Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Kurula Kalma ( uyum sinavinda )

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 3.792 görüntülenme
Arkadaşlar birde kurula kalma olayı oluyormuş kurula kalanlar genellikle geçiyormu kalıyormu bir bilginiz varmı bu konuda
Ne kurulu ya bide kurula kalma mı var ? Pufffff :?

Pazartesi sınavım var , Allah yardımcım olsun kazanırım inşallahh :geek:
hic duymadim. ya gecmissindir ya kalmissindir
konyali yazdı:

hiiccc korkma arkdsm allahin izniyle pazartesi gunu guzel haberlerini duyariz ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:
sansli yazdı:

hiiccc korkma arkdsm allahin izniyle pazartesi gunu guzel haberlerini duyariz ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:

İnşallahhhh inşallahh inşallahh :geek:
var arkadaşlar benim sesimi algılayamadıkları için 5 kişilik kurula çıktı 15le bıraktılar.
kanal68 yazdı:
var arkadaşlar benim sesimi algılayamadıkları için 5 kişilik kurula çıktı 15le bıraktılar.

Gecmis olsun arkadasim uzulme tekrar gir insallah gecersin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
gecmis olsun .. anlasilir bir sesle soylemek guzeldir herzaman ... Telefon baglantisindan kaynaklanabilride ... ama tum insanliga soyluyorum.. biraz yavas biraz yuksek ses ve anlasilir bir dil kullanmak hersorunu cozebilir...
aaaa o ne yaaaa 16 olsa geciceksin bu kadarda goz gore gore biraakiyoruz sinavdan seni denmez ayip yani,,,1 puan daha olsa ama bu onlarin giciklik yaptigini gosteriyo acik acik...ins ins ins ikincide cokk iyi bi puanla gecersin arkdsm,,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol