Son zamanlarda Hollanda'da aile konserleri ilgi görüyor. Arnhem şehri yakınlarındaki Westervoort kasabasındaki Maksim Düğün salonunda organize edilen aile konserinde ünlü ses sanatçısı Latif Doğan sahne aldı.
İnsanların ailece eğlenebileceği bu tür organizasyonların aileye yönelik ve ekonomik olması nedeniyle, her geçen gün ilginin arttığı görülüyor. 550 kişinin katıldığı geceye müzik gurubu Beyaz eşliğinde sahne alan sanatçılar sırasıyla şöyle: Güler Bayraktar, Yeşim Rüya, Cevdet Genç ve son olarak ünlü sanatçı Latif Doğan. Sanatçılar birbirinden güzel seslendirdikleri türkü ve şarkılarla konsere katılan ailelere unutulmaz anlar yaşattılar.
Konsere katılan ailelerin bir çoğu Latif Doğan’dan yoğun olarak ‘küstüm’ parçasını istediler. Konser sırasında tek tek masaları dalaşan Latif Doğan, ailelerin hal ve hatırlarını sorup, isteklerini yerine getirip, fotoğraf çektirdi. Ünlü ses sanatçısı Latif Doğan, “ Ben halk çocuğuyum. Halkın arasından geldim. Halkla aramada mesafe olmaz ve de olamaz. Gurbette olmanızdan dolayı duygularınızı gayet iyi anlayabiliyorum†dedi.
Latif Doğan aile konserindeydi
latif dogan 29 martta rotterdamda yozgatlilar gunundede sahne aldi gercekten icten samimi insanlarla yakin iliski kurmakta fotaraf cekimleri eglence herseyi yapan kaprissis sanatci ben cok eglendim cok costurdu onceden pek umursamazdim yakindan gorup masamiza gelmesi istek parcalari soylemesi bitmeyen enerjisine hayran oldum
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol