurmaya calısan seylerle mücadele etmeyi cok seviyoruz, yani
yeryüzünde nerede zor birsey varsa biz üstüne gitmekten cok hoslanıyoruz,
buda Allahın türk milletine armaganı mı desem ne desem siz karar verin :)
ne olursa olsun susmayacagım ve aklıma ne gelirse konusacagım.
sorularda pek problem olmaz diye düşünüyorum cünkü
nihayetinde sana soru soruldugunu biliyorsun ve dogru yanlıs bir cevap verirsin,
zıt anlamlılarda ben suana kadar 100 zıt anlamlı ezberledim ve yarısınıda
günlük yasamda sık kullanılan zıt anlamlılardan sectim,
bakalım cuma günü neyle karsılasırız görecegiz.
Allah yar ve yardımcımız olsun!!!
Mvv ikinci asama ve yine stress ama mücadele bizim damarlarımızda var ne yapalım ve
özellikle bizi durdurmaya calısan seylerle mücadele etmeyi cok seviyoruz, yani
yeryüzünde nerede zor birsey varsa biz üstüne gitmekten cok hoslanıyoruz,
buda Allahın türk milletine armaganı mı desem ne desem siz karar verin :)
Allahın izniyle alırsın arakdaşım takma bu kadar kafana :D benımde gecmiş tercubeleri okursan bende senin gibiydim, 100 neki 200 e yakın ezberlemiştim ben :D sadece donker light cıkmıstı bana o kadarsın arasında bilemdiklerimin basına on fln koymustum bende burdan okumustum ole yaptıklarını fln yani sar savur bilemediginde :D korkma
Ortakoy kardesim neden yanlıs anlayayım söylediklerini!!
evet kardeşim anladım senı sen takma kafana hollandalılar taramalı tüfek gibi konusuyolar tabırı cahızse ,kardeşim nazeggenlarda cümleyı anlamana gerek yok o zamanla oluyo oncelerı sadece dınle ve aklında kalanı soyle yeter onları dınleye dınleye ogreneceksın bende ılk baslarda bırsey anlamıyordum ama kendımı yavas yavas gelıştırmeye basladım bazen sadece bır kelımeyı anlamaya calıstım derken bıde sureklı aynılarını dınledıgım ve calıstıgım ıcın sımdı cogu seyın turkcesını pat cat anlıyorum sen kafana takma sınavdada nazeggenları anlamaya calısma cogu kısı oyle yaparak cok vakıt kaybedıyor sen sadece sınavda nazeggen duyduklarını soyle gerekırse parmaklarınla say kac kelıme soyledıklerını ben oyle yapıyorum kelımeyı parmaklarımla tutuyorum buda benım kolayıma gelıyo bak sen once dene belkı sen yapamazsın sasırırsın kardeşim sınavı inşallah hayırlısıyla kazanacaksın uzun kelımelerde sadece 5 kelıme yakala soyle bu sana yetıyormus hayırlı gunler sınavda bol sanslar kardesım
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol