evet arkadaslar hersey tamam ken hic bir sorun yokken tam 2 ay oLdu ve basmislar redi gondermisler
ne den red oldugunu daha bilmiyom ogrenince onuda yazacam:(((((
KOSKACA BİR RED :(((
gecmis olsun black.
hic azmini kaybetme kardes.
insallah yakin zamanda,eksikligi giderir,tekrar basvurursun.
hic azmini kaybetme kardes.
insallah yakin zamanda,eksikligi giderir,tekrar basvurursun.
geçmiş olsun black bende 13 şubatta başvurdum beklemedeyiz. senin adına üzüldüm. red sebebi ne ki bende merak ettim. çünkü benim başvurumda da bir aksilik eksiklik yok.
uzuLme Kardes bir kez daha bas vur insallah bu kez alirsin olan senin 4 ay gecikmene olacak morelini bozma saglik olsun
Bence bu RED bi taktik.
ilk başvuruya red vererek sınav süresi olan 1 yılı yemeye çalışıyolar. azimli olanlar bi 350 euro daha bayılıp 2. sınava girecekler. pes edenler olursa o da hollandanın lehine olacak. ya tutarsa hesabı yani:)
ilk başvuruya red vererek sınav süresi olan 1 yılı yemeye çalışıyolar. azimli olanlar bi 350 euro daha bayılıp 2. sınava girecekler. pes edenler olursa o da hollandanın lehine olacak. ya tutarsa hesabı yani:)
evet arkadaslar hersey tamam ken hic bir sorun yokken tam 2 ay oLdu ve basmislar redi gondermisler
ne den red oldugunu daha bilmiyom ogrenince onuda yazacam:(((((
tuh yaa cok uzuldum arkdsm,,,hic bi problem yokken neden red vermisler acaba ? gerci bunlarin sagi solu belli olmaz gozunun ustunde kasin var diyebiliolar...umarim hersey yoluna girer ve islemleriniz kisa surede hallolurda vizenizi alabilirsiniz ins ins ins... :geek: :geek: :geek:
:( :( :(
yazık ya emege yazık bu ne ya kaç kişi duyuyom bakalım bana ne olacak bekliyoz hala piskolojim gitti iyice ya daha yeni basvuracaz ama korkuyorum ne günlere kaldık arkadaslar yaradan hakkımızda hayrlısını versin yılmayın arkadsım sevgi varsa elbet kavusacaz elbet ELBET....
uzulme ergec vizenizi alacaksin
Allah Kolaylik versin :geek:
Allah Kolaylik versin :geek:
uzulme arkadasim bu hollanda milleti boyle once sinav dediler basaramayiz sandilar basardik! simdide bahane buluyorlar.hic uzulmene gerek yok sen anlinin teriyle sinavini kazanipta basvurdun.eninde sonunda verecekler insallah :geek: (genelde maasla ilgili sorun cikartiyorlar)
evet arkadaslar yazdiklarinizi okudum da hepiniz cok haklisinizzz
hersey tamamken nasiL red geldi onu izah edeyim sizlere
oncelikle bizimkisi red degilmis cvp olumsuz negatifmis
cvp negatifle red ayri ayriymis ben yeni duyuyorum
red oldumu evraklari geri gonderir IND yeniden basvurursunuz ama bizim evraklar IND de bizden beraber cekildigimiz resim varsa onlari istemislerdi biz gondermistik,bize sadece resimleri geri gondermisler bir mektup yazmislar cok sayfa varmis mektupta basvurunuz negatif oldu demisler
nedenide su dur buyuk ihtimal arkadaslar
hanimdan vergi kayit numarasi istemisler 2 ay sonra ek evrak olarak oysa maas bordrolarinda vergi kayit numaralari yaziyor,ama bizden ek evrak olarak istemisler 2 haftada gondermek lagzim ek evraki serefsiz muhasebecisi 3 haftada verebildi bizde 3 haftada gonderebildik,gonderdigimiz evrak IND e ulasmadan cvp geldi negatif diye
biz simdi IND den bir form daha istedik son 3 aylik maas bordolariyla tekrar bas vuru gibi bisi yaptik yeni basvuru sayilmaz cunku evraklar onlardaydi biz sadece form ve maas bordrolarini gonderdik yeniden,glen mektupda ise ben sabika aydi felan gondermistim temiz diye gelenmektupa yazmislar sicil kaydi formul a sahtemi gercekmi incelenecek apostiller sahtemi felan filan yazmislar eee serefsizler incelemeden etmeden nasil olumsuz negatif diye cvp yaziyosunuzz
Arkadaslar vize bekleyen arkadaslar bunlarin gayesi ivir zivir evrakla yildirmak vazgecirmek
vazgecmeyin ne istiyolarsa fazla fazla gonderin mecbur verecekler sonunda onlar pes edecek
Bu arada benim esim hengeloda hengeloda ucretsiz avukatlar varmis devlet tarafindan mi ne ona gitti bugun avukat demiski oyle bir cvp gelmemesi lagzim sacmalik bu demis,bir daha oyle cvp gelirse mektupu al bana gel bende IND e mektup gonderem arayam demis
simdilik bu kadar arkadaslar
hepinize tsk vize bekleyenlere sabir diliyorum
Bu arada vize muracaati yapacaklar IND istemesede siz muhasebeciden vergi kayit numarasini bir evrak olarak aliniz gonderiniz zarari olmaz faydasi olur
evraklari vizede olan arkadaslarda alin gondein onu bahane edip negatif cvp vermesinler
hersey tamamken nasiL red geldi onu izah edeyim sizlere
oncelikle bizimkisi red degilmis cvp olumsuz negatifmis
cvp negatifle red ayri ayriymis ben yeni duyuyorum
red oldumu evraklari geri gonderir IND yeniden basvurursunuz ama bizim evraklar IND de bizden beraber cekildigimiz resim varsa onlari istemislerdi biz gondermistik,bize sadece resimleri geri gondermisler bir mektup yazmislar cok sayfa varmis mektupta basvurunuz negatif oldu demisler
nedenide su dur buyuk ihtimal arkadaslar
hanimdan vergi kayit numarasi istemisler 2 ay sonra ek evrak olarak oysa maas bordrolarinda vergi kayit numaralari yaziyor,ama bizden ek evrak olarak istemisler 2 haftada gondermek lagzim ek evraki serefsiz muhasebecisi 3 haftada verebildi bizde 3 haftada gonderebildik,gonderdigimiz evrak IND e ulasmadan cvp geldi negatif diye
biz simdi IND den bir form daha istedik son 3 aylik maas bordolariyla tekrar bas vuru gibi bisi yaptik yeni basvuru sayilmaz cunku evraklar onlardaydi biz sadece form ve maas bordrolarini gonderdik yeniden,glen mektupda ise ben sabika aydi felan gondermistim temiz diye gelenmektupa yazmislar sicil kaydi formul a sahtemi gercekmi incelenecek apostiller sahtemi felan filan yazmislar eee serefsizler incelemeden etmeden nasil olumsuz negatif diye cvp yaziyosunuzz
Arkadaslar vize bekleyen arkadaslar bunlarin gayesi ivir zivir evrakla yildirmak vazgecirmek
vazgecmeyin ne istiyolarsa fazla fazla gonderin mecbur verecekler sonunda onlar pes edecek
Bu arada benim esim hengeloda hengeloda ucretsiz avukatlar varmis devlet tarafindan mi ne ona gitti bugun avukat demiski oyle bir cvp gelmemesi lagzim sacmalik bu demis,bir daha oyle cvp gelirse mektupu al bana gel bende IND e mektup gonderem arayam demis
simdilik bu kadar arkadaslar
hepinize tsk vize bekleyenlere sabir diliyorum
Bu arada vize muracaati yapacaklar IND istemesede siz muhasebeciden vergi kayit numarasini bir evrak olarak aliniz gonderiniz zarari olmaz faydasi olur
evraklari vizede olan arkadaslarda alin gondein onu bahane edip negatif cvp vermesinler
Bu arada arkadaslar bilenler varmi acaba hollandadan basvuru yapanlarin itiraz hakki yoktu benim bildigim kadar bizde nl den basvuru yaptik bize gelen mektupda itiraz edebilirsiniz hakkiniz var yaziyordu
ya bizimkisi karma karisik ne oldugunu anlayamadim gitti
ya bizimkisi karma karisik ne oldugunu anlayamadim gitti
net olarak bilemiyorum ancak sen red almadığın için evrakları tamamlayabiliyor olabilirsin. red alsaydın NL den o zaman itiraz hakkın olmadığını biliyorum sadece. bir de bir şey sormak istiyorum vergi kayıd numarası demişsin bu nl deki eşten mi isteniyor yoksa türkiye deki eşten mi? nl deki eşten isteniyorsa zaten maaş bodrosunda vergi kayıt numrası yazıyor diye biliyorum. herhalde ayrı bir evrak olarak istiyorlar.
vergi kayit numarasi evet maas bordrosu uzerinde yaziyormus ama bizden birde ek evrak olarak onu istediler esimden benden degil.herhalde arayi uzatmak sure uzasin yada vazgecsinler diye yildirmak amacli istemis olabilirlermi.neyse siz dikkatli olun iste onlar istemesede cikarttirin muhasebeciden gonderin gitsin zarari olmaz
selametle
selametle
Iyi bari red degilmis tamamen :ugeek: sevindim!Benim hersey tamamlandiktan sonra,bizdende resim istediler esim amca oglu olunca,soyadlar ayni kardes sanmislar(sozde :!: cins yaa bu insanlar,korkuyolar bizden,kiskaniyorlar bizi :lol: ) Tabi yalan dolanlada giden cok ama onu zaten allah cezalandiriyor bir sekilde :)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol