Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Konsolosluk Çalışma Günleri Hakkında

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.318 görüntülenme
Merhaba Arkadaşlar ;

Biliyoruz ki 30 Nisan' dan 5 Mayıs' a kadar ind tatilde ve çalışmıyacaklar.

Biraz önce İstanbul Hollanda Başkonsolosluğu ile görüştüm vizemin gelip gelmediğine dair.

daha sisteme vizem geçmediği için şu an İstanbul' dan göremiyorlar.

Neyse arkadaşlar bir de ind nin tatile girmesi sizin çalışmanızı etkiliyormu siz de tatile giriyormusunuz dedim ? Bana dedikleri hayır biz tatile girmiyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz yanıtını verdiler !

Ama arkadaşlar dikkat yarın vizesi Türkiye' ye gelenler konsolosluktan faydalanabilirler !

Mesela ben faydalanabilirim %90 çünkü eşim 830 euro yu 23 Nisan günü ödemişti ve ind yi bugün aradı dedikleri yarın arayın sisteme geçmiş olur demişler :)

Herkese kolay gele
;)
merhaba arkadas ind sadece 2 gun tatil olacak yarin burda kiralice gunu var ve onda sonraki gun tatil ama cogu yerler cuma gunu acik olucak benim bildigim kadariyla. peki bunu 7 gun kapali olmasini gerekcesine saygilarla mehmet
mehmet1978 yazdı:
merhaba arkadas ind sadece 2 gun tatil olacak yarin burda kiralice gunu var ve onda sonraki gun tatil ama cogu yerler cuma gunu acik olucak benim bildigim kadariyla. peki bunu 7 gun kapali olmasini gerekcesine saygilarla mehmet

Mehmet kardeş Geluk arkadaşımız bundan 3-4 gün önce sitemizde yazmıştı.

ind 30 nisandan 5 mayısa kadar kapalı olacaktır diye ! pardon düzeltiyorum önceki yazımda o 7 5 olacak :)

Kraliçe günü, kurluluş savaşı ve isanın doğumu mu neymiş. bu 3 özel gün yüzünden tatilmiş !

Bir de Mehmet kardeş sana birşey soracağım.

Sen ilk Hollanda' ya geldiğinde ind ye randevu aldığınızda, randevuya giderken yanınızda getirip ind ye ibraz etmek için

senden geçici 3 ay yada 6 ay gibi Hayat sigortası yaptırmanı istediler mi?

Kolay gelsin ;)
evet ben de baktim sindi 5 kadar kapaliymislar. evet sigorta istediler hollandada gecerlibir sigorta 30.000 euro lu olucak istiyorla senin oturumum ciktigi zaman o sigortayi goturmenlazim yoksa karti vermiyorlarmi benim mektupta oyle yaziyor. ya simdi ne yapicaz mayisin 13 de ucak bileti var benim kiz arkadasim turkiyeye bilet aldi 269 euro karti o zamana kadar alamasa bu 2 ci bilitim olacak yaniyor ya bu nedir bu inden cektigimi okadar uzun sordu karti alabilme icin tam alacagiz zaman pes pes tatil oluyor ya bune sansizlik kardesim nazara geldim galiba turkiyedeki benim burda para pastigimi zanediyorlar milet bu indi yuzunde azkala kizarkadsimdan ayriliyordum burda bizi cok huzursuz ettiler baba
mehmet1978 yazdı:
evet ben de baktim sindi 5 kadar kapaliymislar. evet sigorta istediler hollandada gecerlibir sigorta 30.000 euro lu olucak istiyorla senin oturumum ciktigi zaman o sigortayi goturmenlazim yoksa karti vermiyorlarmi benim mektupta oyle yaziyor. ya simdi ne yapicaz mayisin 13 de ucak bileti var benim kiz arkadasim turkiyeye bilet aldi 269 euro karti o zamana kadar alamasa bu 2 ci bilitim olacak yaniyor ya bu nedir bu inden cektigimi okadar uzun sordu karti alabilme icin tam alacagiz zaman pes pes tatil oluyor ya bune sansizlik kardesim nazara geldim galiba turkiyedeki benim burda para pastigimi zanediyorlar milet bu indi yuzunde azkala kizarkadsimdan ayriliyordum burda bizi cok huzursuz ettiler baba

Yani demek istediğin, sen randevu gününde gittin ind ye ve oturum kartı için müracaatınızı yaptınız 188€ kart ücretinide ödediniz !

ve sonra size söyediler kartınız onaylandıktan sonra almaya geleceğiniz zaman, sigortanız olması gerekmektedir !

bunu mu dediler sana ? yoksa sen randevuya gitmeden öncemi bu sigortayı yaptırdın ?

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol