Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

kullanilmamis bilgisayar ve notebook

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 1.644 görüntülenme

Compaq EVO D500SFF

P4 1.7Ghz , 256Mb Ram

20Gb HDD, Cdrom&FDD, sound, lan.

geen coa

Keyboard en muis,

€ 135.00

Compaq evo W4000

P4 1.7ghz , 1024Mb Ram

20Gb HDD, CD-RW,

sound, lan.4x USB,

geen coa

Keyboard en muis

€ 164.50

LG 15 tft

1024*768

Pixel vrij

Kleur: Opal

€ 118.50

bunlar sadece ornekler

eger ilginiz varsa benimle kontaga gecebilirsiniz

hakan

Fujitsu P15-1
SLM BEN DENİZ BEN PENTİUM 4 LAPTOP ARIYORUM MODEL VE MARKA FARK ETMEZ.ACİL İHTİYACIM VAR 150 200 EURO CİVARINDA ARIYORUM .EGER ELİNİZDE VARSA BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.SAYGILAR
deniz yazdı:
SLM BEN DENİZ BEN PENTİUM 4 LAPTOP ARIYORUM MODEL VE MARKA FARK ETMEZ.ACİL İHTİYACIM VAR 150 200 EURO CİVARINDA ARIYORUM .EGER ELİNİZDE VARSA BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.SAYGILAR

pramofoon,da kpn satis ofisinde... var yeni 399.00 evro multilangua bir cok dilli kulanicili .Amilo li 1705 fijutsi&siemens vista home basic(intel)

80 gb..Dvd-rw.branderli...super guzel goruntulu turkce klavye li.. orjinal harflerde var!
yardımın icin saol cok guzel ama maddi olarak biraz yuksek ben elinizde ikinci el varsa diye sormustum yinede tesekkurler eger elinize gecerse haber verirseniz sevinirim
deniz yazdı:
yardımın icin saol cok guzel ama maddi olarak biraz yuksek ben elinizde ikinci el varsa diye sormustum yinede tesekkurler eger elinize gecerse haber verirseniz sevinirim

Slm arkadasim ,

Benim elimde guzel bi notebook var fiyati ise 360.00 ozellikleri assagida yaziyor

IBM Thinkpad T40

Centrino 1.5Ghz 1024Kb cache

512Mb ram, 40gb HDD

Wireless Lan

10/100 Mbit + 56k Modem

14,4" XGAdisplay

, Lithium Ion accu, DVD-Rom/cdrw

2x USB 2.0, par

32Mb Video (not shared), XP PRO COA

3 maanden Garantie (niet op batterij)

ilgilenirsen kontaga gecebilirsin

selamlar

hakan

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol