Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

konsolosluktan vize almaya giderken

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 1.598 görüntülenme
arkadaşlar vizem çıktı bugün aradım para hesaplarına geçmiş pin kodu ile randevuda aldım 17 haziran çarşamba günü 08:50 ama benim sorum şu:konsolosluğa gidince pasaportumu alacaklar sanırım benden peki ne zaman vizeyi onaylayıp pasaportumu geri verecekler bana posta ilemi yoksa ben gidip alabilirmiyim ona göre 17 haziranda aldığımız biletimi erteleteceğim (ben uçaktan korkuyorumda eşim burda onunda acelesi var)lütfen istanbul konsolosluğuna gidip vize alanlar bu işi kaç günde yaptıklarını yazabilirlermi?konsolosluk bilgi vermiyor bu konuda.

sitede genelde vize almaya giderken formül a ve b de götürmemiz gerektiği yazılmış ama benden istemediler acaba niye bu arada hollandadan başvurdum ben?

sizce biletimi hangi güne ertelelemeliyim?
istemeselerde sen yaninda formul a ve b bulundur. hatta hollandaya geldiginde de yeni tarihli yaninda formul a ve b bulunsun. belediye burda benden istedi. allahtan yanimda formul a ve b getirmistim.

pasaportun ups kargoyla gelir. sende istanbuldaysan ertesi gun elinde olur. baska sehirdeysen 2-3 gun surebilir. bana kalirsa 20sinden once gidemezssin.

NOT:ben ankaradan aldim vizemi. Hollandadan basvurduk vizeye.

selamlar.
teşekkür ederim arkadaşım neyse sağlık olsun pazartesi yada cumartesine ertelerim bileti artık.

peki bu seyahat sigortasının başlangıç tarihi önemli mi?bankadan randevuya gittiğin tarih değil uçtuğun tarihte başlamalı sigorta tarihi falan dediler kafam karıştı?
a ve b formulunu almalisin istiyorlar cunki ertesi gun istanbulda oturuyorsan adresine gelir ben elden aldim yine ertesi gun randevu verdiler osaatte gittim aldim kolay gelsin sigarta senin icin degil turis gidenlere hastalanmalari durumunda tedavi gormeleri icin istiyorlar sen a b formulu alip gideceksin bu kadar
bence de uctugun tarihten itibaren baslamasinda fayda var.

konsolosluk zaten bahane ariyo ariza cikarmak icin. esegini saglam kaziga bagla:))

selamlar...
acer yazdı:
a ve b formulunu almalisin istiyorlar cunki ertesi gun istanbulda oturuyorsan adresine gelir ben elden aldim yine ertesi gun randevu verdiler osaatte gittim aldim kolay gelsin sigarta senin icin degil turis gidenlere hastalanmalari durumunda tedavi gormeleri icin istiyorlar sen a b formulu alip gideceksin bu kadar

randevuyu veren bayan getirmem gereken evraklar arasında özellikle seyahat sigortasını saydı turist olarak gelmediğimi söylememe rağmen istedi.benden formül a ve b yi istemedi ama ben dediğiniz gibi eşşeği sağlam kazığa bağlayıp alıcam yinede çok sağolun:) pazar 13:55 biletimi ayırttım inşallah bir problem çıkmaz.

saçma gelicek ama problem çıksın istemiyorum sadece vesikalık ressim 6 ayı geçmesin dedi 5.5 ay oldu :) pasaportum için almıştım şimdi yenimi çektirsem kıllık yaparlarmı acaba.bunlar yüzünden paranoyak olduk ya...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol