Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

KNS,TOETS,CENTRAL EXAMEN NISAN 11 VE 15 DE SINAVLARIM VAR

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 5.323 görüntülenme
Merhaba arkadaslar

nisan 11 de kns,

nisan 15 te de toets ve central examen sinavlarim var..

sinavdan sonra aklimda kalanlari sizlere ulastirmaya calisacagim..

selamlar
selam arkadasim

umarim sinavi kazanirsin

Allah yardimcin olsun

kolay gele
Başarılar,Allah kolaylık versin.
Sınavlarında basarılar arkadasım,

Insallah kazanırsın.

Allah yardımcın olsun.. :geek:
allah yardımcın olsun
sinavda basarilar. ;) insallh kazanirsin
selam arkadasim!

sinavin nasil gecti? umarim guzel gecmistir. nisavdan sonra aklimda kalanlari sizlere ulastircam demistin... bende gelecek ay sinava gircem o yuzden merak ediyorum. alkinda kalanlari bize ulastira bilirmisin acaba?
v-ozberk yazdı:
Merhaba arkadaslar

nisan 11 de kns,

nisan 15 te de toets ve central examen sinavlarim var..

sinavdan sonra aklimda kalanlari sizlere ulastirmaya calisacagim..

selamlar

Arkadasim Allah yardimcin olsun.Benim de 21-22 nisanda hollanda vatandaslik sinavim var

aklimda kalanlari neye dikkat etmenoiz gerekirse

onu yazicam

sinavi verirsem Allah in izni ile bu siteye ve emegi gecen tum arkadaslara ayrica tesekkur ederim.sinavdan sonra da katkida bulunacagim ne olursa sizlerle paylasagima emin olabilirsiniz Allah a emanet olun

sevgiyle kalin
dogukanNL yazdı:
Arkadasim Allah yardimcin olsun.Benim de 21-22 nisanda hollanda vatandaslik sinavim var

onu yazicam

sinavi verirsem Allah in izni ile bu siteye ve emegi gecen tum arkadaslara ayrica tesekkur ederim.sinavdan sonra da katkida bulunacagim ne olursa sizlerle paylasagima emin olabilirsiniz Allah a emanet olun

sevgiyle kalin

selam arkadasim

sinavda basarilar ama bu hollanda vatandaslik sinavi derken nt 2 sinavinimi kasdediyorsun ??

biraz aciklarsan bilgilenmis oluruz

kolay gele

onu yazicam

sevgiyle kalin

kolay gelsin arkadasim .bence sen nt2 sinavina girceksin deme ? benimde bi tanidim yarin sinavagircek . Allah kolaylik versin.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol