Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

LÜTFEEEN BİLGİNİZ VARSA CEVAPLAYIN..( belcikada dil sinavi)

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.404 görüntülenme
merhabalar,sitenize yeni katıldım kısmet olursa yaza vizeye başvurcaz bizde.yanlız yeni bişeyler duydum ve günlerdir uyuyamıyorum bile,belçikada artık dil sınavına tabi tutucakmış vizeye başvuranları..böyle bişeyden haberiniz varmı.nasıl bi sınav yapılcak neler sorulcak hiçbir fikrim yok.ne öğrenmem gerek eğer böyle bi sınav varsa.lütfen bilginiz varsa bana yardımcı olun.şimdiden teşekkür ederim.allah yardımcısı olsun herkesin

Uyari= Lutfen konuya uygun baslik secin
arkadaşım öncelikle siteye hoşgeldin şuan için belçikada o kanaun daha uygulanmıyor ama bizden tavsiye elini çabuk tut başvuru için her an herşey olabilir şuanda birşey öğrenme site içinde istene evraklar mevcut ve ekraklarını tamamlayıp iks den rendevu alıyorsun sonra bekleme gerek görürse konsolosluk görüşmeye çağırıyor bu kadar arkadaşım sonrası bizim yaptımız gibi beklemek sana kolay gelsin çok zor bi yola giriyosun iyi günler...
mrb dil sorunu belgum geldi gelecek bu yıl kesin uygulamaya başlar şuandada yürllükte cok cabuk olun yoksa işleriniz cıkılmaz bir boyuta girer fıransa dışında hepsinde dil sorunu olacak nerdeyse saygılar
merak etme bu coktan berı var sen nmılletı germe canım arkadasım sakın oll
ne zaman olucak bu kanun yanı yakında bu kanun cıkacak mı? ne zaman 2009'da mı?
ben belçikaya geleli nerdeyse 1 sene oldu, vize işlemleri esnasında ben de böyle bişey duyup senin gibi paniğe kapılmıştım :D ama hala herhangi bir dil sınavı gelmiş değil. bilmiyorum belki planlarında vardır ama belçikadaki bu siyasi kriz ve hükümetsizlik sürdükçe bu tip konular daha çok geri planda kalır gibime geliyor. sen canını sıkma, rahat ol.. dünyada ölümden başka herşeyin çaresi vardır.
sınavın cıkması su anda cok zor hollanda bıle sınavı kaldırdı belcıka su an ıcın yapması kolay degıl kendı ıcınde kı kaos varken

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol