Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

kurs parasını gerı alabılırsınız

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 6.079 görüntülenme
arkadaşlar bızım buraya yenı kurs acıldı ben kursa gımıyorum ama kurs görevlısıyle konustum dıyor kı sımdı kursa ödeyecegin paranın makbuzunu kaybetme ve oraya gıdınce devlet sana bu parayı ödeyecek dedı garantıde verdı ama yınede ne kadar dogru bılmıyorum kursa gıdenlere duyrulur burdan
oda kursların yeni para koparma taktiği heralde.
bilmiyorum ama garantı alırsınız dedı
bencede para koparma yontemi garanti bu sitede hersey var onlarin sunduklarini ayniis indir resimli sorulari ezberle gec ha kitap ha pc de fark ne acaba.digerleride zaten duydugunu soyle sinav tamamdir.
murat_k yazdı:
oda kursların yeni para koparma taktiği heralde.

Aynen bence bakalım daha ne bulacaklar kursa getirmek icin insanları ilerde is imkanıda saglarlar bunlar. :-)
dogru olabilir arkadaslar belastingdienst bu gibi seylerin parasini belli yuzdesini geri oduyor

hollandaya geldikten sonra yapacaginiz opleidingleride oduyor ama %30 gibisini.yinede arastirin.
reisbey2008 yazdı:
dogru olabilir arkadaslar belastingdienst bu gibi seylerin parasini belli yuzdesini geri oduyor

hollandaya geldikten sonra yapacaginiz opleidingleride oduyor ama %30 gibisini.yinede arastirin.

Sadece hollanda da okula gidersen oduyolar belli bi miktarını tr de hollandaca kursuna gidip gitmemen onların umrunda bile olmaz zaten gelmeyi engellemek icin ugrasıyorlar bide para vermezler.:-)
dogru söylüyorsun ama bana kurs görevlisin kesin alabılırsın dedı ama ben yıne kursa gıtmıyecem kendım evde calısıyorum böylesi daha iyi benım için
ben bir kursla görüşmüştüm bana ne vaadlerde bulundular hepsi fiyasko. dediklerine göre ben sınava girdiğim zaman da sınavım çok zor olucaktı eskiye göre bana öyle söylemişlerdi kesin gelmen lazım yoksa imkanı yok sınavı geçemezsin çünkü çok zorlaştırıldı denmişti ama sonuç bu siteyle çalışarak geçtim. bana inandırıcı gelmiyor kursların söyledikleri.
Tabi adamların problemleri sadece para kazanmak baska bir dertleri yok o yuzden bol keseden gönderiler yapıyorlar :) Kimin ne yaptığı , sevdigi ile birlikteligi vs.. hic birşeyleri umurlarinda degil arkadaslar. Siz siz olun eger biraz calisirim kendi basima diyorsaniz kurslara gitmeyin.
dogru soyluyorsunuz artık sınav ıcın butun dökümanları bulabılıyoruz bıraz calıstıkmıydı tamam dır kurslara bosuna para vermemıze gerek yok kendınıze guvenın bırazda calısın yeterlidır kardesım

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol