Çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir site. Hem sadece flemenkçe değil birçok dili içinde barındırıyor ve yabancı insanlarla konuşmanızı sağlayarak pratiğinizi geliştiriyor. Bir göz atmanızda yarar var bence (=
http://www.livemocha.com/invite/r:t6W9ZaNw
LiveMocha
oldukca faydali tesekkr ederm arkadasım.bir çok dil var sınavdan da daha öte yardımı olacagı görüşündeym ezbelediğimz kelimeleri nesneleri o sitedeki metodla örnekleyip çogaltrsak cümle kurmamız kolaylasacaktr düşüncesindeyim herkese kolaylıklar diliyorum...
arkadaslar ben burda flamanca dilini bulamadim uye olmak icin.neden acaba.ben mi gozden kacirdim anlamadim.
arkadaslar ben burda flamanca dilini bulamadim uye olmak icin.neden acaba.ben mi gozden kacirdim anlamadim.
Flamanca bende göremedim.
kolay gelsin.
üye olmanız gerekiyor profilinizi anadil türkçe, ögrenmek istediğinz dili flamenkce olarak secerseniz derslere baslayabilirsinz..kolay gelsn ...sitede bir çok dil mevcut incelerseniz bulursunuz türkçe ögrenmek isteyen anadili flamenkce olan biriyle yazıstım oldukca zevkliydi.:D
flamancadan kastınız flemenkçe ise sitede türkçe olarak flemenkçe ye diğer haliyle de dutch a kaydolmanız gerekmekte.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol