Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

lutfen cvp verin:(maas kagidi )

Yorum için giriş yap 20 mesaj · 4.908 görüntülenme
selam arkadaslar.butun aksilikler beni buluyor ya..

arkadaslar ne olur bilgisi olan cvp versin.

ind benim ikinci is yerimden bir kac kagit istediler ama ben tam alcagim gun patronum beni aradi ve muhasebecisinin pc leri cokmus.ind ye durumu anlatmak icin mektup yazdim ve yarin gondercem. pazartesi ellerine gecer.,

benim sizlere sorum sizde ind bana biraz daha zaman tanirmi?

cunku pc 2 hafta sonra olurmus ancak.adami izinden gelince olcakmis.

ne olur bana yardim edin bir cvp verinn...!!!!

Uyari= Lutfen konuya uygun baslik kullaniniz..
arkadaşım sana gelen belgede kaç hafta içinde o belgeyi ulaştırman gerektiği yazıyordur. üstelik o göndereceğin mektupla da ayrıca zaman kazanırsın.yani kestirip atmazlar belgeyi yollamadın diye.
ARKADASIM BENIM GUNUM HAFTAYA CARSAMBA SON.PATRON BENI BU GUNE KADAR BEKLETTIRDI SIMDIDE PC LER COKTU DEDI.GUNUM KALMADI YANI BEN ZAMAN ISTEMEK ICIN VE DURUMU ANLATMAK ICIN MEKTUP YAZDIM.BNM BI SUCUM OLMADIGINA DAIL.SIMDI SEN YANI SANA BIRAZ DAHA ZAMAN VERIRLERMI DIYORSUN??BOLE BIRSEY VEYA BENZERI BASINDAN GECEN OLDUYSA NE OLUR BANA DA BILGI VERIN...
ya kimsenin bilgisi yokmu..:(lutfenn yardim edin.arkadaslardan bazilari diyor mecburen zaman tanimalari gerekiyor diye.offf cildircamm...
herhalde kimsenin basindan gecmedi bu olaydan..
arkadaşım birebir dediğin gibi birşey geçmedi benim başımdan fakat şöyle hollandadaki mektuplaşmaların mantığını düşünürsek tabi ki sana ek süre vermeleri lazım. biliyorsun herşey mektuplaşma ile oluyor. sen onların mektubu üzerine bir mektup yazsan durumu belirten ve onlar sana yine mektupla karşılık verecekler ve sana yine şu tarihe kadar yolla evrağı diyecekler. sonuçta başka çaren yok, mutlaka bu yolu denemelisin, ya da ind ye telefon açıp sorabilirsin. ama mektup bence daha çok zaman kazandıracak sana.
helin tsk ederim arkadasim bilgilerin iicn.

bende mektup yazdim dun gonderdim bakalim artik hayirlisi.

rabbim insallah evladimin yuzune bakarda bu kez bari vize cikar..

ugrasmalarimiz bosa gitmez insallah..
arkasim benim basimda gecmisti ben aradim ve zaman istedim ve bana mektup yazmami soyledi olabilecegini soyledi ama mektubu iadeyi tahadutlu yani onlarin eline garanti gecebilecegi sekilde gonderki almadik diyemesinler bazen almadik elimize gecmedi diyorlar onun icin oyle yapmanda cok fayda var neyse ben sizin msj yeni gordum ve cevap verdim biraz gec kaldim ama size sunuda soyleyim ind de siniz dosyanizla kim ilgileniyorsa okiyiyle konusup durumu tlf lada bilgilendirmeniz menfatinize
selam arkadasin.bilgilerin icin tsk.

bende dedigin gibi aangetekend gonderdim.dedigin gibi elimize gecmedi demesinler.ben mektubu dosyama bakana gonderdim ama telde o kisiyle goruse bilinmi onu bilmiyorum ki.

insaallah banada ekstra zaman verirlerde kagitlarimi gondere biliyim.rabbim herkeze yardim etsin.

en kisa zamanda herkezi butun bekleyenleri sevdiklerine kavustursun...
selam arkadaslar. oncelikle hepinizin kandili mubarek olsun.

sizlere tekrar bir sorum olcak.dun ind den mektup geldi elimize mektubunuz gecti diye.bu simdi sizce izin verildi demekmi yoksa daha mektup gelcekmi bana??

avast bedankt..
slm arkadas mektubunu ellerine gecdigi bildiriliyor sindiden sonra tekrar incelemeye aliyorlar eger isdediklerini tam gonderdiysen bu asamadan sonra bir karar cikacaktir insallah olumlu olur
ayrica herkezin kandili mubarak olsun
ben iste istediklerini veremedim.bu yuzden mektup yazdik ekstra zaman istedik.bakalim artik insallah veririler.bu hafta kagitlarim ala bilcem patronumdan..hayirlisi artik
ben olacagini dusunuyorum sizin mektup ellerine gecmis izin sezonu onlarda bunu biliyor zaten onun icin benimde basima geldi ama ben ne yapip edip zaman bitmeden ulastirdim ellerine onun icin bir sorun cikmamisti seninde cikmaz insallah
arkadasim olur insallah sizin patronunuz geldiginde hemen alip gonderirseniz olur zannediyorum
ay insallah arkadaslar.bunu oyle cok istiyorumki...

dun gece 1è kadar dua ettim.rabbim herkezi sevdigine kavustursun...
yahu milletin3 haftada vizesi cikiyor bizler bir senedir ugrasiyoz.ve hatta daha fazla ugrasanlar bile var sitede okuduguma gore.

allahim insallah ind bana ekstra zaman tanir ya. :geek: :geek: :geek:

pc lere virus girdiginden bnm sucum olmadigini anlar insallah ind.

su aksilige bakin ya bula bula beni buldu virus.belkide bu haftaya vize ciktigini ogrenecekdim

herseyde bir hayir vardir ama insan etrafindan duydukca uzuluyor be arkadaslar.

:cry: :cry:
merak etme arkadasim ind eksik evrak konusunda problem cikarmaz ama ne kadar gec giderse senin isin o kadar cok uzun surer,yani patronun sana o belgeyi verene kadar zaman gecer ,sende o verince postalarsin ve isleme girer,ama islerin gec yapilir
selam arkadaslar..

dun ind beni isyerinden aradi.pazartesiye kadar zaman verdi

bende yarin aliyorum kagitlarimi yarin ins.ins ins yarin gondercem kagitlarimi.

dosyama bakan kisi patronuma demis dosyayi kapatcm demis.kagitlarda gelsin simdilik olumlu demi.

insallah artik olumlu olup vize ciksinda bnde bayram oncesi esime kavussam yuzumuz gulsunnn...

rabbim herkezi sevdigine kavustursun....
sizce bu olumlu olumszmu?

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol