arkadaşlar geçen hafta evraklarımı postaladı eşim.eşimin kontratı 31.12.2008 de sona eriyor.fakat işyerinden aldığımız bir yazıyla 31.12.2008 den sonra eşime süresiz kontrat vereceklerini tahattüt ettiler o evrağıda gönderdim.dün evraklarımın alındığına dair yazı geldi ind den fakat şimdi malesef bir problemim daha var eşim super bir iş teklifi aldı ve işyerini değiştirmek zorunda.bu başvurumuzu nasıl etkiler.inanın bu konu hakkında çok üzüldüm.yardımlarınızı bekliyorum. :|
kontrat
gercekten önemli bir konu, ve sike atilmicak bir konu, cevabını ben bilmiyorum, bilen arkadaslar olursa cevaplarlar, ama eger bir cevaba ulaşamassan bir avukata sordur.
ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
arkadaşlar geçen hafta evraklarımı postaladı eşim.eşimin kontratı 31.12.2008 de sona eriyor.fakat işyerinden aldığımız bir yazıyla 31.12.2008 den sonra eşime süresiz kontrat vereceklerini tahattüt ettiler o evrağıda gönderdim.dün evraklarımın alındığına dair yazı geldi ind den fakat şimdi malesef bir problemim daha var eşim super bir iş teklifi aldı ve işyerini değiştirmek zorunda.bu başvurumuzu nasıl etkiler.inanın bu konu hakkında çok üzüldüm.yardımlarınızı bekliyorum. :|
SLM arkadaşım benim birinci isteğime red geldi eşim ikinciyi yaptı ve yaptıktan sonra seninde didiğin gibi daha ii bir iş buldu ve oraya başladı
bu arada ind ye telefon açtı ve sordu ben iş deyiştiriyorum bunun bi eksisi olurmu onlar almaz eğer yeni işyerinden evrak istersek gönderirsin dediler
ve hala bi sonuca varamadık bekliyoruz.yani bizde bi sorun olmadı eşin telefon açıp sorsun ind ye biz öyle yaptık. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. GÜLÜM
gülüm arkadaşım hangi telefon numarasını aradı eşin çünkü ind den gelen işleme alındı mektubunda telefonla sorulan sorulara bilgi verilmedini söylüyor.
gülüm arkadaşım birde ilk başvurumda red aldım dedin.red sebebi neydi??
gülüm arkadaşım hangi telefon numarasını aradı eşin çünkü ind den gelen işleme alındı mektubunda telefonla sorulan sorulara bilgi verilmedini söylüyor.
canım genelde öyle yazıyo ama o no yu arasın ordan cevap alır ilk zamanlar benim eşimde aramıyordu aramayın yazıyo diye ama benim ısrarlarımla aradı ve hala da arıyo arkadaşım.kolay gelsin işiniz rast gitsin.gülüm
Aytaç cım red sbebi eşimin maaşı 15 auro eksik olduğundan dolayı red yedik ve eşim 10.01.2008 de tekrar aynı dosya nosuyla başvuru yaptı iki kez eksik evrak istediler gönderdi ve bu ayın sekizinde üç ay dolacak hala cevep yok bekliyoruz ALLAHIM herkese büyük sabırlar versin.GÜLÜM
arkadaşım inşallah bekleyişin biran önce biter.benim maaş problemi filan yok herşey tamam tabiki bu kontrattan problem yaşamazsak eğer.herşey gönlünce olsun.aytac
birde şey sorcam arkadaşım 2 defa eksik evrak istediler dedin senin eşininde başvurudan sonra iş değiştirdiğini yazmıştın.istedikleri eksik evrakların içinde eşinin yeni işi ile ilgili evrak varmıydı?
birde şey sorcam arkadaşım 2 defa eksik evrak istediler dedin senin eşininde başvurudan sonra iş değiştirdiğini yazmıştın.istedikleri eksik evrakların içinde eşinin yeni işi ile ilgili evrak varmıydı?
slm arkadaşım eksik evrakları yeni işyle ilgili deyil işle ilgili ama eski işyerinden evrak istediler onlarıda yolladık.gülüm
slm arkadaşım ne gibi evraklar istediler eşinizin eski işyerinden detaylı bilgi verirsen sevinirim.benim eşimin eski işyerinden kontratı 31.12.2008 de bitiyordu fakat işyeri eşimin kontratı bitince süresiz kontrat verceklerini tahattüt ettikleri bir yazı verdı ind için.
slm arkadaşım ne gibi evraklar istediler eşinizin eski işyerinden detaylı bilgi verirsen sevinirim.benim eşimin eski işyerinden kontratı 31.12.2008 de bitiyordu fakat işyeri eşimin kontratı bitince süresiz kontrat verceklerini tahattüt ettikleri bir yazı verdı ind için.
slm arkadaşım istenilen evrakların biri belediyedenmiş evli olduğumuza dair ellerinde var aslında bu belge ama yine istemişler.diğeride maaşla ilgiliymiş.şansın açık olsun arkadaşım birazda şans işi bu işler umarım en kısa zamanda sevdiğine kavuşursun ALLAH ordaki çalışanlara vicdan versinde biz uğraştırmasın.dua etmekten başka yapacak bişey yok.gülüm
haklısın arkadaşım.inşallah sende en yakın zamanda vizeni alırsın.tabiki bende.dediğin gibi allah ordaki çalışanlara vicdan versin.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol