Selam arkadaşlar benim sizlere bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim 13-02-2008 tarıhinde iks ye randevuya gittim eksık evrak olmadıgını söylediler ve gönderdiler bugun aradılar konsolosluk sizle görüşme talep ediyor 20-02-2008 yanı önümüzdeki çarşamba davet ettiler sizce neden çagırıyorlar aceba eksik evrakmı vardır yoksa benimle konuşup daha fazla bilgimi almakmı istiyorlar zamanım kısıtlı acıl cevap verirseniz çok çok teşekür ederim Sanırım 4 günde vize vermek için çagırmazlar bilgisi olan arkadaslar beni aydınlatırsa çok sevinirim Birazda durumumdan bahsediyim Eşim belçika vatandaşı işi var evi var eşim 45 ben 37 yaşındayım aceba bu davetten sizce negibi bir durum çıkar herkesin ALLAH yardımcısı olsun çalışmalarınızda ALLAH kolaylık versin :?: ....
KONSOLOSLUGA DAVET
Selam arkadaşlar benim sizlere bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim 13-02-2008 tarıhinde iks ye randevuya gittim eksık evrak olmadıgını söylediler ve gönderdiler bugun aradılar konsolosluk sizle görüşme talep ediyor 20-02-2008 yanı önümüzdeki çarşamba davet ettiler sizce neden çagırıyorlar aceba eksik evrakmı vardır yoksa benimle konuşup daha fazla bilgimi almakmı istiyorlar zamanım kısıtlı acıl cevap verirseniz çok çok teşekür ederim Sanırım 4 günde vize vermek için çagırmazlar bilgisi olan arkadaslar beni aydınlatırsa çok sevinirim Birazda durumumdan bahsediyim Eşim belçika vatandaşı işi var evi var eşim 45 ben 37 yaşındayım aceba bu davetten sizce negibi bir durum çıkar herkesin ALLAH yardımcısı olsun çalışmalarınızda ALLAH kolaylık versin :?: ....
arkadasim tam olarak emin olmamakla birlikte soyle soyleyim seni bir cesit mulakata sokabilirler ben gelirken oyleydi beni de sonradan cagirdilar evraklardan sonra sen ve esinle ilgili sorular sorabilirler mesela iste nasil tanistiniz dugun nerde oldu falan gibi ama cok ozel sorular soruyorlar mesela bana sen yatakta hangi tarafta yatiyorsun diye bile sormuslardi buna benzer birsuru savma seyler soruyorlar neden belcikadan istek yapiyorsun gibi mesela allah yardimcin olsun
selam arkadaşım açıklamalar için teşekürler benim eşim belçika vatandaşı 44 yıldır orda bilmiyorum ama merak ve heyecan içindeyim bilmiyorum nasıl geçecek hayırlısı diyorum bakalım ama heyecan sardı içimi ikimizde olgun insanz bakalım eşim belçika vatandaşı bunların ne gibi avantajı olur aceba iyi geceler allah herkese yardımcı olsun....
Selam arkadaşlar konsoloslukta çarşamba randevum vardı gittim kapıda uç camlı konuşma yeri vardı aldılar sarısın bir bayan vardı 10 tane kadar soru sordu cevapladım ve içeri geçmemi söyledi içeri girdim bir form verdiler sanırım 45 soru vardı onları cevapladım imzaladım gide bilirsin dediler ve ordan çıktım gayet iyi davrandılar okadar heycanlanılacak korkup çekınilecek bir yer deyil herhangi bir zor durumla karşılaşmadım aceba budurum olumlumu iyi geçti randevum aceba vizemi nezaman ala bilirim ret gelme ihtimali varmıdır sizce????
arkadaşaım benle aynı durumun yani bende gittim ilk başvuruya sonra aradılar görüşmeye gittim from doldurdum ve 3 ay oldu fromu dolduralı hala bekliyorum anlıycağın biraz beklersin ama sonunda verirler ama 1 senede olur 1 haftada allah kolaylık versin hepimize...
selam arkadaşım cevap için teşekürler ama içim ferehladı diyemiyorum bilakıs karamsarlıga kapıldım 3 ay oldu halen bekliyorsun bu iyimi sence vallaha beni korkuttun ama birde söyle durum var benim ve eşimin yaşı olgun ben 37 eşim 45 yaşında ayrıca hollandadan biri deyil eşim belçika vatandaşı ve evi ve işi var bunların olması olumlu bir durum deyilmi sende senin bulundugun konumla benimki aynımı aceba cevap verirsen sevinirim tşk allah herkesin yardımcısı olsun iyi geceler
arkadaşım sen umutsuz olma hep haber bekle bende 3 ay olmasına rağmen hala umutluyum senin durumun benden daha kolay gibi ancak benim korkum bu anket yapmaları hiç iyi bişey değilmiş bizim açımızdan onun için dedim ama yinede allah büyüktür...
Selam arkadaşım eşimle görüştügümde bana zaten görüşmeye cagıracaklar demişti hayırlısı bekleyelim bakalım ne olcak neler yaşıcaz hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun
slm arkadaşlar hepimizin sorunuda aynı bende iks evrakları teslim ettim ve eksiğim olmadığını söylediler ama sonradan iks den beni arayıp konsolsosluk sizden mulakat randevusu talep ediyor dediler bunun içinde bikaç evrak daha istediler belçikadan eşim bu evrakları gönderdi arayıp mulakat için randevu aldım ve banada aynı sizinkiler gibi bayan soru sordu sonra içeri geçebilirsin dedi aynı formu doldurdum tamam artık işin bitti dediler haberbekle dediler ama geçenlerde yine aradılar ve benden eşimin 3 aylık maaş bodrosunu istediler onuda gönderdim acaba bana neden böyle yaptılar bi fikri düşüncesi olan varsa yorumlasın lütfen.
senator esın turk vatandasımı sen hollandadan mı gecmıstın ve nezaman ıstedıler maas bodrosunu durumunu bı yazsana maas bodrosunu ıstedıklerını ılk defa sende duydum
hayır alper kardeş eşim nl vatandaşı.eşim nl,den belçikaya yerleşeli 6 ay kadar felan oldu bende anlamadım normalde istememeleri gerek ama ben gönderdim.
senator sen basvuruyu ne zaman yaptın ne zaman cagırdılar mulakata maas kagıdını ne ıcın ıstedıler ne zman verdın toplam nekadar sure oldu esım bugunaradı dofıyı 12 hafta beklıyceksın demısler bugun 13 hafta oldu demıs bısey dememısler ımza atılacak demıs ılgılenmemısler fazla sımdı benden durumunu ıyıce bı anlat senatorum kafam karısık yınee
SELAM arkadaşım bende baş vuru yaptım sonra beni aradılar konsolosluk mulakata çagırıyor dediler eksik evramı var aceba dedim hayır konuşmak istiyorlar dediler gittim konuştuk sorular sordular içeri aldılar verdileri kagıttakı soruları cevapladım gidebilirsin dediler 1 hafta oldu ses yok çagıranda olmadı bişe diyende yok sessiz sessiz bekliyorum ama----BEN İLK İKS GİDERKEN MAAŞ BODROSUNU GÖTÜRMÜŞTÜM bilmiyorum beni yine çagıran olurmu bilemiyorum allah herkesin yardımcısı olsun kolay gelsin birde seni mulakattan kaç günsonra tekrar aradılar???
Alper kardeş ben ocak 9 da randevu almıştım iks,den ocak 9 da evrakları teslim ettim eksiğim varmı dedim hayır yok dediler eğer elçilik ek evrak talebinde bulunursa biz size ulaşırız dediler iyi dedim çıktım gittim sonra yaklaşık 1 hafta sonra kadar aradılar benden mulakat randevusu almamı ve randevuyagelirken eşime ait aile toplum kağıdı ve oturum kartının fotokofisini getirmemi istediler ve 7 şubata randevu verdiler mulakat randevusu yani mulakata gittiğimde bi bayan sorular sordu sonra içeri geçtim formu doldurdum verdim başka bişey varmı artık ben memlekete dönebilirmiyim dedim tamam dediler artık haber bekle dediler çıktım gittim sonra yanılmıyorsam şubat 16 olması lazım arayıp eşimin 3 aylık maaş bodrosunu istediler postayla gönderdim iks,ye olay bundan ibaret yani ocak 9 dan buyana bekliyorum inşl daha başkaşeyler çıkartmazlar.
senator bılmıyorum ya benımkı 13 hafta oldu hala bı ses yok ve maas bodrosu da ıstemedıler senden de ısteyınce kafam karıstı hayırlısı artık haberlerı ve gelısmelerı yaz ok gorusuruz
ya elper kardeş sormayı unuttum eşim dofiyi aramış demişsinde dofi ne oluyor anlamadım?
arkadaşım bu dofı olayı kagıtlarının belçikaya gidip gitmedigini göre bildigin bir site ismi imiş ama siteye gire bildim fakat nasıl kullanacagımı 1 hafta oldu anlayamadım:)
biri acıklama yaparsa sende bende ögreniriz hayırlı akşamlar ALLAH kolaylık versin
biri acıklama yaparsa sende bende ögreniriz hayırlı akşamlar ALLAH kolaylık versin
dofı brukseldekı vızeyı veren kurum http://www.dofi.fgov.be/infovisa/nederlands/visum.htm dırek bunu tıkla ve orda cıkan sıteden basvuru yaptıgın yerı secıyosun hemen altında dosya numaranı yazıyosun sonra bekıjk dossier tıklıyosun ve karsına dosyan hakkında bılgıler cıkıyo vızenın cıkıp cıkmadıgını veya ne durumda oldugunu gorebılıyosun ok arakadasım
Çok sağol alper kardeş bu arada dosya numarası dediğin bize verdikleri pin nuöarası oluyo değilmi?
hayır arakdaslar 5 rakamlı bı numara eger konsolosluk vermedıyse arayın sorun yada dofıyı arayın ordan ogrenebılırsınız
iks den öğrenebiliriz yani öyle değilmi dofinin nr bilmiyoruz eğer iks den öğrenebiliyorsak zaten dofiyi aramamıza gerek yoktur bizi bilgilendirdiğin için sağol apler
dofının numarasını dofının sıtesınden alabılırsın ve ıks verırmı bu numarayamı bılmıyorum konsoloslugu arayın bence
iks veriyo alper ben ordan aldım dofide yabancı konuşuluyo iksden arayın dosya numaram lazım deyin veriyolar iyi akşamlar...
Eywallah cozi03 bu arada iks nin sitesinden onlayn takip sistemi bi işe yaramıyor galiba 1 ay oldu benim sayfada halen dosya ek evrak için beklemede diyo evrakları gönderdiğim halde neyse hepimiz için hayırlısı olur inşl.
arkadaşım valla bilmiyorum sitede bi sorun olabilir benimde adım çıkıyodu daha önce şimdi sadece başvuru durumu diyo...
slm arkadaşlar hiç kimseden haber yokmu nasıl oldu başvuru durumlarınız bi gelişme bi sonuş yokmu?
tık yok senator bekle bekle 4 ay oldu patladım yaa sıkıntıdan
aynen benimde 4 ay oldu tık yokk....
arkadaşlar anlamıyorum ya hani bunlar 3 ay içinde cevap vermek zorundalardı 3 ayı geçmezdi hani mecbur 3 ay içerisinde cevap vermeleri gerekiyordu hayırlısıyla şu işin içinden bi sıyrılsaydık ya.bu arada arayıp sormuyormusunuz 4 ay oldu neden hala bi haber yok diye valla eşim başvurudan 2 hafta sonra aramıştı ve 6 ile 8 hafta arasında cevap alırısnız demişlerdi ben onun için aramadım hiç ve 5 hafta oldu eşim geçen yine aramış az daha bekleyin evraklarınız inceleniyor demişler inşl hepimizde hayırlı haberler alırız.
arkadaşım bizde arıyoruz ama aynı şeyleri söylüyolar bekleyin...başka bişey yok bilmiyorum artık ne olcak sonumuz inşallah hayırlısı olur..
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol