Arkadaslar iyi aksamlar vize cıktıktan sonra ne yapalicagını tam bilemiyorum asagı yıkarı tahmin edebiliyorum ama sunu öğrenmek istiyorum. Eşim Cumartesi İnd nin istedigi 830 euroyu yatırıldıgını bildirdi ve pazartesi yani bügünde cıktı sizin yazdıgınız bir yazıdada yatırdıktan sonra 5 gün sonra demöiş arkadasımızın biri ama ben Ordan basvuru yaptırdım bu sefer ve ücreti ödedim. İlk Önmce öğrenmelk istedigim sey su arkadaslar. 1.Vizem cıktı ve eşimin dediğine göre O halde, ben yarin Elçiligi arayabilir ve randevu alabilirmiyim? Ki saten yarin sabah aramayı düsünüyorum. İkincisi ben sınava İstanbulda girdim ve evraklarımın ordan halledilmesini istedim o zaman ben İstanbuldan mı vize mi alacagım, 3. Yine oraya gitmeden önce Mvv basvurusu yaptığım evrakları tekrar mı hazırlamam lasım yoksa ............ :?: su yazılanlar gibi? Bu Konuda süphesiz bilgisi olanlar arkadas vardır yardımlarını gerci esirgemiyorlar Allah razı olsun bana acil bir cavap yazabilrseniz bilen arkadaslardan memnun olurum Şimdiden tekrar Tesekürler
1- FORUM A
2- FORUM B
3- 2 ADET RESİM
4- PASAPORTUYUN FOTOKOPİSİ
5- İSTEK YAPANIN HOLLANDA PASAPORT VEYA OTURUM KARTI FOTOKOPİSİ
6- BAŞVURU FORMU DOLDURULACAK
7- SINAV SONUÇ BELGEN
8- EVLİLİK CUZADANI VEYA FOTO KOPİ
9- EN AZ 6 AY GEÇERLİLİĞİ OLAN PASAPORT
10- HER İHTİMALE KARŞI İSTEK YAPANIN SAĞLIK KARTI FOTOKOPİSİ
11- EVLENME KAYIT ÖRNEĞİ
konsolosluğa vize almaya giderken genelde şunlar isteniyor:
Arkadaslar iyi aksamlar vize cıktıktan sonra ne yapalicagını tam bilemiyorum asagı yıkarı tahmin edebiliyorum ama sunu öğrenmek istiyorum. Eşim Cumartesi İnd nin istedigi 830 euroyu yatırıldıgını bildirdi ve pazartesi yani bügünde cıktı sizin yazdıgınız bir yazıdada yatırdıktan sonra 5 gün sonra demöiş arkadasımızın biri ama ben Ordan basvuru yaptırdım bu sefer ve ücreti ödedim. İlk Önmce öğrenmelk istedigim sey su arkadaslar. 1.Vizem cıktı ve eşimin dediğine göre O halde, ben yarin Elçiligi arayabilir ve randevu alabilirmiyim? Ki saten yarin sabah aramayı düsünüyorum. İkincisi ben sınava İstanbulda girdim ve evraklarımın ordan halledilmesini istedim o zaman ben İstanbuldan mı vize mi alacagım, 3. Yine oraya gitmeden önce Mvv basvurusu yaptığım evrakları tekrar mı hazırlamam lasım yoksa ............ :?: su yazılanlar gibi? Bu Konuda süphesiz bilgisi olanlar arkadas vardır yardımlarını gerci esirgemiyorlar Allah razı olsun bana acil bir cavap yazabilrseniz bilen arkadaslardan memnun olurum Şimdiden tekrar Tesekürler
1- FORUM A
2- FORUM B
3- 2 ADET RESİM
4- PASAPORTUYUN FOTOKOPİSİ
5- İSTEK YAPANIN HOLLANDA PASAPORT VEYA OTURUM KARTI FOTOKOPİSİ
6- BAŞVURU FORMU DOLDURULACAK
7- SINAV SONUÇ BELGEN
8- EVLİLİK CUZADANI VEYA FOTO KOPİ
9- EN AZ 6 AY GEÇERLİLİĞİ OLAN PASAPORT
10- HER İHTİMALE KARŞI İSTEK YAPANIN SAĞLIK KARTI FOTOKOPİSİ
11- EVLENME KAYIT ÖRNEĞİ
arkdsm tekrar hayirli ugurlu olsun vizen,sana butun sorularinin cvbini kisaca verim kendimden oornek vererek,hic bosuna kendine sknti yaratma nolcak ne bitcek nasil olcak ne zaman randevu almam lazim diye,cunku once pin koduna gerek duymadan ara konsoloslugu ve de ki biz mvv vizesi icin basvurmustuk ve esim vizemin ciktigini soyledi ve bende simdi vizem geldimi gelmedimi ogrenmek istiyorum de,onlar size 830 euroyu yatirip yatirmadiginizi sorarlar yatirdiginizi soylersiniz,sonra adinizi soyadinizi sorarlar ve size vizenizin tr ye gelip gelmedigini hemen soylerler,ayni zamanda soyle bi konusma yaparlar evet su su tarihte vizeniz tr ye gelmis su su evraklarla ve pasaprtunuzla birlikte gelip vizenizi alabilirsiniz derler,sonra sen bankadan pin kodu alirsin ararsin 1 gun sonrasi,ayni gun arayamiosun pin kodunu alddigin gun,dersin ben vizemin ciktigini ve tr ye geldigini ogrnedim vizemi almak icin randevu istiyorum,sonra gerekli soru ve cvplarla randevunu yaparsin onlarin veridigi tarih sana uygun olmassa belirt kendini zora skma,su tarih olmasi mumkunmu dersen yardimci olurlar,bide kapatmadan once soruyolar zaten anlamadiginiz ve sormak istedigniz bisey varmi cunku teli kapattikdan sonra akliniza bisey gelirse tekrar pin kodu almaniz gerekcek diye,ve tarihi ve saati tekrar ettiriyolar dogru almismisiniz diye,bu sekidle halletmis olursun isini.baska sorularin olursa bende sitedeki diger arkdslarda cvplayabiliriz,ben her ihtimale karsi onlar istemedigi halde yukarda saydigin evraklari goturdum saglik karti fotok,haric.ama hicbirini almadilar benden gerci ben tr den basvurmustum,,,nl den basvurmussan bunlarin bikacini isteyebilirler senden,kolay gelsin,,,
Yardımlarını için Teşekürler Şirin arkadasım. Her sey gönlünce olur insAllah.. Ben Bügün aradım eşim paray Cumartesi sanırım yatırmıstı, ama bügün aradığımda isminiz yok dediler. Biraz gergin olmadım desem yalan olur... Acaba o para biraz daha gec zamanda mı elçiliğin ekranında? Umarım her hangi bir sorun cıkmamıstır... 16 sında kızmın dogum günü var bu zamanda kadar orda olabilirmiyim diye düsünüyorum dogrusu... Acaba ben erken mi aradım elçiliği? PaRA Yatırdıktan kac gün sonra acaba görünüyor vizemizin kabülü? Bu Konudada bana siz ve arkadaslar yardımcı olacaktır. Yardımlarınız içim şimdiden teşekürler. :geek:
Yardımlarını için Teşekürler Şirin arkadasım. Her sey gönlünce olur insAllah.. Ben Bügün aradım eşim paray Cumartesi sanırım yatırmıstı, ama bügün aradığımda isminiz yok dediler. Biraz gergin olmadım desem yalan olur... Acaba o para biraz daha gec zamanda mı elçiliğin ekranında? Umarım her hangi bir sorun cıkmamıstır... 16 sında kızmın dogum günü var bu zamanda kadar orda olabilirmiyim diye düsünüyorum dogrusu... Acaba ben erken mi aradım elçiliği? PaRA Yatırdıktan kac gün sonra acaba görünüyor vizemizin kabülü? Bu Konudada bana siz ve arkadaslar yardımcı olacaktır. Yardımlarınız içim şimdiden teşekürler. :geek:
evet arkdsm erken aramis olabilirsin cunku soyle dusun bak,esin cumartesi yatirmis parayi ve bu para buyuk ihtimal bankada durmustur haftasonu oldugu icin bakanligin hesabina gecmemistir cunku cumartesi pazar nerdeyse hic bi is yapilmio resmi yerlerde hafftasonu oldugu icin,pazartesi gecmis olsa bile bakanligin hesabina tr ye hemen haber verememis olabilirler,yani bi sorun yoktur cnini skma,sali gunu aramissan bide persembe yada cuma ara vizen cikmis sonucta artik bi problem olmas merak etme,vizenizi almaya gittiginizde eger ayni gun icinde alabilirseniz belki yetisebilirsinzi kizinizin dogum gunune ama yetisemesenizde gittiginizde ikinci bi dogum gunu kutlamsida yapabilirsiniz bi dogum gununde iki kere kutlama yapmak kimin hosuna gitmezki :?: yani her isinizi halledin vizenizi pasaportunuzu biletinizi elinize alin hayirlisiyla sagsalim nl ye ulasinda gerisi kolay halledilmicek seyler degil gerisi,kolay gelsin arkdsm,,,
Yardımların ve yardımlarınız için çok tesekürler.... Allah mekanını cennet etsin demekten baska bir se4y yapamam sana ve tüm arkadaslara sanslı arkadasım.. Bu arada MVV kagıdınu düzgün doldurmam gerekiyordu önceki gibi hatta burda bir arkadas örnek bir sekilde doldurmus ve siteye koymustu unuttum:) bir hatırlatırsanız dua ederiz. hadi Allah yar ve yardımcınız olsun :geek:
Yardımların ve yardımlarınız için çok tesekürler.... Allah mekanını cennet etsin demekten baska bir se4y yapamam sana ve tüm arkadaslara sanslı arkadasım.. Bu arada MVV kagıdınu düzgün doldurmam gerekiyordu önceki gibi hatta burda bir arkadas örnek bir sekilde doldurmus ve siteye koymustu unuttum:) bir hatırlatırsanız dua ederiz. hadi Allah yar ve yardımcınız olsun :geek:
sende saol arkdsm rabbim hepimize cennetinin kapilarini acar ins ins ins,,,hepimiz ayni skntlari cektik cekiyoruz cekecegiz amac bizden oncekilerin tecrubelerinden yararlanip yanlis yapmadan bu yolu hayirlisiyla bitirip yeni hayata baslamak,,bende bildiklerimin cogunu bu site sayesinde ogrendim saolsunlar herkes cok yardimci oluyo burda bilmediklerimiz hakkinda,mvv formuna gelince,zaten formun bi tarafi ornek olarak yani turkce olarak var daha once doldurdugun icin biliyosundur ordan sorularin turkcelerine bakarak diger sayfadan doldurman gereken yerleri doldurabilirsin,,,zaten dolduramadigin yer olursa konsoloslukta cok anlayisli bi sekilde yardimci oluyolar cvbina ne yazacagini bilemedigin sorular icin,ama yok ben illaki bi gorsem ornek forumu dersen,hollandaya vize basvurusu bolumunde konsolosluga vize almaya giderken doldurulacak mvv formu basligi altinda efeler diyari arkdsmiz ornek vermis acik acik bakabilirsin 8 mayis tarihli iletisinde bulabilirsin,,,kolay gelsin,,,allah hepimizin yar ve yrdimicisi olsun,,,ins ins ins
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol